1.KOŞU

APRIL ONE:Son 400'de 5'inci durumda olan safkan son 200'den sonra safkanların dışından güzel sprinti ile son 50'de liderliği alıp 1.15.73 ile kazanma başarısı gösterirken aynı gün diğer Maideni kazanan CANKARDEŞ'lerin 1.15.89 derecesinden daha iyi bir derece yapması mesafe uzadıkça çok daha farklı koşcak olup ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin

2.KOŞU

DEEPRISE:İlk 2'de yarışa başlayan safkan son 300'den sonra dışındaki AKÇALAR GÜZELİ'nden liderliği alıp son 50'de dışından diri gelen APRIL ONE'ye liderliği verip yarışı 2'inci bitirirken 1.15.87 derecesi  aynı gün diğer Maideni kazanan CANKARDEŞ'lerin 1.15.89 derecesinden daha iyi bir derece yapması mesafe uzadıkça çok daha farklı koşcak olup ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin

IRON HEEL:Boşlukta yarışı fazla zorlanmadan 3'üncü bitirirken ilk yarışında kesinlikle ihmal edilmiyecek bir isim olduğu görülmüştür.

3.KOŞU

OĞLUM EJDER:son 200 5'inci durumda olması safkanların dışından güzel sprinti ile yarışı 2'inci bitirirken 2.17.40 derecesi fotoya canlı girişi ile ilk yarışında daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz

4.KOŞU

HORON GÜZELİ:Son 100'de orta kulvardan liderliği alıp 2 boy farkla 1.27.82 ile kazanma başarısı gösterirken ilk yarışında kesinlikle ihmal edilmiyecek bir isim olduğu görülmüştür.

IMAGINE PEREST:Son 100'den sonra kulvarında sprinte devam etse yarışı gine 2'inci bitirirdi.HORON GÜZELİ'nin dışına açılmakla yarışı ginede 2'inci bitirdi bu koşuyu protesto çekilmiş komiserler kurulu red kararı doğru olup sıra değişikliğine gidilecek bir foul bu koşuda görülmemiş olup fotoya canlı girişi ile ilk yarışında son viraj dönüldükten sonra grubun içinde kalmayıp safkanların dışından sprinti yapması halinde çok daha farklı koşacak olup kesinlikle ihmal etmeyin.

SPARK RACER:Son 100'Den sonra orta kulvardan safkanların dışından yapmış olduğu güzel sprinti ile yarışı 6'ıncı bitirirken fotoya canlı girişi orta ve uzun mesafede koşacağı ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

5.KOŞU

CANKARDEŞLER:Startla birlikte liderliği alığ beyaz bayrak ayna yaparak 1.15.89 ile kazanma başarısı gösterirken ilk yarışında ihmal etmeyin.

SMILEY ROSE:Son 200'den sonra CANKARDEŞLER ile arasında 6 boy farkı 1,5 boya düşürürken o gelişi ile 50 metre daha olsa yarışı 1'inci bitirebilirdi.İlk yarışında çok daha farklı koşacak olup kesinlikle ihmal etmeyin.

6.KOŞU

İNFİCAR:Son 300'den sonra OĞLUMBURAK bariyer dibine safkanı skıştırarak yapmış olduğu foullerden dolayı safkanın son 200'den sonra ilk dörde girme şansı kalmayınca jokeyi enseye basarak yarışı kendi halinde 6'ıncı bitirdi.Koşacağı ilk yarışında bu koşusunda yapmış olduğu derece ve sıralamasını kesinlikle ölçü almayın çok daha farklı koşacaktır

POYRAZIM:Son 150 kadar ön grupla başa baş mücadele edip daha sonra safkan nefes yönünden zorlanınca piste gezinmeye başlayıp düşen temposuyla yarışı 3'üncü bitirirken ilk yarışında acele etmeyip sprint mesafesini kısaltması halinde çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

7.KOŞU

KRALİÇE HAVVA:Son 100'den sonra dış kulvardan yapmış olduğu güzel sprinti ile STAR SCREAM'ın birinciliği garantilemesi 2'inci grupta 2,3,4,5,6 mücadelesinde yakın aralarla koşuyu 5'inci bitirirken fotoya canlı girişi ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

1.KOŞU

ARUZTAY:Son 200'den sonra dış kulvardan yaptığı güzel sprinti ile yarışı 2'inci bitirirken 1.26.09 derecesi fotoya canlı girişi ile ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

2.KOŞU

SULTAN BATUR:Son 50'ye kadar bariyer dibinden lider gelen safkan daha sonra orta ve dış kulvardan açığından gelen safkanlara ilk 2'yi verip yarışı 3'üncü bitirirken ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

3.KOŞU

ÇAKIRHASAN:Son 400'de 6'ıncı son 100'de liderliği alıp 1.55.98 ile kazanırken uzayan mesafelerde daha farklı koşacak olup güzel formuyla ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

4.KOŞU

ELNİNO:Start verildikten 100 metre sonra DOMBRA liderliği alıp 2'inci durumda koşuyu takip eden safkan son 600'de DOMBRA'nın dışına gelip son 200'e kadar başa baş gelen safkanın jokeyi Halis Karataş safkana tek kırbaç gösterip safkan vites değiştirip DOMBRA'nın yanından ayrılıp 4,5 boy fark ile koşuyu kazanırken ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

6.KOŞU

CANYOLDAŞ: start çıkışında KAYABERT foul yapması ondan kurtulduktan sonra 6. starttan çıkış yapan ŞİFNEOĞLU kontrolsüz bir şekilde direkt gelip CANYOLDAŞ'a foul yaparak safkanı dış kulvara atması, safkan ilk 100 metre içinde yaşadıklarından olumsuz etkilenip yarışada kendini vermiyerek kötü koşarak tabele dışı kaldı. Komiserler kurulu start çıkışına bakmayıp sadece son düzlüğe bakınca %37 AGF birinci at olan CANYOLDAŞ'a foul yapan M.M Bilgin'e ihtar bile vermemesi İzmir yarış Komiserlerinde yaklaşık 15 gündür forum düşüklüğü devam etmektedir.CANYOLDAŞ'ın ilk yarışında bu koşusunu ölçü almayın çok daha farklı koşacak olup buna göre değerlendiriniz.