Bursa'da Üzücü kaza

Mehmet Gökhan SEZGİN yoğun bakımda

YAYINLANMA TARİHİ21:15, 04 Eylül 2018

Camia
Haber Detay Görsel

03 Eylül 2018 Pazartesi günü, Bursa Osmangazi Hipodromu’nda düzenlenen yarışlarda, günün 7. koşusunda 1 numaraya kayıtlı KARAGÜLÜM isimli safkanın devrilmesi sonucu düşen apranti Mehmet Gökhan Sezgin, koşu sonrası yapılan ilk müdahalenin ardından acilen hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam edilen aprantimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz. Dualarımız seninle. Mehmet Gökhan Sezgin Bursa Uludağ Üniversite hastanesinde Bilinci kapalı olup yoğun bakımda doktorlar tarafından uyutuluyor. Ailesi ve çok sayıda yakınları,sevenleri hastanede bulunmaktadır. 4 Eylül Salı saat 20 .00 itibari ile aldığımız bilgiler doğrultusunda beyindeki kanamayı doktorların durduramadıkları 3 gün daha yoğun bakım ünitesinde makineye bağlı uyutulucağını durumunun çok kritik olduğunu ögrendik. Allah’tan umut kesilmez dualarınızı Sezgin için eksik etmeyin.

23 Nisan Perşembe Yurt Dışı Yabancı Yarış Tahminleri

Sitemizin 23 Nisan Perşembe GÜNCEL Yurt Dışı Yabancı Yarış Tahminleri

23/04/2026

Takip Edilmesi Gereken Safkanlar

21 Nisan Salı KOCAELİ- Elazığ'de yapılan yarışlarda bir sonraki koşularında takip edilmesi gereken safkanlar

23/04/2026

Ankara Yarışlarında PİST Değişikliği

Ankara 75. Yıl Hipodromu’nda çim pist ölçümünün 5,6 (Çok Ağır) olması nedeniyle Ankara Komiserler Kurulu kararıyla çim pist koşuları kum piste alınmıştır.

23/04/2026

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun

23/04/2026

+0.00