1.KOŞU

BEYAZ KULE:Son 900'den sonra güle oynaya 10 boy farkla 2.35.55 ile jokeyinin kontolünde kazanırken ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

2.KOŞU

FROST MOURNE:Starla birlikte ilk 100 metrede liderliği alan safkan beyaz bayrak ayna yaparak 1.16.15 ile kazanırken son 800/50,80 olması aynı gün diğer şartlı 1 kazanan KING MANGO 1.16.51 derecesinden daha iyi derece yapması ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

CİHATAĞA:Son 200'den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile yarışı 2'inci bitirirken fotoya kazanan safkandan daha canlı diri girmesi 1.16.49 derecesi aynı gün diğer Şartlı 1 kazanan KING MANGO 1.16.51 derecesinden daha iyi derece yapması ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

4.koşu

SANKİ BU KOŞUDA ATLARIN YERLERİNİ KARIŞTIRMIŞSINIZ... MİSS DADAŞIN YAZISIYLA TUTTUĞU YER DOĞRU DİĞİL.

MİSS DADAŞ:Ön tarafa SWEETIE BERLY yüksek tempoda götürdüğü yarışta YAZLALI ve JİNET önde kaçan safkanı kovalamaları bekleme yarışı MİSS DADAŞ  safkan son 300'de dış kulvardan gelerek son 100'den sonra içindeki JİNET ile başa baş mücadele eden  baş farkıyla kazanma başarısı gösterirken ilk yarışında ihmal edilmiyecek bir isim olduğu görülmüştür

JİNET:Bu gün içim SWEETIE BERLY yüksek temposuna  girmeyip bekleme yaparak sprint mesafesini kısaltsaydı koşuyu kazanabilirdi koşacağı ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup  kesinlikle ihmal etmeyin.

YAZLALI :Startla birlikte SWEETIE BERLY yüksek temposuna girmesinden dolayı koşuyu 4 bitirirken ilk yarışında acele etmeyip sprint mesafesini kısaltması halinde çok daha farklı koşacak olup kesinlikle ihmal etmeyin.

5.KOŞU

HASKARACA:Bekleme yarışı yapan safkan son 400'e sonuncu durumda safkanların dışından yapmış olduğu güzel sprinti ile yarışı baş farkıyla 2'inci bitirirken ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

KING MANGO:Yarışa baştan ayak uyduramadı koşuya son 800'den sonra bariyer dibinden 9 durumda olması son viraj dönüldükten sonra trafik sorunu yaşamadan gelip barıyer dibinde trafik sorunu yaşamadı  son 250'de liderliği alıp farkı açarak  5,5 boy fark ile 1.16.51 kazandı.Son 800/49.88 olup ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

7.KOŞU

KURU SOĞAN:Yarış içinde piste yerini tam alamayıp gereksiz yere dışarları dolaşarak boşlukta yarışı 3'üncü bitirirken yarış görmüş olup ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

1.KOŞU

EZHANIM:Son virajı bariyer dibinden teşvikle dönen safkan fazla trafik sorunu yaşamadan bariyer dibinden dış kulvara açılan safkan son 300'den sonra yapmış oluğu müthiş sprinti ile son 100'de NARİN ÇİÇEK'ten liderliği alıp farkı 4 boya çıkarırken 1.31.43 derecesi aynı gün diğer Maiden'i kazanan HİRAGÖLLÜ'nün 1.32.63, SIVASLI KIZI 1.32.89 derecelerinden daha iyi derece yapması ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

NARİN ÇİÇEK:Erken başa geçen safkan son 100'den sonra içinden gelen EZHANIM'a liderliği verip yarışı 2'inci bitirirken 1.32.25 derecesi aynı gün diğer Maideni kazanan  HİRAGÖLLÜ'nün 1.32.63, SIVASLI KIZI 1.32.89 derecelerinden daha iyi derece yapması ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

2.KOŞU

JOKER TUMBUL:Son 200 bariyer dibinden yapmış olduğu güzel sprinti ile yarışı 4'üncü bitirirken ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

3.KOŞU

AŞKCAN:Son virajı bariyer dibinden 2'inci durumda dönerken  jokeyi ile birlikte yıkılıp yarışı derecesiz bitirdi.

4.KOŞU

SUPREMEM:Son viraj dönüldükten sonra sprint kulvarını çok geç ayarlayıp yarışı 3'üncü bitirirken ilk 2'iyi bitiren safkanların bir birini sürüklemelerinden etkilendi.İlk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

5.KOŞU

BABY RICH:Son 15 metrede dış kulvardan 4'üncü fotoyu geçerken koşuyu 2'inci bitirirken  fotoya canlı girmesi ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

DERRÜŞ:Son 100'den sonra orta kulvardan yapmış olduğu güzel sprinti ile yarışı yakın aralarla 5'inci bitirirken fotoya canlı girişi ilk yarışında dikkat diyoruz.

6.KOŞU

GÖNCÜBEY:Starla birlikte BABA CUVEE , KING OF ODESSA ve WILD WEST erken liderlik mücadelesine girmeleri yarışın yüksek tempoda gitmesinden dolayı safkanlar son 300'den sonra nefes yönünden zorlanıp son 300'den sonra en dış kulvardan GÖNCÜ BEY müthiş sprinti ile son 150'den sonra liderliği alarak 5 boy farkla kazanırken ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

8.KOŞU

BETAYAK:Son metrelerde kuvvetli ataklarıyla 5'inci olan safkan fotoya canlı girişi koşacağı ilk yarışındak kesinlikle ihmal etmeyin 

BABA CUVEE ön tarafta yarışı yüksek tempoda liderliği rakiplerine vermemek için götürmek zorunda kalıp son 200 den sonra nefes yönünden zorlandı tabela dışı kaldı bir sonrakı yarışını bu koşuya kesinlikle ölçü almayın çok daha farklı koşacak olup dikkat  diyoruz