Ü.BARLIK'ın sahibi olduğu ,KATMA DEĞER A.E 3Y  (WIN RIVER WIN (USA)-ALİZE)  (BANKO II) isimli safkanı kısa bir süre ara verdiği idmanlarına yeniden başlamıştır.

M.ÇELİK'in sahibi olduğu ,HIDDEN JEWELS D.A 5Y  (BOSPORUS (IRE)-YALÇINDAĞ STAR)  (YAVUZ STAR) isimli safkanı giderilen bazı problemlerinin ardından idmanlara başlamıştır.

Cem SEVİM'in sahibi olduğu ,CODY A.E 2Y (ALL THE GOOD (IRE) - AMELIE POULICHE (FR))  (DESERT PRINCE) isimli tayı idmanlarına yeniden hız kazandırmıştır.

BARAN D. CEMİLOĞLU'nun sahibi olduğu ,MAX D.E 2Y (LION HEART (USA) - MRS. LURE (USA))  (LURE) isimli tayı tedaviden çıktıktan sonra idmanlarına başlamıştır.

T.GÖKÇE'nin sahibi olduğu ,MAGIC RAMPER D.E 3Y  (LUXOR-GROUND SHAKER)  (GRAND EKINOKS) isimli safkanı idmanlarına başladı.

H.TURAN'un sahibi olduğu ,LAST STATION D.D 2Y  (AKINDAYIM(IRE)-İZEM)  (MARLIN (USA)) isimli safkanı ara verdiği hazırlıklarına yeniden başlamıştır.

B.AKBULUT'un sahibi olduğu ,ZAFER ATEŞİ D.A 4Y  (WIN RIVER WIN (USA)-GOLD HYPERION)  (PHARLY (FR)) isimli safkanı kısa bir süre ara verdiği hazırlıklarına başlamıştır.

S.KADIOĞLU'nun sahibi olduğu ,ULUDAZ D.A 5Y  (KANEKO-CRUELLA)  (DISTANT RELATIVE (IRE)) isimli safkanı bir süre geriye alındıktan sonra yeniden idmanlara başlamıştır.

O.YALÇIN'ın sahibi olduğu ,LIFETIME A.K 5Y  (KURTINIADIS (IRE)-NARRATION (IRE))  (MOTIVATOR (GB)) isimli safkanı idmanlara başlamıştır.

R.KOCAAĞAÇ'un sahibi olduğu ,HASTİKOĞULLARI K.E 3Y  (YAŞARCIK-DENİZYILDIZI)  (SEKLAVİ.37) isimli safkanı ara verdiği yarış hazırlıklarına yeniden başlamıştır.

Ş.DİL'in sahibi olduğu ,ALİŞHAN K.A 4Y  (CAŞ-RODE.21)  (SAVA) isimli safkanı kısa bir müddet ara verdiği idmanlarına yeniden başlamıştır.

Ş.DİL'in sahibi olduğu ,HELİNTAY A.K 4Y  (ÇELİKKAN-ESERYEL)  (SÜLO) isimli safkanı bazı problemlerinden dolayı bir süre geriye alınmıştır.

Ş.DİL'in sahibi olduğu ,ŞAHİNŞEVKET K.A 4Y  (BİLGİN-KERİME)  (ALBATUR) isimli safkanı tedaviden çıktıktan sonra yeniden idmanlarına başlamıştır.

Z.KARAKOÇ'un sahibi olduğu ,ULUBATUR K.E 3Y  (AĞA KARACA-AHUCAN)  (BODRUM) isimli safkanı idmanlara başlamıştır.

E.KAYA'nın sahibi olduğu ,AMANKAYA D.K 6Y  (KAFKASLI-AMANI (FR))  (AL SAKBE (FR)) isimli safkanı kısa bir süre geriye alındıktan sonra yeniden idmanlara başlamıştır.

O.ERGİN'in sahibi olduğu ,DELİHAKAYA A.E 3Y  (ÖZGÜNAY-AYTAYIM)  (AYKUTBEY) isimli safkanı bazı sorunları giderildikten sonra yeniden idmanlara başlamıştır.

N.TURAN'un sahibi olduğu ,UĞURSEL D.E 3Y  (TIGRES LIGHT(US)-MEVHİBE)  (CAŞ) isimli safkanı idmanlarına kısa bir aradan sonra yeniden başladı.

R.AKBULUT'un sahibi olduğu ,KINALI KUZU K.K 5Y  (CAŞ-DUDU)  (SEZGİNBEY) isimli safkanı tedaviden çıktıktan sonra yeniden idmanlarına hız kazandırmıştır.

**** Jokey Tolga YILDIZ, İzmir menejerliği için sahalarımızın sevilen simalarından idman jokeyi ve apranti Musa KAYA ile anlaştı. Atlarına bindirmek isteyen atsahibi ve antrenörlerin 0545 974 99 02 nolu telefondan Musa Kaya ile irtibata geçebilirler. Her iki tarafa da hayırlı olsun diliyoruz.

Faruk DEMİR