savunmalarını yapması için 7 gün süre verdi
YAYINLANMA TARİHİ14:58, 20 Ocak 2019
Camia19 Ocak 2019 Cumartesi günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda günün 3.Koşusu'nda; Koşuya kurulumuzca re'sen protesto çekilmiş olup derece değişikliği yapılmıştır. Jokey Hışman ÇİZİK, koşu esnasında son düzlükte usulsüz kulvar değiştirerek dışındaki ata tampon yapmak suretiyle yarış usul ve esaslarına aykırı hareket ederek derece değişikliğine sebep olduğundan dolayı komiserler kuruluna çağırılmış ve savunma tutanağı tebliğ edilmiştir. Konu ile ilgili savunmasını tebliğ edildiği tarihi izleyen günden itibaren 7 ( yedi ) gün içerisinde kurulumuza ilettikten sonra karar verilecektir.
5 numaraya kayıtlı olarak koşan AGERA isimli atın jokeyi Gökhan KOCAKAYA, son düzlükte usulsüz kulvar değiştirerek yarış usul ve esaslarına aykırı hareket etmesi sebebiyle komiserler kuruluna çağırılmış ve savunma tutanağı tebliğ edilmiştir. Konu ile ilgili savunmasını tebliğ edildiği tarihi izleyen günden itibaren 7 ( yedi ) gün içerisinde kurulumuza ilettikten sonra karar verilecektir.
Koşunun videosunu izlemek için TIKLAYINIZ
Koşunun protesto videosunu izlemek için TIKLAYINIZ
Bugün yapılacak Adana yarışlarında çim pist ölçümünün (5.3 çok ağır) olması sebebiyle çim pist koşuları kum piste alınmıştır
03/05/2026
01 Mayıs Cuma İSTANBUL - BURSA'da yapılan yarışlarda bir sonraki koşularında takip edilmesi gereken safkanlar
03/05/2026
Sitemizin 03 Mayıs Pazar GÜNCEL Yurt Dışı Yabancı Yarış Tahminleri
03/05/2026
Bugün yapılacak İstanbul yarışlarında çim pist ölçümünün (5.5 çok ağır) olması sebebiyle; yarışlar sentetik piste alındı
03/05/2026
