1KOŞU

BANU PRENSES:Son 400'den sonra bariyer dibinden liderliği alan ŞİNTAY'ın 1 boy gerisine gelip el oynatmadan gelen safkan son 50'de içindeki safkana hakim olup fazla zorlanmadan 1 boy fark ile kazanırken fotoya canlı girişi ilk yarışında ihmal edilmiyecek bir isim olduğu görülmüştür.

ŞİNTAY:Son 400'den sonra 1 boy önde bariyer dibinde lider olmasına rağmen dışından bir boy gerisinden kolay tempoda BANU PRENSES gelmesi son 50'de liderliği vererek 1.40.59 ile yarışı 2'nci bitirirken arka grupla arasında 9 boy fark olması aynı gün diger maideni kazanan BUZLUKIZIM 1.40.89 derecesinden daha iyi derece yapması koşacağı ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

2.KOŞU

GÜÇLÜKAN:Startla birlikte liderliği alan safkan son 500'de içine gelen GUBAZ'ın ataklarına karşı koyarak 2.08.74 kazanma başarısı gösterirken uzayan mesafelerde tempo yarışlarında çok daha farklı koşacağını bu yarışında gösterdi ilk yarışında ihmal etmeyin  

3.KOŞU

JUST RUN karşı düzlükte safkanların dışından gitmesine rağmen keskin viraja girerken içindeki bir safkanın dışından koşuyu takip edip son virajı 8'inci dönen safkan trafik sorunu yaşamadan orta kulvardan son 400'de safkanların dışına çıkması 10. durumda son 400'ü geçen safkan son 300'den sonra yapmış  olduğu güzel sprinti ile yarışı 3'üncü bitirirken fotoya birinci ve 2'nci olan safkanlardan çok daha canlı fotoya girmesi apranti M.M.Bilgin ile ilk kez buluşması, ikinci kez M.M.Bilgin ile koşma şansı safkan  bulursa kazanıcak güçte görüldü.

FOR THE KING:Yarış içinde kolay tempoda 1100 metrede erken başa geçen safkan son virajı Ahmet Çelik'in hafif teşviki ile dönmesi son 300'den sonra farkı bir anda 4 boya çıkarmasına rağmen safkan son 100'den sonra tek koşmayıp yanına at istediğini hissetirip bu kez dışından gelen safkanın yanına açılmak istesede yeterli zaman kalmayıp 1 boy farkta liderliği vererek 1.56.91 ile yarışı 2'inci bitirdi. İlk yarışında acele etmeyip sprint mesafesini kısaltması halinde çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

APOPHIS:Bekleme yarışı yapan safkan son 200'de FOR THE KING ile arasında 4 boy fark olmasına rağmen son 50'de farkı eritip 1 boy fark ile yarışı 1.56.71 yarışı kazanıp fotoya canlı girişi ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

4.KOŞU

SERPERHAN:Son 800'den sonra liderliği alıp son virajı 3 boy önde dönüp son 400'den sonra farkı açarak tek kırbaç göstermeden teşviklerle 1.30.25 ile 11 boy farkla kazanma başarısı gösterirken bu grubun üstünde bir safkan olup ilk yarışında ihmal etmeyin.

5.KOŞU

BRATISLAVA:Yarış tamamı ile bir taktik savaşı olup son 150'den sonra BRATISLAVA 1.13.80 ile 5 boy fark ile koşuyu kazanırken fotoya canlı girmesi son 800/0.48.24 olması ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

MODALIGÜÇLÜBEY:Taktik savaşına dayalı bir koşudan 2'ncilik 3'üncülük mücadelesinden son 100'de 2'nciliği verip yarış 3'üncü bitirirken 1.14.86 derecesi bir alt grupta koşacağı ilk yarışında kesinlikle ihmal etmeyin.

6.KOŞU

ANITA BLAKE:Son 200'den sonra safkanların dışından yapmış olduğu güzel sprinti ile yarışı 3'üncü bitirirken ilk yarışında daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz

ANGELS SHARE Son virajı bariyer dibine yakın trafik sorunu yaşamadan ön tarafa gelmesi kırbaç hakkı olan 5 kırbaç arka arkaya aynı anda kullanmasından dolayı son 250'den sonra kırbaç hakkı bitince teşvikleri yeterli olmayıp son metrelerde dışından gelen ANİTA BLAKE'ye burun ile 3'üncülüğü vererek yarışı 4'üncü bitirdi japon jokeyi ile koşacağı ilk yarışında kırbaç kullanma hakkını japon jokey idareli kullanıp son 100 veya 50'de son kırbaç hakkını ayırarak kullanması halinde bu safkan dahil bindiği diğer safkanlarla çok daha farklı koşacak izlenimini bu koşusunda bırakmıştır.

DADDY COOL:Son 400'de iç kulvara yakın orta kulvardan sprinte kalkacağı anda iki atın olması trafik sorunu yaşayıp atını orta kulvara alması zaman kaybedip yarışı 6'ıncı bitirirken ilk yarışında çok daha farklı koşacaktır.

7.KOŞU

BUZLUKIZIM:Son viraja kadar lider gelen safkan daha sonra dışına VARNA gelmesi tüm ataklarına karşı koyarak 1.40.89 ile kazanırken ilk yarışında ihmal edilmiyecek bir isim olduğu görülmüştür.

1.KOŞU

VİSTULA:Son 100'den sonra BEAUTY SUN birinciliği garantilemesi boşlukta yarışı 2'nci bitirirken fotoya canlı girmesi ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz

2.KOŞU

SERVİSU:Son 200'den sonra en dış kulvardan yapmış olduğu müthiş sprinti ile yarışı 2'nci bitirirken fotoya canlı girişi mesafe uzadıkça çok daha farklı koşacak olup ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

3.KOŞU

PAMELA:Son 100'den sonra birinci ve ikinci belli olması 3'üncülük, 4'üncülük mücadelesinde yarısışı 3'üncü bitirirken fotoya canlı girmesi ilk yarışında daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz

4.KOŞU

BALTACI:Son 300'den sonra orta kulvardan çaktıramadan safkanın yanına doğru gelen ŞÜKRANINOĞLU hafif fauller yapması sonu safkanın elinden birinciliğini alıp safkanın bozulan aksiyonu ile 2'nciliği burun farkıyla kurtarıp bir aksiyon daha yapsa YILDIZABAKAN yarışı 2'nci bitirip safkanda koşuyu 3'üncü bitirdi koşacağı ilk yarışını bu koşusu ile kesinlikle ölçü almayın çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

YILDIZABAKAN :Son 200'den sonra orta kulvardan yapmış olduğu güzel sprinti ile yarışı 3'üncü bitirirken o gelişi ile bir aksiyon daha olsa 2'nci bitirebilirdi fotoya canlı ve diri girişi ilk yarışında dikkat diyoruz.

5.KOŞU

YAŞARINOĞLU:Son viraja 6'ıncı giren safkan son 200'de Eray Baba ile arasında 10 boy fark olmasına rağmen yapmış olduğu güzel sprinti ile aradaki farkı boyuna düşürüp koşuyu 2'nci bitirirken o gelişi ile 5 metre daha olsa koşuyu kazanabilirdi, koşacağı ilk yarışında çok daha farklı koşacak olup dikkat diyoruz.

6.KOŞU

ALSIMA:Son 100'de orta kulvardan yapmış olduğu güzel sprinti ile aralardan çıkarak koşuyu kazanma başarısı gösteren safkan ilk yarışında ihmal etmeyin.

WRİTE TO ELLİE:Son viraj dönüldükten sonra yapmış olduğu güzel sprinti ile yarışı 8'inci bitirirken mesafe uzakıça daha farklı koşacak olup ilk yarışında hangi grupta koşarsa koşsun dikkat diyoruz.