1.KOŞU

MY LEAH:Startla birlikte sulu piste liderliği alan HOLOSKO'nun 1,5 gerisinden dışından yol boyu Kovalıyan safkan sulu pisten etkilenmeden HOLOSKO'nun 2 boy gerisinden dönmesi son 200'den sonra dışından gelip liderliği alıp 2 boy farkla 1.18.84 ile kazanma başarısı gösterirken ilk yarışında ihmal edilmiyecek bir isim olduğu görüldü.

SERAP GIRL:Sulu çamur piste yarış içinde safkan ve jokeyi çamur adama dönüp bundan etkilenmesine rağmen son 100'den sonra bariyer dibinden dışındaki HOLOSKO'dan 2'inciliği kurtarırken fotoya canlı girmesi koşacağı ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

2.KOŞU

JAMALA:Startla birlikte liderliği alan safkan sulu çamur pisten kendisi entilenmeden rakiplerinin bir birlerine yakın gitmesinden etkilenirken son virajı orta kulvardan 3 boy önde dönüp jokey sadece teşviklerle tek kırbaç dahi vurmadan 1.26.95 derecesi 6,5 boy farkla koşuyu kazanması ile ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin

3.KOŞU

ALATA:Sulu piste ön tarafta MİRTAY ve ROMOLO erken liderlik mücadelesine girmesi bekleme yarışı yapan safkan son viraj dönüldükten sonra MİRTAY'ın içine girmesine rağmen önünde safkan piste gezinince dışına çıkıp son 20 metre liderliği alıp 1,5 boy farkla 1.29.58 ile kazanırken fotoya canlı girmesi ilk yarışında ihmal edilmiyecek bir isim olduğu görülmüştür.

4.KOŞU

AYMİRA:Dış kulvardan son 100'den sonra ilk ikinin belli olması yarışı boşlukta 3 bitirirken ilk yarışında bu koşusundan sonra daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz

SARIKAYA ATEŞİ:Sulu piste bariyer dibinden son 200'den sonra atakları ile dördüncü olurken ilk yarışında farklı koşacak olup ihmal etmeyin.

5.KOŞU

PALAWAN:Son virajı pistten jokeyi ve safkan etkilenerek 2'inci dönen safkan 400 metre içindeki BECERİKLİHAN ile başa baş mücadelesinden boyun farkıyla yarışı 2'inci bitirirken pist koşularını göz önüne alırsak kazanan safkan kadar başarılı koşmuş olup canlı girişi ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

6.KOŞU

HAEDMAN:Selim kaya pisttin sulu olmasına rağmen karşı düzlükte 3 atın dışından gitmesi safkan bundan son virajı dönerken etkilenmeyip son 300'den sonra orta kulvardan liderliği alıp 1.25.70 ile 2 boy fark ile kazanırken fotoya canlı girmesi güzel forumyla ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

THE MATCHED:Starttan 5 boy tereddütlü çıkan safkan pistin sulu olmasından etkilenerek dış kulvardan son 200'den sonra atakları ile yarışı 1.26.13 ile 3'üncü bitirirken ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup kesinlikle ihmal etmeyin

ROYAL AVŞAR:İyi bir start çıkışı yapan safkan ön tarafa liderlik mücadelesine girmeyip bariyer dibine girerek ilk dörde bekleme yarışı yapması tercih edip son virajı bariyer dibinden 4'üncü sermayeli girmesi bir ara son 250 2'inciliğe girer gibi olmasına rağmen 5 BİTCOIN 2'inciliği fotoda baş farkıyla açığından dış kulvardan kuvvetli gelen THE MATCHED 3'üncülüğü verip yarışı 4'üncü bitirdi 2'inci ile 4 arasomda 13 salise fark olması koşacağı ilk yarışında mesafe ayırt etmeden kesinlikle ihmal etmeyin.

HUMBARA:Safkanların dışından son 100'den sonra yapmış olduğu atakları ile yarışı 7'inci bitirirken 1.26.59 derecesi fotoya canlı girişi bir alt grupta koşacağı ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

7.KOŞU

O BİR REİS:Bekleme yarışı yapan safkan son 200'den sonra liderliği alıp 2,5 boy farkla 1.44.33 ile kazanma başarısı gösterirken fotoya canlı girişi ilk yarışında kesinlikle ihmal edilmiyecek bir isim olduğu görülmüştür.

ALTINDERE:liderliği aldığı koşuda son 200'den sonra liderliği son 100'den sonra düşen temposuyla yarışı 4 bitirirken sulu piste koşuda kazanmasını göz önüne alırsak safkan bu gün için kötü koşmuş olup, yarış içinde anlık bir sorunda yaşamış olabilir,Koşacağı ilk yarışında bu koşusunu ölçü almayın daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

8.KOŞU

KORALAY:Son 400'den sonra KIRMIZIKAYA'nın dışından 2 boy gerisinden atının bariyer dibine gitmemesi için sağ elinden kırbaçı kullanıp sol elinle son 150'de aldımı safkan bariyer dibine gitmek istemesi zaman kaybedip 1,5 boy gerisinden yarışı 2'inci bitirirken kazanan safkan kadar başarılı koşmuş olup ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup kesinlikle ihmal etmeyin.

9.KOŞU

ÖZNURAY:Bekleme yarışı yapan safkan en dış kulvardan son 300'den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile son 150'de liderliği alıp 3 boy fark yaparak kazanma başarısı gösterirken 1,25,14 derecesi aynı gün diğer maideni kazanan GÜZEL ASİYA'nın 1.25.91 derecesinden daha iyi olması ilk yarışında ihmal edilmiyecek bir isim olduğu görülmüştür

DEMRECAN:Orta kulvardan boşlukta yarışı 2'inci bitirirken 1.25.80 derecesi aynı gün diğer maideni kazanan GÜZEL ASİYA'nın 1.25.91 derecesinden daha iyi derece yapması ilk yarışında dikkat diyoruz

BEYAZ KAR:Erken başa geçen safkan son 150'den sonra düşen temposuyla yarışı 6'ıncı bitirirken ilk yarışında acele etmeyip sprint mesafesini kısaltması halinde çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

1 KOŞU 

DARKPHOENIX:Dış kulvardan yapmış olduğu güzel sprinti orta kulvardan gelen HANDSOME MAN ile fotoya beraber girip at başı yarışı ikinci bitirirken ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

BABA ARON:son 50'den birincinin kesinleşmesi yakın aralarla yarışı 4'üncü bitirirken 2'inci 3'üncü at başı yarışı bitirmesi 2'inci ile 4 arasında 10 salise fark olması fotoya canlı girişi ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup kesinlikle ihmal etmeyin.

2.KOŞU

HONEY RYDER:Son 150 bariyer dibinden yapmış olduğu atakları ile yarışı 3'üncü bitirirken fotoya canlı girişi ilk yarışında özellikle uzayan mesafede daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

3.KOŞU

LADY OF PARTHENIA:Son 100'de safkanların dışından liderliği alıp 1.18.19 derecesi ile kazanma başarısı gösterirken son 800/45.71 olması ilk yarışında kesinlikle ihmal edilmiyecek bir isim olduğu görülmüştür.

4.KOŞU

ÖNCÜPINAR:Son viraj dönüldükten sonra ALOYSHA'nın yarım boy gerisinden dışına gelen safkan son 200'den sonra başa baş olup son 100'den sonra liderliği alıp 2 boy fark ile 2.18.44 ile kazanırken güzel formuyla koşacağı ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

ALOYSHA:Son viraj dönüldükten sonra yarım boy dışına ÖNCÜPINAR gelmesi son 100'de liderliği vermesine rağmen boşlukta yarışı 2'inci bitirirken 3'üncü ile arasında 9 boy fark olması ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

5.KOŞU

HAZAR DENİZİ:Son 200'den sonra bariyer dibinde olan gelen BEY PATRON ile liderlik mücadelesine giren safkan son 50'den sonra boyun farkıyla kazanırken 1.34.16 derecesi ile fotoya canlı girişi ilk yarışında ihmal etmeyin.

BEY PATRON:1 startan çıkan safkan son virajı bariyer dıbınden dönmesi dış kulvara son 400'den sonra çıkmaması safkanların olmasından dolayı imkansız olup bariyer dibinden koşuyu 2'inci bitirirken 1.34.21 derecesi ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

6.KOŞU

SELVO:Son 100'de liderliği alan safkan 1,5 boy fark ile 1.34.18 ile kazanırken fotoya canlı girişi ilk yarışında ihmal etmeyin.

DELİCİM:Son 100'den sonra yapmış olduğu müthiş sprinti ile yarışı 3'üncü bitirirken fotoya canlı girmesi ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.