2015 yılında Behçet Ekinci ve Osman Ekinci kardeşler, tüm ulusal basına galop davası açmıştır. Davada dikkat çeken yaklaşık 12 kez Osman Ekinci ve Behçet Ekinci kardeşlerin Hipodromx sahibi ile anlaştıklarını, hayali sahte galopları Hipodromx’e gönderdiklerini, o galopları Hipodromx’ten benim alıp Fotomaç gazetesinde yayınladığımı, el altından benim 5000 TL aldığımı, bu sahte galopların basılması için Hipodromx sitesinin kullanıldığı ayrıntılarıyla belirtilmiştir.

O gün Hipodromx’in sahibi Ediz Sağlam iken bugün de Hipodromx’in sahibi Ediz Sağlam’dır. Sağlam, ben sahibi değilim demiyor. İfade vermeye geleceğini ifade etse de yaklaşık 4 yıldır hem cevap hakkını kullanmak hem de kendisini aklamak için mahkemeye ifade vermeye gelmemiştir.

Önümüzdeki hafta galop davasında duruşma günü... Galop davasında mahkeme huzurunda kendisini aklamak için Ediz Sağlam’ın önümüzdeki hafta son şansı olabilir. Sağlam, o gün olduğu gibi bugün de Osman Ekinci ve Behçet Ekinci ile aynı yolda yürüyüp Ekinci kardeşlerden aldığı talimatlarla yoluna devam etmeye çalışmaktadır. Ekürü olan bu isimler, sözde samimiyetlerini internet sitelerinde de ortak hipodromlarda tutulan galopları karşılıklı sürdürmektedirler.

Galop davası devam ederken ulusal at yarışı basınında Osman Ekinci, Behçet Ekinci ve Hipodromx üçü bir arada hayali (sahte) galoplarıyla şahsıma iftira atarlarken aynı zamanda ulusal basında ve Hürkont Medya Grubu’nun çalıştığı şirketlere “Size bedava galop verelim.” söylentileri çıkartmaya başladılar.

Şirketlere böylesi tekliflerle giderken acaba kendi öz geçmişlerinden samimiyetle bahsediyorlar mı?

“Bilgisayar programı hazırlarken o firmada bilgisayarların içerisine bir cihaz koyarak bilgisayar içindeki bilgileri anında kendi bilgisayarıma aktarıp bunları Fotomaç gazetesinde ve kendi internet sitemde ben kullandım” deme cesaretini gösterebiliyor mu?

Arkadaşlarıyla aldıkları ortak karar ile ulusal gazete ve elektronik ortamda oyun oynatan müdürlere hapis kararı çıkartırız diye tebligatlar gönderdiğiniz kişilere dava süreci devam ederken utanmıyor musunuz ki bu kişilere galop verelim diye size bu pislikleri yaptığınızı bilenlerin bilmezlikten gelenlerin de genel müdürleri bize göre yollarını ayırmalıdır. Kendi firması ile birlikte kendisi hapis kararı çıkartırız diyen kişilerle hak dava devam ederken olacak şey değil ki dava bittikten sonra gazete ve bahis şirketleri, güven veren insanlarla çalışmak isterler. Hipodromx sahibi Ediz Sağlam, önce mahkemeye gelip kendini temize çıkartmalıdır daha sonra şirketleri dolaşıp yalanlarınızı pazarlayın!

Rehber Koşu bültenine program yaparak sahibinden gizli program yükledin, sahibi 6 ayda parasını ödedi ve uzun yıllar Rehber Koşu bülteni sahibinin haberi olmadan sömürdüğünü kendin de çok iyi bilirsin. Üstelik bizim şirketimize ait galopları izinsiz kullandınız.

Kemal Akyer