Türkiye Jokey Kulübü Derneği, Türkiye Jokey Kulübü Derneği At Yetiştiriciliği ve Yarışları İktisadi İşletmesi ile Türkiye Jokey Kulübü Derneği At Yetiştiriciliği ve Islahı İktisadi İşletmesi’nin 2019 yılı bütçeleri ile ilgili Olağan Genel Kurul toplantısı 22 Aralık 2018 Cumartesi günü saat 10.30’da, 63 Asli Üyenin katılımıyla gerçekleştirilirken, en son Edip Çizmeci katılım gösterdi. İstanbul Veliefendi Hipodromu Şeref Salonu’nda gerçekleşti.

Toplantı, Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı tarafından açıldı. Yapılan önerilerin oylanması sonucunda, Divan Başkanlığına Behçet Homurlu, Üyeliklere de Serdar Kemal Özçolak, Hayrullah Doğan ve Tekin Arslanca seçildiler.

Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı, göreve gelinen günden itibaren gerçekleştirilen faaliyetler ve yapılması planlanan projeler ile ilgili Genel Kurul Üyelerine açıklamalarda bulundu.

Soldan sağa; Hayrullah Doğan, Serdar Kemal Özçolak, Behçet Homurlu ve Tekin ArslancaSoldan sağa; Hayrullah Doğan, Serdar Kemal Özçolak, Behçet Homurlu ve Tekin Arslanca

Soldan sağa; Yüksel Göktürk (Yönetim Kurulu Üyesi), Adil Mert Kaya (Genel Sayman), Serdal Adalı (Başkan), Sadettin Atığ (Genel Sekreter), Hakan Yücetürk (Yönetim Kurulu Üyesi) ve Ahmet Özbelge (Yönetim Kurulu Üyesi)Soldan sağa; Yüksel Göktürk (Yönetim Kurulu Üyesi), Adil Mert Kaya (Genel Sayman), Serdal Adalı (Başkan), Sadettin Atığ (Genel Sekreter), Hakan Yücetürk (Yönetim Kurulu Üyesi) ve Ahmet Özbelge (Yönetim Kurulu Üyesi)

Başkan Serdal Adalı'nın ardından Genel Sekreter Sadettin Atığ, 2019 yılı gelir gider tablosunu takdim ederek Yönetim Kurulu adına bir konuşma gerçekleştirdi.Başkan Serdal Adalı'nın ardından Genel Sekreter Sadettin Atığ, 2019 yılı gelir gider tablosunu takdim ederek Yönetim Kurulu adına bir konuşma gerçekleştirdi.

Soldan sağa; Ahmet Kılınç (Genel Müdür Yardımcısı), Tuncel Aydın (Genel Müdür) Murat Kuluöztürk (Genel Müdür Yardımcısı) ve Burak Konuk (Genel Müdür Yardımcısı)Soldan sağa; Ahmet Kılınç (Genel Müdür Yardımcısı), Tuncel Aydın (Genel Müdür) Murat Kuluöztürk (Genel Müdür Yardımcısı) ve Burak Konuk (Genel Müdür Yardımcısı)

Tevfik Çelikoğlu ve Edip ÇizmeciTevfik Çelikoğlu ve Edip Çizmeci

Mustafa ÖzdemirMustafa Özdemir

TJK Kongresinde Serdal Adalı, Yasin Kadri Ekinci , Cüneyt Çalıcıoğlu'nun konuşmalarının tamamını ikinci sıradaki haberimizde bulabilirsiniz.