20 Ocak Pazartesi  günü Bursa  ve Kocaeli.

1.KOŞU

ANGRY BULL: İlk metrelerden itibaren yarışın liderliğini alarak koşuyu forse eden safkan son düzlüğe çıkıldığında binicisinin teşviklerine fotoya kadar başarılı bir şekilde karşılık verip çıktığı gibi beyaz bayrak ayna yaparak kazanma başarısını gösterirken fotoya canlı ve diri girişiyle bundan sonraki yarışı için de ümit vermiştir.

MODALIGÜÇLÜBEY: Son viraj dönüldüğünde iç kulvara girerek yaptığı atakları öndeki rakibi ANGRY BULL’u yakalamaya yetmeyip fazla zorlanmadan boşlukta koşuyu 2.bitiren safkanın formunu bulmaya başladığı görülüp ilk yarışında ihmal edilmemelidir.

 

2.KOŞU

AYNİRA: Son viraj dönüldüğünde orta kulvardan temposunu yükselten safkan orta kulvardan yaptığı atakları ile yarışa son 300’den itibaren hakimiyetini hissettirip dışından gelen EZELİM’in ataklarına fotoya kadar başarılı bir şekilde karşı gelerek kazanma başarısını gösterirken bu formuyla koşacağı ilk yarışı için de ümit vermiştir.

EZELİM: Bekleme yarışı yapan safkan özellikle son 100’den itibaren dış kulvardan etkili ataklarıyla gelip içindeki AYNİRA ile arasındaki farkı buruna kadar düşürerek yakın ara koşudan 2.ayrılırken o gelişiyle kazanabilirdi. Formunu bulmaya başladığı görülmesiyle ilk yarışında kesinlikle ihmal edilmemelidir.

GÜL YELELİ: Bekleme yarışı yapan safkan dış kulvara açılarak özellikle son 200’den itibaren kuvvetli atakları ile gelip yakın aralarla koşudan 3.ayrılırken güzel formu ve fotoya canlı girişiyle ilk yarışında takibe alınmalıdır.

EĞİLCE: Son düzlüğe çıkıldığında iç kulvara girerek bariyer dibinden yaptığı atakları ile dışındaki rakiplerini yakalamaya çalışan safkan fotoya kadar mücadeleden tam kopmayıp yakın ara 4.olurken formunu bulduğu görülüp ilk yarışında dikkat diyoruz.

3.KOŞU

SON FIRTINA: İlk metrelerden itibaren yarışın liderliğini alarak koşuyu forse eden safkan kendisini kovalayan rakibi ÖZALP’in ataklarına fotoya kadar başarılı bir şekilde karşı gelerek kazanma başarısını gösterirken 1.39.68’lik derecesiyle koşacağı ilk yarışı için de ümit vermiştir.

ÖZALP: Önde yarışı forse eden SON FIRTINA’yı kovalayan safkan rakibinin dışından özellikle son 200’den itibaren güçlü ataklarıyla gelip farkı boyuna kadar indirerek koşudan 2.ayrılırken 1.39.73’lük derecesi ve güzel formuyla yakında Maiden’dan çıkabilecek güçte bir isim olduğunu göstermiştir.

ÖZDEMİR AĞA: Son 300’den itibaren iç kulvara girerek yaptığı atakları öndeki SON FIRTINA ve ÖZALP’i yakalamaya yetmeyip boşlukta fazla zorlanmadan koşuyu 3.tamamlayan safkanın ilk yarışında daha farklı koşabilecek güçte bir isim olduğu görülüp takibe alınmalıdır.

 

4.KOŞU

KINGS DAY: Yarışı ön grubun içinde takip ederek son düzlüğe çıkıldığında orta kulvardan temposunu yükselten safkan orta kulvardan yaptığı ataklarıyla rakiplerine son 400 geçildiğinde hakim olup kazanma başarısını gösterirken 1.20.25’lik derecesiyle koşacağı ilk yarışı için de ümit vermiştir.

BABAYEGA: Makineden 4 boy tereddütlü çıkarak bekleme yapan safkan orta kulvardan aralardan çıkarak özellikle son 100’deki kuvvetli sprintiyle gelerek 2.liği ÖZYENER’den kurtarırken 1.20.81’lik derecesiyle koşacağı ilk yarışında kesinlikle ihmale gelmeyecek güçte görülmüştür.

ÖZYENER: 143 gün aradan sonra start aldığı yarışında önde giden safkan iç kulvardan son düzlüğe çıkıldığında ataklarına başlayıp fotoya kadar mücadeleden tam kopmayarak koşudan 3.ayrılırken 1.21.13’lük derecesiyle ilk yarışında daha farklı koşabileceğinin izlenimlerini vermiştir.

GAUDI: Bekleme yarışı yapan safkan özellikle son 100’den itibaren bariyer dibinden kuvvetli atakları ile gelip 4.lüğü kurtarırken fotoya 3.olan rakibi kadar canlı ve diri girmesiyle ilk yarışında yakın takibe alınmalıdır.

 

5.KOŞU

YILDIZHAN STAR: Önda yarışı forse eden FRANKENSTEIN’i kovalayıp son viraj dönüldüğünde rakibinden liderliği alan safkan binicisinin teşviklerine her metrede başarılı bir şekilde cevap verip farkı 6 boya kadar çıkartarak fazla zorlanmadan kazanma başarısını gösterirken yakaladığı güzel formuyla bundan sonraki yarışı için de ümit vermiştir.

VILLAGE HOOF: Bekleme yarışı yapan safkan son 400 geçildiğinde iç kulvara girerek bariyer dibinden canlı ve diri ataklarıyla gelip 2.liği fazla zorlanmadan kurtarırken ilk yarışında kesinlikle ihmale gelmeyecek güçte görülmüştür.

BAYDÖKER: Dış kulvardan özellikle son 200’den itibaren canlı ve diri ataklarıyla gelerek 3.lüğü içindeki OVER CLOUDS’dan son anda kurtaran safkanın ilk yarışında sprint mesafesini bu kadar uzatmayıp kısaltması halinde daha farklı koşabilecek güçte bir isim olduğu görülüp ihmal edilmemelidir.

 

6.KOŞU

KORKUSUZEFE: Son 400’den itibaren iç kulvardan ataklarına başlayan safkan rakiplerine son 200’den itibaren hakim olup dışından gelen MİHRİBANKAYA’nın ataklarına fotoya kadar başarılı bir şekilde karşı gelerek kazanma başarısını gösterirken koşacağı ilk yarışı için de ümit vermiştir.

MİHRİBANKAYA: Özellikle son 100’den itibaren dış kulvardan canlı ve diri ataklarıyla gelerek içindeki KORKUSUZEFE ile arasındaki farkı her geçen metrede azaltarak gelip koşuyu yakın aralarla 2.bitiren safkanın bu formuyla yakında Maiden’dan çıkabilecek güçte bir isim olduğunu söyleyebiliriz.

UÇANBEYİN OĞLU: Yarışın liderliğini son 800’de ele geçirerek koşuya tempo veren safkan içinden gelen KORKUSUZEFE’ye son 200’den itibaren yakalanarak düşmeye başlayan temposuyla koşuyu 3.tamamlarken ilk yarışında fazla acele etmeyip sprintini son 200’e bırakması halinde daha farklı koşabileceğinin izlenimlerini verirken yakın takibe alınmalıdır.

SARRAFHAN: Son 800’de yarışı bırakan BEYAZ HERCAİ’nin gerilemesinden etkilenerek ön gruptayken bir anda 7.liğe kadar düşen safkan iç kulvardan son 200’de tekrar ataklarına başlayıp koşudan 4.ayrılırken ilk yarışında daha farklı koşabileceğinin izlenimlerini vermiştir.

BEYAZHERCAİ: Starttan çıkmayan safkan yarışı derecesiz bitirmiştir.

 

7.KOŞU

KAFKAS GÜZELİ: Startla birlikte liderliği alarak yarışı forse eden safkan binicisinin teşviklerine son viraj dönüldükten sonra başarılı bir şekilde karşılık verip çıktığı gibi beyaz bayrak ayna yaparak kazanma başarısını gösterirken 1.15.80’lik derecesiyle koşacağı ilk yarışı için de ümit vermiştir.

ASUDE SULTAN: Makineden 3 boy tereddütlü çıkarak bekleme yapan safkan son viraja 6.çıkıp bariyer dibinden özellikle son 200’den itibaren etkili ataklarıyla gelerek koşuyu 2.bitirirken 1.16.04’lük derecesiyle koşacağı ilk yarışında kesinlikle ihmale gelmeyecek güçte görülmüştür.

UMAY: Yarışa adapte olmakta geciken safkan özellikle son 100’de dış kulvardan ÇAKIRIN KIZI ile birbirlerini sürükleyerek yaptığı güçlü ataklarıyla koşudan yakın aralarla 3.ayrılırken 1.16.14’lük derecesiyle koşacağı ilk yarışında dikkat diyoruz,

ÇAKIRIN KIZI: Bekleme yarışı yapan safkan özellikle son 100’de dış kulvardan UMAY ile birlikte birbirlerini sürükleyerek yaptığı canlı ve  diri ataklarıyla koşudan yakın aralarla 4.ayrılırken ilk yarışında ihmale gelmeyecek güçte bir isim olduğu görülmüştür.

1.KOŞU

HEWALROY: Son düzlüğe çıkıldığında yarışın liderliğini DİMİTRA’dan alan safkan dışından gelen JUANA’nın ataklarına fotoya kadar başarılı bir şekilde karşı gelerek kazanma başarısını gösterirken 1.35.66’lık derecesi aynı gün diğer diğer Maiden’i kazanan 1.37.04’lük derecesinden daha iyi olmasıyla koşacağı ilk yarışı için de ümit vermiştir.

JUANA: Son viraja 4.çıkan safkan dış kulvardan özellikle son 100’den itibaren içindeki HEWALROY ile farkı her geçen metrede azaltarak gelip koşudan boyun farkıyla 2.ayrılırken o gelişiyle 10 metre daha olsa kazanabilirdi. Formunu bulduğu görülmesiyle ilk yarışında ihmal etmeyiniz.

RISE OF SILENCE: Yarışa biraz geç adapte olan safkan en dış kulvara açılarak özellikle son 200 geçilirken kuvvetli atakları ile gelip koşudan 3.ayrılırken ilk yarışında sprint mesafesini bu kadar uzatmayıp kısaltması halinde daha farklı koşabileceğinin izlenimlerini bırakmıştır.

 

2.KOŞU

ŞENALP: Son 400’den itibaren iç kulvara giren safkan ataklarına özellikle son 200’de başlayıp dışındaki TASARIMCI ile arasındaki farkı iyice eritip baş farkıyla kazanma başarısını gösterirken fotoya canlı ve diri girişiyle bundan sonraki yarışı için de ümit vermiştir.

TASARIMCI: Yarışın liderliğini son 600’den itibaren ele geçiren safkan dış kulvara açılarak liderliğini son 10 metreye kadar koruyup içinden gelen ŞENALP’e baş farkıyla geçilerek koşudan 2.ayrılırken ilk yarışında kesinlikle ihmale gelmeyecek güçte görülmüştür.

AVCI CUMA: Bekleme yarışı yapan safkan özellikle son 200 geçilirken en dış kulvardan ataklarına başlayıp koşuyu 3.tamamlarken ilk yarışında daha farklı koşabileceğinin izlenimlerini bırakmıştır.

AKTAŞOĞLUMSUN: Starttan çıkmayan safkan yarışı derecesiz bitirmiştir.

3.KOŞU

KIRIM AY: Son düzlüğe çıkıldığında orta kulvardan temposunu yükselten safkan SAFİRA’ya son 300’den itibaren hakimiyetini hissettirip farkı her geçen metrede yükselterek 16 boy farkla fazla zorlanmadan kazanma başarısını gösterirken fotoya girişte binicisinin elinde biraz daha sermaye olduğu görülmesiyle bundan sonraki yarışı için de ümit vermiştir.

FUAT EFENDİ: Son viraj dönüldüğünde en dış kulvara açılarak ataklarına başlayan safkan öndeki KIRIM AY’ın 1.liği garantilediği yarışta 2.liği SAFİRA’dan son anda kurtarıp dikkat çekerken ilk yarışında ihmale gelmeyecek güçte bir isim olduğu görülmüştür.

UÇAN AVCI: Yarışı bırakan safkan koşuyu derecesiz bitirmiştir.

NİTRO CAN: Starttan çıkmayan safkan yarışı derecesiz bitirmiştir.

 

4.KOŞU

DİRİKBEY: Önde yarışı forse eden ÖZATİK’i kovalayan safkan rakibinin dışından yaptığı atakları ile 300’de yakalayıp verdiği başa baş mücadele sonucu fotoya yakın hakimiyetini hissettirerek yarım boy farkla kazanma başarısını gösterirken koşacağı ilk yarışı için de ümit vermiştir.

ÖZATİK: Yarışı ön tarafta kabullenerek forse eden safkan dışından gelen DİRİKBEY’le son 300’den itibaren başa baş mücadele edip fotoya yakın yarım boy farkla geçilerek koşudan 2.ayrılırken ilk yarışında kesinlikle ihmale gelmeyecek güçte görülmüştür.

5.KOŞU

BLACKS WINNER: Bekleme yarışı yapan safkan son 300’den itibaren en dış kulvara açılarak ataklarına başlayıp içindeki ALAÇATI AĞASI’ndan liderliği son 200’de alıp UTKUN BABACAN’a da karşı gelerek kazanma başarısını gösterirken formunu bulduğu görülmesiyle bundan sonraki yarışı için de ümit vermiştir.

UTKUN BABACAN: Dış kulvara açılarak son 300’den itibaren ataklarına başlayan safkan BLACKS WINNER’la 1.lik mücadelesi verdiğinde jokeyini düşürüp yarışta başı boş koşan TAKİPETBENİ’nin önüne çıkmasından dolayı iki atın arasında sıkışmasından dolayı temposu bozularak rakibinin ataklarına karşı gelemeyip koşudan 2.ayrılırken güzel formuyla ilk yarışında kesinlikle ihmal edilmemelidir.

ALAÇATI AĞASI: 100 gün aradan sonra start aldığı yarışını ön tarafta kabullenerek numara götüren safkan dışından gelen BLACKS WINNER ve UTKUN BABACAN’a son 300 geçildiğinde yakalanıp fotoya kadar düşmeye başlayan temposuyla 4.olurken bugün için nefes yönünden zorlandığı görülüp ilk yarışında daha farklı koşabilecek güçte bir isim olduğunun izlenimlerini bırakmıştır.

TAKİPETBENİ: Start çıkışında jokeyini düşüren safkan yarışı derecesiz bitirmiştir.

6.KOŞU

ATILGAN KIZ: Yarışın liderliğini son 600’de temposunu yükselterek ele geçiren safkan temposunu fotoya kadar düşürmeyip içinden ve dışından gelen rakiplerinin ataklarına başarılı bir şekilde direnerek kazanma başarısını gösterirken güzel formuyla ilk yarışı için de ümit vermiştir.

ZELİŞ SULTAN: Bekleme yarışı yaparak son düzlüğe 7.çıkan safkan en dış kulvara açılarak özellikle son 100’deki güçlü sprinti ile koşuyu 2.bitirirken fotoya canlı ve diri girişiyle ilk yarışında kesinlikle ihmale gelmeyecek güçte görülmüştür.

EMİRACAN: En dış kulvardan yaptığı kuvvetli sprinti ile koşuyu yakın aralarla 4.tamamlayan safkan fotoya 3.olan rakibinden daha canlı ve diri girmesiyle ilk yarışında takibe alınmalıdır.

CAN NAİLE: Yarışa başlamayan safkan koşuyu derecesiz bitirmiştir.

KAŞIKCI ELMASI: Starttan çıkmayan safkan yarışı derecesiz bitirmiştir.

DAVAI DAVAI: Starttan çıkmayan safkan yarışı derecesiz bitirmiştir.

7.KOŞU

TINASOĞLU: Bekleme yarışı yapan safkan özellikle son 200’den itibaren dış kulvardan öndeki WILD WEST ile arasındaki farkı her geçen metrede kapatarak gelip rakibine son anda hakim olarak boyun farkıyla kazanma başarısını gösterirken formunu bulduğu görülüp ilk yarışında da dikkat diyoruz.

WILD WEST: Son 800’de yarışın liderliğini alarak koşuyu forse eden safkan dışından gelen TINASOĞLU’nun ataklarına karşı gelemeyip tam fotonun önünde geçilerek koşudan 2.ayrılırken ilk yarışında kesinlikle ihmale gelmeyecek güçte görülmüştür.

GÖNCÜBEY: Bekleme yarışı yapan safkan özellikle son 100’de iç kulvara yakın orta kulvardan kuvvetli atakları ile gelerek 3.lüğü HOY HOOY’dan son anda kurtarırken koşacağı ilk yarışında dikkat diyoruz.

ORANGE BLOSSOM: Makineden 3 boy tereddütlü çıkarak bekleme yarışı yapan safkan son 50’de orta kulvardan kuvvetli atakları ile gelerek koşuyu 5.tamamlarken bugün için hücumda geç kaldığı görülüp ilk yarışında sprint mesafesini bu kadar uzatmayıp biraz daha kısaltması halinde daha farklı koşabileceğinin izlenimlerini bırakmıştır.

21 Ocak Salı  günü ADANA  ve KOCAELİ

 

 

1.KOŞU

SUZİ DIAMOND: 205 gün aradan sonra start aldığı yarışında son düzlüğe çıkıldığında dış kulvardan temposunu yükselterek rakiplerine kısa bir mücadelenin ardından son 300’de hakimiyetini hissettirip farkı fotoya kadar sürekli açarak fazla zorlanmadan kazanan safkanın 1.29.72’lik derecesi aynı gün diğer Maiden’i kazanan FİLİBYA’nın 1.30.48’lik, MISS ME’nin 1.30.99’luk derecesinden daha iyi olması ve binicisinin elinde fotoya girerken sermaye olduğu görülmesiyle bu grubun çok üzerinde bir isim olduğunu gösterip ilk yarışı için de oldukça ümit vermiştir.

PRAGYA: Bekleme yarışı yaparak son düzlüğe 7.çıkan safkan iç kulvara girerek özellikle son 100’deki kuvvetli atakları ile 2.liği kurtarıp fotoya canlı ve diri girişiyle dikkat çekerken formunu bulmaya başladığı görülüp ilk yarışında kesinlikle ihmal edilmemelidir.

BOUJEE: Son 800’de dış kulvara sapan safkan yarışı derecesiz bitirmiştir.

QUEEN NAUPA: Starttan çıkmayan safkan yarışı derecesiz bitirmiştir.

 

2.KOŞU

ALTIN KOP: Startla birlikte yarışın liderliğini alarak koşuya tempo veren safkan kendisini kovalayan ÖMER IN MY HEART’ın ataklarına fotoya kadar başarılı bir şekilde karşı gelerek temposunu bozmadan çıktığı gibi beyaz bayrak ayna yaparak kazanma başarısını gösterirken 1.32.86’lık güzel derecesiyle formunu bulduğunu belli edip bundan sonraki yarışı için de ümit vermiştir.

ÖMER IN MY HEART: Önde yarışı forse eden ALTIN KOP’u kovalayan safkan son 400’den itibaren rakibinin dışından atağa kalkarak yakalamaya çalışırken tüm gayretlerine rağmen bunu başaramayıp koşudan 2.ayrılırken 1.33.16’lık derecesi ve güzel formuyla ilk yarışında dikkat diyoruz.

3.KOŞU

FİLİBYA: Ön gruba yakın yarışı takip eden safkan orta kulvardan yaptığı ataklarıyla içindeki SULTANIM ile son 100’den itibaren başa baş 1.lik mücadelesi verip son anda burun farkıyla hakim olarak kazanma başarısını gösterirken bundan sonraki yarışı için de ümit vermiştir.

SULTANIM: Son viraj dönüldüğünde iç kulvara girerek bariyer dibinden yaptığı ataklarıyla ön grubu yakalayıp son 100’de dışındaki FİLİBYA ile başa baş 1.lik mücadelesi veren safkan rakibine fotoya yakın burun farkıyla geçilip koşudan 2.ayrılırken yakında Maiden’dan çıkabilecek formunu bulduğu görülmüştür.

BUMBLE BEE: Bekleme yarışı yapan safkan orta kulvardan son 200’den itibaren kuvvetli atakları ile gelip yakın aralarla koşudan 3.ayrılırken fotoya canlı ve diri girişiyle koşacağı ilk yarışında da dikkat diyoruz.

YA HOCHY: Padok görünümü gayet iyi olan safkan hayatının ilk yarışını koşarak orta kulvardan son 200’den itibaren yaptığı ataklarıyla fazla zorlanmadan yarışı 4.bitirirken bundan sonraki koşusunda çok daha farklı sonuç alabileceğinin izlenimlerini bırakmıştır.

4.KOŞU

PANCMAHAL: Rakiplerine göre kilosu ağır olmasına rağmen son 300’den itibaren orta kulvardan ataklarına başlayan safkan içindeki ÖZDEMİR BEY’e fotoya yakın hakimiyetini hissettirerek yarım boy farkla kazanma başarısını gösterirken güzel formu ve fotoya canlı girişiyle bundan sonraki yarışı için de oldukça ümit vermiştir.

ÖZDEMİR BEY: Ön gruba yakın giderek iç kulvara girip bariyer dibinden yaptığı atakları ile yarışa son 400’de hakimiyetini hissettiren safkan dışından gelen PANCMAHAL’e son anda geçilerek koşudan 2.ayrılırken güzel formuyla koşacağı ilk yarışında kesinlikle ihmale gelmeyecek güçte görülmüştür.

ÖZDEMİR: Rakiplerine göre ağır kilo ile start alan safkan bekleme yaparak dış kulvardan özellikle son 150’de kuvvetli atakları ile gelerek yakın aralarla koşuyu 3.tamamlarken ilk yarışında dikkat diyoruz.

SOLAR ENERGY: Son metrelere kadar iç kulvarda iyi mücadele vererek yakın aralarla koşuyu 4.tamamlayan safkanın ilk yarışında kesinlikle ihmale gelmeyecek güçte bir isim olduğu görülmüştür.

IRON HEEL: Son 200’den itibaren orta kulvardan sprinte kalkacağı anda ÖZDEMİR ve SOLAR ENERGY’nin arasında kalmasından dolayı istediği sprintini yapamayarak koşudan yakın aralarla 5.ayrılan safkanın ilk yarışında daha farklı koşabilecek güçte bir isim olduğu görülüp yakın takibe alınmalıdır.

5.KOŞU

YAĞMUR GÖZLÜ: Orta kulvardan yaptığı ataklarıyla son 200’den itibaren içindeki MEGA STAR ile başa baş 1.lik mücadelesi veren safkan rakibine tam fotonun önünde son aksiyonda hakim olarak kazanma başarısını gösterirken yakaladığı güzel formu ve 1.37.34’lük deecesiyle koşacağı ilk yarışı için de oldukça ümit vermiştir.

MEGA STAR: Son düzlüğe çıkıldığında iç kulvara yakın orta kulvardan yaptığı atakları ile ALTINDERE’yi son 300’de yakalayan safkan dışından gelen YAĞMUR GÖZLÜ ile son 200’den itibaren başa baş 1.lik mücadelesi verip burun farkıyla gerisinde koşudan 2.ayrılırken güzel formuyla bundan sonraki yarışında kesinlikle ihmale gelmeyecek güçte görülmüştür.

O BİR REİS: Bekleme yarışı yapan safkan dış kulvara açılarak özellikle son 150’deki kuvvetli atakları ile koşudan yakın aralarla 3.ayrılırken fotoya 1.ve 2.olan rakipleri kadar canlı girmesiyle koşacağı ilk yarışı için oldukça ümit vermiştir.

6.KOŞU

SERAP GIRL: Önde yarışı forse eden MY LEAH’ı kovalayan safkan dış kulvardan yaptığı atakları ile rakibine son 100 geçildiğinde hakimiyetini hissettirip kazanma başarısını gösterirken canlı ve diri görünümüyle bundan sonraki yarışı için de ümit vermiştir.

MY LEAH: İlk metrelerden itibaren yarışın liderliğini alarak koşuyu forse eden safkan dışından gelen SERAP GIRL’ün ataklarına son 100 geçildiğinde karşı gelemeyerek koşudan 2.ayrılırken ilk yarışında dikkat diyoruz.

KUMARBAZ: Son düzlüğe dış kulvardan çıkarak ataklarına başlayan safkan daha sonra iç kulvara girerek biraz zaman kaybı yaşayıp koşuyu 3.bitirirken bundan sonraki yarışında daha farklı koşabilecek güçte bir isim olduğunun izlenimlerini bırakmıştır.

7.KOŞU

HÜRADAM: Bekleme yarışı yaparak son viraja 4.çıkan safkan dış kulvara açılarak yaptığı ataklarıyla içindeki ÖZBATU ve TUĞBEY’i son 200’de yakalayıp binicisinin teşviklerine her metrede cevap vererek ÖZBATU’ya tam fotonun önünde hakim olup kazanma başarısını gösterirken güzel formuyla bundan sonraki yarışında da dikkat diyoruz.

ÖZBATU: Son düzlüğe çıkıldığında iç kulvara girerek ataklarına başlayıp TUĞBEY’i yakalayan safkan dışlarından gelen HÜRADAM’la birlikte başa baş 1.lik mücadelesine başlayıp HÜRADAM’a son anda geçilerek koşudan 2.ayrılırken formunu bulduğu görülmesiyle ilk yarışında kesinlikle ihmale gelmeyecek güçte olduğunu belli etmiştir.

TUĞBEY: Yarışı ilk metrelerden itibaren ön grubun içinde takip eden safkan son düzlüğe çıkıldığında orta kulvardan ataklarına başlayıp içindeki ÖZBATU ve dışındaki HÜRADAM’la başa baş mücadele ederek yakın aralarla koşuyu 3.bitirirken formunu bulmaya başladığı görülmesiyle ilk yarışında kesinlikle ihmal edilmemelidir.

8.KOŞU

MISS ME: Son düzlüğe 4.durumda çıkan safkan binicisinin teşviklere başladığı andan itibaren içindeki rakiplerini son 200’de yakalayıp kısa bir mücadelenin ardından son 100’de hakimiyetini hissettirerek kazanma başarısını gösterirken fotoya canlı ve diri girişiyle bundan sonraki yarışı için de oldukça ümit vermiştir.

MY MADAME: Temposunu son 300’den itibaren yükselterek orta kulvardan yaptığı ataklarıyla 2.liği fazla zorlanmadan kurtaran safkanın bundan sonraki yarışında daha farklı koşabilecek güçte bir isim olduğunu söyleyebiliriz.

FEARLESS FLAME: 52 gün aradan sonra start aldığı yarışında orta kulvardan son 300’den itibaren ataklarına başlayan safkan özellikle son

50’de düşmeye başlayan temposuyla koşuyu 3,.bitirirken bugün için nefes yönünden zorlandığı görülüp ilk yarışında dikkat diyoruz.

INSIGNIA: Makineden 2 boy tereddütlü çıkarak bekleme yarışı yapan safkan dış kulvardan özellikle son 100’de kuvvetli atakları ile gelerek koşuyu 4.bitirirken o gelişiyle birkaç aksiyon daha olsa 3.lüğü kurtarabilirdi. Fotoya canlı ve diri girişiyle ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyiniz.

 

2.KOŞU

TORUN SELİM 2 BOY

8,KOŞU

MEKANİZMA 2 BOY

ENGİNAR 2 BOY

INSIGNIA 2 BOY

 

 

1.KOŞU

STARLORD: Son viraja 3.çıkarak bekleme yarışı yapan safkan dış kulvara açılarak ataklarına başlayıp içindeki PERSIAN PRINCE’ye son 100 geçildiğinde hakim olarak kazanma başarısını gösterirken 1.28.85’lik derecesiyle bundan sonraki yarışı için de oldukça ümit vermiştir.

PERSIAN PRINCE: Yarışı ön tarafta kabullenerek forse eden safkan dışından gelen STARLORD’un ataklarına son 100 geçildiğinde karşı gelemese de 2.liği kurtarıp dikkat çekerken 1.29.12’lik derecesiyle bundan sonra koşacağı yarışında kesinlikle ihmale gelmeyecek güçte görülmüştür.

BOZDAĞ BEYİ: Bariyer dibinden özellikle son 100’deki güçlü atakları ile koşuyu 3.tamamlayan safkanın formunu bulmaya başladığı görülürken fotoya 2.olan rakibi kadar canlı ve diri girmesiyle ilk yarışında dikkat diyoruz.

 

2.KOŞU

BLACKBOARD: Temposunu son düzlüğe çıkıldığında yükselterek orta kulvardan ataklarına başlayan safkan son 200 geçildiğinde GOLD FISH’le başa baş 1.lik mücadelesi verip fotoya yakın rakibine hakimiyetini hissettirerek kazanma başarısını gösterirken 1.15.77’lik derecesiyle koşacağı ilk yarışında da dikkat diyoruz.

GOLD FISH: Son 400’den itibaren iç kulvara girerek ataklarına başlayan safkan dışından gelen BLACKBOARD’la son 200 geçilirken başa baş 1.lik mücadelesi verip yakın aralarla koşudan 2.ayrılırken 1.15.86’lık derecesiyle formunu bulduğu görülüp ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyiniz.

FINAL BATTLE: Makineden 3 boy tereddütlü çıkarak yarışı grubun gerisinde takip edip son düzlüğe 8.çıkan safkan özellikle son 100’de dış kulvardan kuvvetli atakları ile gelip koşuyu 3.bitirirken fotoya canlı girişi ve 1.16.12’lik derecesiyle ilk yarışında daha farklı koşabileceğinin izlenimlerini bırakmıştır.

3.KOŞU

ATIBA: Son düzlüğe 3.çıkan safkan iç kulvara girerek bariyer dibinden yaptığı atakları ile dışındaki TREVI FOUNTAIN’e son 100’de hakimiyetini hissettirip kazanma başarısını gösterirken fotoya canlı ve diri girişiyle bundan sonraki yarışı için de oldukça ümit vermiştir.

BAŞ BELA: Bekleme yarışı yapan safkan son 200 geçilirken orta kulvardan güçlü ataklarıyla gelip 2.liği TREVI FOUNTAIN’den kurtarırken fotoya kazanan rakibi kadar canlı ve diri girmesiyle ilk yarışında kesinlikle ihmale gelmeyecek güçte görülmüştür.

CREED BOY: Özellikle son 100’de dış kulvardan etkili atakları ile gelmesine rağmen ancak 4.olabilen safkanın bugün için hücumda geç kaldığı görülürken ilk yarışında sprint mesafesini bu kadar uzatmayıp kısaltması halinde daha farklı koşabilecek güçte bir isim olduğu görülmüştür.

TREVI FOUNTAIN: Rakiplerine oranla ağır kilo ile start alan safkan önde koşunun tüm yükünü çekip içinden gelen ATIBA’ya son 100’de geçilip 2.liği de dışındaki BAŞ BELA’ya son anda kaptırarak koşudan 3.ayrılırkenbugün için ağır sıkletinden etkilendiği görülüp güzel formuyla ilk yarışında kesinlikle ihmal edilmemelidir.

STAR RUBY: Bekleme yarışı yapan safkan sonlarda dış kulvardan etkili atakları ile gelmesine rağmen ancak 5.olabilirken bugün için biraz da ağır kilosundan etkilendiği görülüp ilk yarışında daha farklı koşabileceğinin izlenimlerini bırakmıştır.

ZEMANİ: Starttan çıkmayan safkan yarışı derecesiz bitirmiştir.

BATUMİ: Makineden yaklaşık 30 metre geç çıkış yapmasından dolayı kendi halinde koşuyu 7.tamamlayan safkanın ilk yarışında bu koşusunda yaptığı sıralama ve dereceyi fazla ölçü almayınız. Daha farklı koşacaktır.

4.KOŞU

KURTULUŞBEY: Bu defa son düzlüğe çıkıldığında diğer yarışlarında olduğu gibi dış kulvara çıkmayıp iç kulvara girerek bariyer dibinden ataklarına başlayan safkan dışındaki ERGÜÇLÜ’ye son 100’den itibaren hakim olarak kazanma başarısını gösterirken fotoya canlı ve diri girişiyle bundan sonraki yarışı için de oldukça ümit vermiştir.

ERGÜÇLÜ: 60 kilo ile start aldığı yarışında önde numara götürerek koşuyu forse eden safkan içinden gelen KURTULUŞBEY’in ataklarına son 100’de karşı gelmeyerek koşudan 3.ayrılırken ilk yarışında güzel formuyla dikkat diyoruz.

EĞİL MİRİ: Son 400’den itibaren orta kulvardan ataklarına başlayan safkan fotoya kadar mücadeleden tam kopmayıp dışındaki ARAPMAN’la koşuyu atbaşı 3.bitirirken ilk yarışında yakın takibe alınmalıdır.

ARAPMAN: Bekleme yarışı yapan safkan dış kulvara yakın orta kulvardan özellikle son 150’de etkili sprintiyle gelip içindeki EĞİL MİRİ ile koşuyu atbaşı 3.bitirirken fotoya rakibinden daha canlı ve diri girmesiyle dikkat çekip ilk yarışında kesinlikle ihmale gelmeyecek güçte görülmüştür.

5.KOŞU

ELFİDAM: Startla birlikte liderliği alarak yarışı forse eden safkan son metrelere kadar içinden gelen CELAL BABA ve dışındaki KARA

HİSAR’ın ataklarına fotoya kadar başarılı bir şekilde karşı gelerek çıktığı gibi beyaz bayrak ayna yaparak kazanma başarısını gösterirken 1.25.87’lik derecesiyle koşacağı ilk yarışı için de ümit vermiştir.

CELAL BABA: Son viraj dönüldüğünde iç kulvara girerek ataklarına başlayan safkan dışındaki ELFİDAM’ı tüm gayretlerine rağmen geçemeyerek 1 boy gerisinde koşudan 2.ayrılırken 1.26.04’lük derecesiyle koşacağı ilk yarışında dikkat diyoruz.

KARA HİSAR: Bekleme yarışı yapan safkan dış kulvara açılarak son 100’deki canlı ve diri ataklarıyla koşudan yakın aralarla 3.ayrılırken 1.26.14’lük derecesiyle koşacağı ilk yarışında güzel formuyla kesinlikle ihmale gelmeyecek güçte görülmüştür.

6.KOŞU

ECRİN SULTAN: Kolay tempoda son düzlüğe çıkan safkan orta kulvardan yaptığı ataklarıyla rakiplerine son 300’de fazla zorlanmadan kısa bir mücadelenin ardından hakim olup 1.15.66’lık derecesiyle 7 boy farkla kazanma başarısını gösterirken binicisinin elinde fotoya girişte biraz daha sermaye olduğu görülmesiyle bundan sonraki yarışında da dikkat diyoruz.

STORM ROSE: Son 300’den itibaren orta kulvardan ataklarına başlayan safkan daha sonra iç kulvara girerek mücadeleden tam kopmayıp koşudan 2.ayrılırken ilk yarışında daha farklı koşabilecek güçte bir isim olduğunun izlenimlerini bırakmıştır.

DOS GARDENIAS: Bekleme yarışı yaparak son viraja 7.çıkan safkan iç kulvara girerek özellikle son 100’deki kuvvetli ataklarıyla 3.lüğü kurtarırken fotoya 2.olan rakibinden daha canlı ve diri girmesiyle ilk yarışında kesinlikle ihmale gelmeyecek güçte görülmüştür.

MISS ÇAKIL: Yarışı önde forse ederek numara götüren safkan son 300’de koşuyu bırakarak yarışı derecesiz bitirmiştir.

7.KOŞU

BERENGÜL: Önde yarışı forse eden SAYGON’u kovalayan safkan son düzlüğe çıkıldığında rakibinden liderliği alarak fotoya kadar temposunu

bozmayıp kazanma başarısını gösterirken 1.36.48’lik derecesi ve güzel formuyla koşacağı ilk yarışı için de ümit vermiştir.

SAYGON: İlk metrelerden itibaren rumarayı ele geçirerek koşuyu forse eden safkan son viraj dönüldüğünde BERENGÜL’e liderliği kaptırsa da mücadeleden fotoya kadar tam kopmayıp 2.liği kaptırmazken yakaladığı güzel formuyla ilk yarışında kesinlikle ihmale gelmeyecek güçte görülmüştür.

SELDANINOĞLU: Orta kulvardan son 300’den itibaren canlı ve diri ataklarıyla gelerek fotoya kadar iyi mücadele verip koşudan 3.ayrılan safkanın ilk yarışında yakın takibe alınmasını öneririz.

BAŞKAYNAK: Dış kulvara açılarak son 300’den itibaren ataklarına başlayan safkan yakın aralarla koşuyu 4.tamamlayıp dikkat çekerken formunu bulmaya başladığı görülmesiyle ilk yarışında kesinlikle ihmale gelmeyecek güçte görülmüştür.

MİLYONER: Son düzlüğe çıkıldığında dış kulvarları fazla dolaşan safkan özellikle son 50’deki kuvvetli ataklarıyla yakın ara koşudan 5.ayrılırken ilk yarışında sprint mesafesini bu kadar uzatmayıp kısaltması halinde daha farklı koşabileceğinin izlenimlerini bırakmıştır.