1.KOŞU

ATANERHAN (2): ÖZÇEVİK ve ÜNDEĞER birbirlerini sürüklerken safkan yanlarına gelemeyip tek kalması sonucu koşuyu 2 boy gerilerinden bitirdi. 1,41,61 derecesi ile ilk maiden yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

2.KOŞU

MAVİ ÇOCUK (3): Son 200'den sonra orta kulvardan yapmış olduğu güzel sprinti ile son 100'de BARTH BOY liderliği alıp 5 boy startta kalmasına rağmen 1,5 boy fark ile koşuyu kazanırken ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin. 

PETER PANS DREAM (4): Son viraj dönüldükten sonra jokeyinin teşviklerine cevap veremeyip koşuyu 4. bitirirken bugün için kötü koşmuş olup ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

3.KOŞU

YENER (9): Son 200'den sonra liderliği alan safkan 3,5 boy fark ile kazanırken 1,39,71'lik derecesi aynı gün diğer maidene kazanan ÖZÇEVİK'in 1,41,16'lık derecesinden daha iyi derece yapmasıyla ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz. 

4.KOŞU

WHITE WATER (11): Son 100'de içindeki iki safkanın dışından son 100'de güzel sprinti ile at başı yarım boy fark ile 3. olurken o gelişi ile 30 metre daha olsa koşuyu kazanabilirdi, koşacağı ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

POWERBANK (7): Son viraj dönüldükten sonra sprint kulvarını geç ayarlaması ile yarışı 8. bitirirken ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup ihmal etmeyiniz.

5.KOŞU

NIKKI RUN (6): Bekleme yarışı yapan safkan, ön tarafta yarışın yüksek tempoda gitmesini iyi değerlendirip son 100'de dış kulvardan yaptığı güzel sprinti ile yarışı fotoya yakın içindeki GÜZEL KIZIM'dan kurtarması ile koşacağı ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

GÜZEL KIZIM (7): Son 50'de DİLİM YANDI'dan liderliği alan safkan, son metrelerde dışından gelen NIKKI RUN'a boyun farkı ile liderliği verip yarışı 2.bitirirken ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin. 

6.KOŞU

SEVENTH SENSE (7): Son 150'de OBRADA'nın ciddi faulüne maruz kalıp aksiyon ve zaman kaybı yaşayan safkanın ön ayakları OBRADA'nın arka ayaklarına takılma tehlikesi bir anda ortaya çıkmasına rağmen yarışı kazanma başarısı gösterirken koşacağı ilk yarışında ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür. 

BLACKBALL (3): Son 50'de müthiş sprinti ile burun - burun farkıyla yarışı 2. bitirirken kazanan safkan kadar başarılı koşmuş olup fotoya canlı ve diri girişiyle ilk yarışında çok daha farklı koşacak izlenimleri verdi, dikkat diyoruz.

PRINCESS DI (8): Ön tarafta koşu yüksek tempoda başlamayıp son viraj dönüldükten sonra sprint mesafesini iyi ayarlamayıp son metrelerdeki kuvvetli atakları ile burun - burun farkıyla yarışı 3. bitirirken ilk 2'deki safkan kadar başarılı koşmuş olup ilk yarışında dikkat diyoruz.

8.KOŞU

MY CEM (9): Son 300'de orta kulvardan yol bulabilse koşuyu kesin kazanırdı. Safkan, bariyer dibine giderek koşuyu 2. bitirirken fotoya kazanan safkandan çok daha canlı ve diri girmesi ile ilk yarışında dikkat diyoruz.

MAVİZAFİR (11): Son 400'de 15. durumda, son 200'de 13. durumda, son 150'den sonra safkanların biraz dışından fazla zorlanmadan yarışı 6.bitirirken orta ve uzun mesafede koşacağı ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin. 

 

1.KOŞU

ALTAN ABİ (4): Son 150'de dış kulvardan kazanacak gibi gelen safkan koşunun liderliğini yapan HAŞİMHAN isimli safkanın kulvarına açılınca ALTAN ABİ'nin aksiyonu bozulup yarışa kendini veremeyerek koşuyu 2.bitirdi, ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

2.KOŞU

ORANGE BLOSSOM (10): 9 boy starttan geç çıktı. Son 200'de safkanın TRUSTABLE ile arasında 10 boy fark vardı, aradaki farkı artırıp 4 boy fark yaparak kazanma başarısı gösterdi. Jokeyi, fotoyu geçmeden sevinç gösterilerinde bulunurken yarışseverlere dönerek yaptığı hareket bize göre yanlış oldu. Yarışa protesto çekildi. Son 300'de safkan GÖNCÜBEY'in dışından gelmesi ile koşuyu değiştirerek bir faul görünmeyip sıra değişikliğine bize göre gerek yoktu. Nitekim komiserler kurulu da doğru bir karara imza attı. 

4.KOŞU

ÜNLÜOĞLU (7): Son viraj dönülürken liderliği alıp 11 boy fark yaparak kazanma başarısı gösterirken fotoya canlı ve diri girişi, 1,30,44 derecesiyle ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin. 

5. KOŞU

FRIZER (3): Dış kulvardan son 100'den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile yarışı 3. bitirirken fotoya 2. olan safkandan daha canlı girmesiyle ilk yarışında dikkat diyoruz.

BİRNUR (5) Son 100'den sonra 3. ve 5.lük mücadelesinde burun farkıyla 4. olurken fotoya 2. olan safkandan çok daha canlı ve diri girmesiyle ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

6.KOŞU

OĞLUMEJDER (7): Son 100'de dış kulvardan kuvvetli ataklarıyla fotoda burun farkıyla kazanma başarısı gösterirken ilk yarışında dikkat diyoruz.

BARBAROSBEYİ (13): Son 100'den sonra dışından gelen OĞLUMEJDER'e fotoda burun farkıyla liderliği verip yarışı 2.bitirirken kazanan safkan kadar başarılı koşmuş olup ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

 

7.KOŞU

ALTIN KRAL (1): Son viraj dönüldükten sonra sprint kulvarına çok geç ayarlayıp yarışı 4. bitirirken fotoya ilk 3'deki safkanlardan çok daha canlı ve diri girişiyle koşacağı ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup kesinlikle ihmal etmeyin.