1.Koşu

 (1) BRATİSLAVA: Yarışın her yerinde FORTE SARP'a hakim olup el oynatmadan kırbaç vurmadan 1,28,33'lük derecesiyle binicisinin elinde en az 1,5 saniye daha sermaye olması farkın da 30 boy olması ile safkanın bu yarıştaki gücüne göre bu mesafede 1,26,50 - 1,27,00 arasında koşacak güce sahip olup ilk yarışında koşacağı safkanlarla bu koşuya değerlendirme yaparak ona göre karar veriniz.

 

2.Koşu

 (3) MISS BALKAN: Startla birlikte liderliği alan safkan, orta kulvardan son 20 metreye kadar liderliği gelip son 20 metrede dış kulvardan açığından birbirlerini sürükleyerek gelen THREE CAT ve WIND POWER'a ilk ikiyi vererek yarışı 3.bitirirken, koşacağı ilk yarışında acele etmeyip sprint mesafesini kısaltması halinde çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

 

3.Koşu

 (3) GÜÇLÜ KAYA: Son 150'den sonra orta kulvardan içindeki ÜNDEĞER ve ÖZDEMİR AĞA ile başa baş mücadelesi yapan safkan, son metrelerde yarım boy - burun farkıyla kazanma başarısını gösterirken, güzel formuyla ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

 (6) ÖZDEMİR AĞA: Son 150'den sonra yapmış olduğu güzel sprintiyle 3 safkan başa baş mücadele edip fotoda yarım boy - burun farkıyla yarışı 2.bitirirken, en az kazanan safkandan başarılı koşmuş olup ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup kesinlikle ihmal etmeyin.

 

4.Koşu

 (3) COSMOS: Son 200'de OLGUNKIZ ile arasında 10 boy fark olmasına rağmen aradaki farkı 1 boya düşürüp yarışı 2.bitirirken, fotoya canlı girişi ile ilk yarışında daha farklı koşacak olup kesinlikle ihmal etmeyiniz.

 

5.Koşu

 (4) GÜZELKIZIM: Son 100'den sonra PETROCELLI birinciliği garantilemesiyle boşlukta yarışı 2.bitirirken, fotoya canlı girişi ile ilk yarışında daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

 

6.Koşu

 (5) TOROSDAĞI: Startla birlikte liderliği alan safkan, son 300'den sonra farkı da 6 boya çıkarıp 1,36,98'lik derecesi ile kazanma başarısını gösterirken, güzel formuyla koşacağı ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

 7.Koşu

 (3) MİHRİBANKAYA: Son 150'de BEYYURDU kulvarını kapatması binicisi atını tutarak safkanın dışına alması ile zaman kaybedip yakın aralıklarla yarışı 3.bitirirken, ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

 

 

 

1.Koşu

 

(8) SİVERCAN: Startla birlikte liderliği alıp 10 boy farkla 1,24,41'lik derecesiyle beyaz bayrak ayna yaparak kazanma başarısını gösterirken, aynı gün diğer Maiden'i kazanan TEA FOR TWO'nun 1,24,52'lik ve VISTULA'nın 1,25,12'lik derecesinden daha iyi bir derece yapması ile koşacağı ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyiniz.

 (5) JUANA: Son 100'den sonra SİVERCAN farkı açarak birinciliği garantilemesiyle ikincilik mücadelesinde son 50'de DEVALİ C ORİ'ye boyun farkıyla ikinciliği kurtarırken, fotoya canlı girmesi ile ilk yarışında daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

 

3.Koşu

 (7) GÖKKALE: Bir ara orta kulvardan son 250'den sonra gelip gibi olurken, ilk dörde girme şansı kalmayacağında binicisi son 100'de enseye basarak yarışı 6.bitirirken, ilk yarışında dikkat diyoruz.

 

4.Koşu

 (7) ZAFER MEYDANI: Son 100'den sonra temposu düşmesine rağmen yarım boy - boyun farkıyla kazanırken, koşacağı ilk yarışında ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür.

 (13) DUKE PROSPERO: Yakın aralıklar ile yarışı 5.bitirirken, ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

 

6.Koşu

 (1) AFRİKAANDER: Startla birlikte liderliği alan safkan, OĞLUMRECEP ile erken liderlik mücadelesine girmesi son 250'den sonra nefes yönünden zorlanıp düşen temposu ile 7.bitirirken, bu koşusunda nefes açan safkan, ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

 (6)  OĞLUM RECEP: Erken ön tarafta AFRİKAANDER ile kapışıp son 100'den sonra düşen temposu dışından gelen OĞLUM KAYRA'ya liderliği vererek yarışı 2.bitirirken, ilk yarışında sprint mesafesini kısaltması halinde ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür.

 

7.Koşu

 (4) ATILGAN KIZ: Son 100'den sonra dış kulvardan yapmış olduğu güzel sprinti ile yarışı 3.bitirirken, fotoya ikinci olan safkandan daha canlı girmesi ile ilk yarışında kesinlikle ihmal edilmeyecek bir isim olduğu görülmüştür.

 

8.Koşu

 (10) CİĞERPARE: Son 200'den sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile yarışı 4.bitirirken, fotoya canlı girişi ile ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

 (3) SONESEN: 15 starttan çıkmasından dolayı karşı düzlükte orta kulvardan 11.durumda yarışı takip etmesi keskin virajıları dört atın dışından dolaşarak dönen safkan, son viraja savrularak rakiplerinin en dışından dönmesi son virajı döner dönmez dış kulvara açılma şansı varken, bir anda orta kulvara girmesiyle yarışı 8.bitirirken, aprantisi ile yarış içerisinde hiç uyum sağlayamayadı. İlk yarışında bu koşusunda yapmış olduğu derecesini ve sıralamasını kesinlikle ölçü almayın, çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.