1.Koşu

 (1) KARA YAŞAR: Son 400’den sonra orta kulvarda bariyer dibindeki H.Çizik'le start alan (3) STARLORD ile fotoya kadar başa baş mücedele arka gruptan 10 boy ayrılarak fotoya başa baş girerek burun farkıyla koşuyu kazanırken, kesinlikle ihmal edilmemelidir.

 (3) STARLORD: Son 400’den sonra beriyer dibinde kalan safkan açığından orta kulvardan gelen (1) KARA YAŞAR ile fotoya kadar başa baş mücadele edip burun farkıyla yarışı 2. bitirirken kazanan safkan kadar bu gün başarılı koşmuş olup ilk yarışında fotoya canıl girişi ile kesinlikle ihmal etmeyin.

 

2.Koşu

 (1) BLACKBOARD: Son 150'den sonra dış kulvardan yapmış olduğu güzel sprinti ile yarrışı 2.bitirirken, fotoya kazanan safkandan çok daha canlı girmesi ile koşacağı ilk yarışında kesinlikle ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür.

 

3.Koşu

 (5) ZEMANİ: Startta 4 boy kalan safkan, binicisi sabırlı bekleme yarışı yaparak son viraja kadar el oynatmadan 10 atlı bir koşu olmasına rağmen orta kulvardan son 400'den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile yarışı 2.bitirirken, fotoya safkan canlı girdi. Bekleme yarışı yapmasından dolayı ve binicisi suratına çok kum yemesinden etkilenmesi ve son 250'de orta kulvardan dışında safkanlar olmayıp (1) BLACK ADLER'ın dışına çıksaydı koşuyu kazanabilirdi. Bugün için kazanan safkan kadar başarılı koşmuş olup ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

 

4.Koşu

 (4) BERENGÜL: Son virajı binicisinin kontrolünde el oynatmadan kolap dönüp liderliği alarak farkı 6 boya çıkaran safkan, son 50 metrede jokeyi Ahmet Çelik'in kontrolünde kazanma başarısını gösterirken, fotoya canlı girişi ile ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

 

5.Koşu

 (3) GÜNEŞİ GÖRDÜM: Erken ön tarafta kazan (4) KAPAKLICAN'ı kovalamasından son 100'den sonra KAPAKLICAN birinciliği garantilemesi dışından gelen (1) CANDARBEYİ'ne son 50'de ikinciliği verip yarışı 3.bitirirken, ilk yarışında acele etmeyip sprint mesafesini kısaltması halinde çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

 

6.Koşu

 (6) PERFORMANTE: Yarış içerisinde ciddi rakibi (3) ECRİN SULTAN'ı yakın takibe alıp son virajı 1 boy gerisinden dönen safkan, dışından son 200'den sonra gelip son 100'de liderliği alarak 1,27,91'lik derecesi ile kazanırken, aynı gün diğer Maiden'i kazanan İLHAM KIZIM'ın 1,28,87'lik derecesinden daha iyi bir derece yapmasıyla mesafe uzadıkça daha farklı koşacak olup ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

 (3) ECRİN SULTAN: Startla birlikte liderliği alan safkan, son 100'de dışından kuvvetli gelen (6) PERFORMANTE'ye liderliği verip yarışı 1,28,15'lik derecesi ile 2.bitirirken, aynı gün diğer Maiden'i kazanan İLHAM KIZIM'ın 1,28,87'lik derecesinden daha iyi bir derece yapmasıyla mesafe uzadıkça daha farklı koşacak olup ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

 

7.Koşu

 (7) RUSDAMAT: Son viraj dönüldükten sonra sevdiği bariyer dibini alması jokeyi Hişman Çizik ile bütünleşerek yakın aralarla kazanma başarısını gösterirken, ilk yarışında ihmal etmeyiniz.

 (9) SAYGON: İçindeki (7) RUSDAMAT ile yakın aralarla yarışı 2.bitirirken, en az kazanan safkan kadar başarılı koşması ile ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

 

 1.Koşu

 (5) HAYRİŞİM: Son 150'de bariyer dibinden yapmış olduğu güzel sprinti ile boyun-baş farkıyla kazanma başarısını gösterirken, ilk yarışında dikkat diyoruz.

 (2) SHE IS MY BABY: Son metrelerdeki müthiş sprinti ile yarışı 2.bitirirken, o gelişi ile 10 metre daha olsa koşuyu ikinci bitirebilir, fotoya canlı girişi ile ilk yarışında ihmal edilmemelidir.

 

2.Koşu

 (2) BUĞDAY TANESİ: Son 150'den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile yarışı 3.bitirirken, fotoya birinci ve ikinci olan safkandan daha canlı ve diri girişi ile dikkat diyoruz.

 

3.Koşu

 (3) HELLBENT: Son 100'den sonra (1) BIG DADAŞ birinciliği garantilemesiyle boşlukta dış kulvardan yarışı 2.bitirirken, fotoya canlı girmesi ile ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup kesinlikle ihmal etmeyin.

 

4.Koşu

 (5) ÜNLÜOĞLU: Startla birlikte (4) ŞİFNE OĞUL ve (2) KIZILHAN birbirleriyle liderlik mücadelesi için temizleme mücadelesinden yarışı 3.durumda takip eden safkan, son 600'den sonra (2) KIZILHAN'dan liderliği alıp arka grupla aradaki farkı açarak 12 boy önde 2,27,23'lük derecesi ile kazanma başarısını gösterirken, ilk yarışında bu güzel formu ile kesinlikle ihmal etmeyin.

 (1) KARARLI: Bekleme yarışı yapan safkan, koşunun yüksek tempoda gitmesinden dolayı son 50'de (2) KIZILHAN'ın (4) ŞİFNEOĞUL ile giriştiği liderlik mücadelesinden dolayı temposu düşüp (2) KIZILHAN'dan 2.liği kurtaran safkan, fotoya canlı girişi ile ilk yarışında daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

 (2) KIZILHAN: Erken liderlik mücadelesine (4) ŞİFNE OĞUL ile girip bu iki safkan birbirlerini temizleyerek son 600'de (5) ÜNLÜOĞLU'na liderliği son 50'de de (1) KARARLI'ya ikinciliği verip yarışı 3.bitirirken, ilk yarışında bu koşusunda yapmış olduğu derecesini ve sıralamasını kesinlikle ölçü almayın, çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

 

5.Koşu

 (2) KARDEŞCAN: Startla birlikte liderliği alan safkan, son virajı pisti ortalıyarak içinden ve dışından gelen safkanların ataklarına karşı koyarak 1,38,14'lük derecesiyle beyaz bayrak ayna yaparak 4 boy önde kazanma başarısını gösterirken, koşacağı ilk yarışında güzel formu ile kesinlikle ihmal etmeyiniz.

 

6.Koşu

 (3) MY ROYAL SUN: Startla birlikte liderliği alan safkan, yarışın her yerinde rakiplerrine hakim olup zorlanmadan 1,41,47'lik derecesiyle güle oynaya 16 boy önde kazanma başarısını gösterirken, son 800'ü de 0,50,80 olması ile ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.