Bültenciler ve spor gazeteleri, Elazığ yarışlarında galop tercihlerini yaptılar
YAYINLANMA TARİHİ01:34, 26 Temmuz 2019
HürkontElazığ, Şanlıurfa, Diyarbakır yarışlarında safkanların %80’e yakınında çeşitli sakatlıklar veya farklı sağlık sorunları olmasından dolayı safkanlar, idmanlarla birlikte değişik taktikler uygulanarak sabah idmanlarına çıkmayan safkanlar onun yerine uzun yürüyüşler veyahut tırıs ağırlıklı hazırlanmaktadırlar. Sorunlarından dolayı ciddi galoplar yerine turvakar galoplarla safkanlar hazırlıklarını gerçekleştirmektedirler. 10 gün veya 14 gün arayla koşan safkanların galopları çok az olduğu için yarışseverler, yeterli galop bilgisine sahip olamamaktadır.
Hürkont Medya Grubunun yayınları, günlük bir spor gazetesi Şanlıurfa, Diyarbakır, Elazığ galoplarını vermemektedir. Aynı hafta çift yarış olsa yayın sahipleri örneğin Urfa ve Elazığ yarışlarında Urfa’yı alır ve Elazığ’ı ister ya da Elazığ ve Diyarbakır alırsa Elazığ olsun derken ücretsiz verelim dersek de almamaktadırlar.
Hürkont Medya Grubu olarak güvenilir ahırlar bölgesi ekibimizi kurduk. Ahırlar bölgesi ekibimizden aldığımız güvenilir bilgiler ışığında tahminlerimiz çok iyi gitmektedir. Yarışseverlerin, Hürkont Medya Grubuna yıllara dayalı güven duygusunu da satışlarımızda görmekteyiz. Nitekim doğu illerinde galop yayınlayan bülten ve gazetelere göre satışlarımız çok daha iyi durumdadır. Deneyim ve güvenden ödün vermeden yarışseverlerimizle isabetli tahminlerle buluşmaya devam edeceğiz.
Hürkont Medya Grubu
Sitemizin 28 Ekim Salı GÜNCEL Yurt Dışı Yabancı Yarış Tahminleri
28/10/2025
26 Ekim Pazar günü İSTANBUL ADANA'da yapılan yarışlarda bir sonraki koşularında takip edilmesi gereken safkanlar
28/10/2025
Breeders’ Cup 2025: Del Mar’da Efsanevi Zirve – City of Troy ve White Birch Favori, Rekor Katılım Bekleniyor
28/10/2025
28 Ekim Salı günü Adana’da 5.8.9. ve Kocaeli’de 5.6.7. Koşuların analizleri yapıldı
27/10/2025
