Diyarbakır Orman Fidanlık Müdürlüğü Koşusu nefesleri kesti fotodan REMAZANABİ çıktı
YAYINLANMA TARİHİ19:46, 28 Kasım 2019
Yarışlar28 Kasım Perşembe günü Diyarbakır Hipodromu’nda yapılan 5.koşuda Diyarbakır Orman Fidanlık Müdürlüğü Koşusu nefesleri kesti baş farkıyla REMAZANABİ 2.10.04 derecesi ile jokeyi N.Altın ile kazandı
Kazanan REMAZANABİ için bitiriş derecesi 2.10.04 olurken, farklar Baş - 3,5 Boy - 6,5 Boy olarak sonuçlandı.
Şeref tribününde gerçekleştirilen törende, koşuyu kazanan tayın sahibi adına Hüseyin Çelik'e ödülünü, Şanlıurfa Orman Bölge Müdürü Cevdet Çiçek verdi.
Şeref tribününde gerçekleştirilen törende, koşuyu kazanan tayın sahibi adına Hüseyin Çelik'e ödülünü, Şanlıurfa Orman Bölge Müdürü Cevdet Çiçek verdi.
Törende ayrıca, kazanan atın jokeyi Necmi Altın'a ise çiçeğini, Diyarbakır Orman Fidanlık Müdürü Davut Ayzit verdi. Törene, Diyarbakır Tarım İl Müdürü Mustafa Ertan Atalar, Meteoroloji Bölge Müdürü Dursun Bozkurt, GAP Uluslararası Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi Müdürü Mehdi Sümerli, Diyarbakır Hipodrom Müdürü Yılmaz Çelik ile davetliler de katıldı.
17 Eylül Perşembe günü Ankara’da 6.7.10. ve İzmir’de 3.4.8. Koşuların analizleri yapıldı
17/09/2025
17 Eylül Çarşamba günü İstanbul Veliefendi hipodromu
17/09/2025
15 Eylül Pazartesi günü BURSA - ŞANLIURFA'da yapılan yarışlarda bir sonraki koşularında takip edilmesi gereken safkanlar
17/09/2025
Sitemizin 17 Eylül Çarşamba GÜNCEL Yurt Dışı Yabancı Yarış Tahminleri
17/09/2025