1.Koşu

(7) ROCK AND ROLL: Startla birlikte (2) NALBANT KAYA ve (8) SPRING AL yüksek tempoda koşuya başlayıp liderliği mücadelesi yapmasıyla bu safkan bekleme yarışı yaparak son 300'den sonra orta kulvardan liderliği alarak farkı da 5,5 boya çıkartıp kazanma başarısını gösterirken, fotoya girişte binicisinin elinde sermaye olması ile ilk yarışında ihmal etmeyin.

2.Koşu

(10) BAMBOLEO: Bekleme yarışı yapan safkan, son 200'den sonra dışından gelen (6) BOSNALI KIZ ile birbirlerini sürüklüyerek yarışı 2.bitirirken, 1,29,70'lik derecesi ve fotoya canlı girişi ile ilyk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

3.Koşu

(8) MISKY BABY: Son 100'de dış kulvardan yapmış olduğu güzel sprinti ile yarışı 2.bitirirken, startta 60 metre kalmasına rağmen fotoya canlı girişiyle mesafe uzadıkça daha farklı koşacak olup ilk yarışında dikkat diyoruz.

4.Koşu

(4) HANIM SULTAN: Yarış içerisinde bariyer dibi avantajını çok iyi kullanan safkan, son virajı 6 boy önde dönmesi 4 boy farkla 1,39,46'lık derecesi ile kazanma başarısını gösterirken, ilk yarışında ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür.

5.Koşu

(5) ROMEO: Son viraj dönüldükten sonra (3) AĞAPERSEN ve (2) TOROSDAĞI'nın arasına gireceği anda iki safkan kulvarını daraltarak bu iki safkanın dışına çıkıp dış kulvardan yapmış olduğu müthiş sprinti ile 1 Boy - burun farkıyla yarışı 2.bitirirken, fotoya canlı irmesi ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

6.Koşu

 

(4) BENNATO: Son 400'den sonra orta kulvardan dış kulvara açılması bu kez son 200'den sonra içinden (8) RUN FOR THE SUN gelmesinden dolayı safkan ili mücadele yapmayı pek sevmediği görülerek yakın aralarla yarışı 3.bitirirken, ilk yarışında safkanların dışından tek kalması halinde yine güzel istenilen sprintini yaparak kazanma gayreti içine girecek olurken, çok daha farklı koşacak olup kesinlikle ihmal etmeyin.

7.Koşu

(7) HELLBENT: Son virajı bariyer dibinden dönen safkan, son 300'den sonra dışında (8) BULL HEAD ile en dış kulvardan birbirlerini sürükleyerek yarım boy farkla 1,43,44'lük derecesi ile kazanırken, güzel formu ile ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

(8) BULL HEAD: Son viraj dönüldükten sonra iç kulvardaki (7) HELLBENT onun dışında (11) ORHAN DAYIM ve bu i ki safkan dışında kolay tempoda olan bu safkan bariyere yakın iç kulvardan (7) HELLBENT ve (11) ORHAN DAYIM'ın kulvarını az da olsa daraltarak en dış kulvara doğru götürerek safkan, tartışılmazı gereken koşuyu 2.bitirirken, ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

(9) KING WINNER: Son 200'den sonra orta kulvardan yapmış olduğu güzel sprinti ile yarışı 3.bitirirken, fotoya canlı girmesi ile ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup kesinlikle ihmal etmeyin.

1.Koşu

(6) SOYUGÜZEL: Son 100'de orta kulvardan yapmış olduğu güzel sprinti ile yarışı kazanma başarısını gösteren safkan, ilk yarışında ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür.

(7) ÖZYILDIZ: Startla birlikte dışarları dolaşmasından dolayı rakiplerinden çok fazla mesafe koştuğu için yarışı sonuncu bitiren safkanın bu koşusunda yapmış olduğu derecesini ve sıralamasını kesinlikle ölçü almayın.

3.Koşu

(8) FATİHİN GÜLÜ: Startla birlikte liderliği alan safkan, son 50'de içinden gelen (5) LAST IMPACT'a boyun farkıyla liderliği verip 1,29,63'lük derecesi ile yarışı 2.bitirirken, aynı gün diğer Maiden'i kazanan KARNİKA'nın 1,30,86'lık derecesinden daha iyi bir derece yapması ile ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

 

(3) CATASTROPHE: Dış kulvardan son 200'den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile yarışı 3.bitirirken, 1,29,91'lik derecesi ile aynı gün diğer Maiden'i kazanan KARNİKA'nın 1,30,86'lık derecesinden daha iyi bir derece yapması, fotoya canlı girişi ile ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

4.Koşu

 

(15) RIVER PRINCE: 3 boy starttan geç çıkış yapıp bir anda önünde safkanların duvar olması en dış kulvara çıkarak zaman ve efor kaybı yaşadı. Yol boyuncu tüm safkanların dışından dolaşması keskin virajlar dahil son virajı en dış kulvardan dönmesi son virajı dönerken, 15.durumda olan safkan, son 200'den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile yarışı 7.bitirdi. Fotoya canlı girişi ile yarış içinde koştuğu fazla mesafeleri göz önüne alırsak koşacağı ilk Handikap ve Şartlı yarışında kesinlikle ihmal edilmemelidir.

5.Koşu

(8) HARPUTLUNUN OĞLU: Ön tarafta (1) BALYECİ SALİH ve (6) AYTEMİZ erken liderlik mücadelesine girerek yarışı yüksek tempoda götürerek birbirlerini temizlemesiyle bu safkan bekleme yarışı yaparak son 150'den sonra içindeki (9) KING MAGE ile başa baş mücadeleden yarım boy fark ile kazanma başarısını gösterirken, güzel formu ile koşacağı ilk yarışında ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür.

 

(1) BALYECİ SALİH: Ön tarafta (6) AYTEMİZ ile birlikte liderlik mücadelesinde yarışı yüksek tempoda götürmeleri ile birbirlerini temizleyerek safkan yarışı 10.bitirdi. Koşacağı ilk yarışında bu koşusunda yapmış olduğu derecesini ve sıralamasını kesinlikle ölçü almayın çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

6.Koşu

(2) KORKMAZEFE: Son 100'de (3) ERGÜÇLÜ - (4) ASLANSOYU'yu oda safkana faul yaparak bundan etkilenip yarışı 5.bitirirken, Kocaeli pistinde pek varlık gösteremeyip yarışı 5.bitirirken, ilk yarışında bu koşusunda yapmış olduğu derecesini ve sıralamasını kesinlikle ölçü almayın, başka bir Hipodromda koşacağı ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

 

(7) RUDRA: Son 100'de içindeki (2) KORKMAZEFE ile başa baş mücadelesi eden tay, (3) ERGÜÇLÜ, (4) ASLANSOYLU oda (2) KORKMAZEFE'ye faul yapması (2) KORKMAZEFE'de safkana faul yaparak en çok bu faullerden etkilenen safkan yarışı 6.bitirirken, koşacağı ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup kesinlikle ihmal etmeyin.

8.Koşu

 

(6) UZUN BEY: Startla birlikte liderliği alıp beyaz bayrak ayna yaparak 5 boy önde 2,17,46'lık derece yaparak kazanma başarısını gösterirken, ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

 

(3) KAFADAR: Kocaeli pistinde 2 boy startta kalan safkan, jokeyi İ.H.Ketme safkanı iyi tanımadığı için çok aşırı bekleme yapması son 200'den sonra dış kulvardan yaptığı atağı yeterli olmayıp koşacağı ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup kesinlikle ihmal etmeyin.