Ş.GÜRE'nin sahibi olduğu ,FENIX A.E 2Y  (KANEKO-SUGAR LOAF)  (BOSPORUS (IRE)) isimli safkanı idmanlara başlamıştır.

T.İ.AKSOY'un sahibi olduğu ,PARAVANİ D.E 3Y  (VICTORY GALLOP (CAN)-MISS IGNATA)  (DISTANT RELATIVE (IRE)) isimli safkanı bir süre geriye alınmıştır.

A.KÖSEOĞLU'nun sahibi olduğu ,CANKILIÇ D.E 3Y  (DAI JIN (GB)-AMAYA)  (SRI PEKAN (USA)) isimli safkanı bir süre geriye alınmıştır.

S.DOĞAN'ın sahibi olduğu ,IRISH COUNTRY D.K 4Y  (COUNTRY REEL(USA)-IRLANDA RÜZGARI(IRE))  (LAKE CONISTON (IRE)) isimli safkanı bir süre ara verdiği idmanlarına yeniden başlamıştır.

Ş.KEKLİKOĞLU'nun sahibi olduğu ,TOBY K.A 4Y  (BIN AJWAAD(IRE)-RAPIDE FILLE(FR))  (AUSSIE RULES (USA)) isimli safkanı idmanlara başlamıştır.

E.ATMAN'ın sahibi olduğu ,JOYCE D.D 2Y  (CAPTAIN RIO (GB)-ATHENA)  (SHREWD IDEA (GB)) isimli safkanı kısa bir süre ara verdiği hazırlıklarına başlamıştır.

E.ATMAN'ın sahibi olduğu ,MY BLITZ D.D 2Y  (BANKNOTE (GB)-SABBATH (USA))  (PULPIT (USA)) isimli safkanı bir süre geriye alınmıştır.

H.PİRPİR'in sahibi olduğu ,ASLAN KOÇUM D.A 4Y  (PRESSING(IRE)-SİLVA)  (KARELİN (IRE)) isimli safkanı idmanlarına yeniden başlamıştır.

G.ALVEROĞLU'nun sahibi olduğu ,KING OMER D.E 2Y  (TAKE CHARGE INDY (USA)-DANCE FOR DIXIE (USA))  (UNACCOUNTED FOR (USA)) isimli safkanı bir süre aradan sonra yeniden idmanlarına başlamıştır.

V.İBRAHİM ARACI'nın sahibi olduğu ,TALİSMAN D.E 2Y (NATIVE KHAN (FR) - GIFTED APAKAY (USA))  (LEROIDESANIMAUX (BRZ)) isimli safkanı idmanlara başlamıştır.

A.KÖSEOĞLU'nun sahibi olduğu ,ACCELERATION D.A 4Y  (KANEKO-SONJA)  (ALWAYS A CLASSIC (CAN)) isimli safkanı bir süre geriye alınmıştır.

C.ÇALICIOĞLU'nun sahibi olduğu ,TROY K.E 3Y (ODİNHAN - ADANUS)  (HABERBATUR) isimli safkanı kısa bir süre ara verdiği çalışmalarına yeniden başlamıştır.

Ş.ATLI'nın sahibi olduğu ,ATLIGÜL K.K 4Y  (BİLGİN-KOŞKOŞUM)  (RİKARDO) isimli safkanı bir süre geriye alınmıştır 

Z.PESEN'in sahibi olduğu ,UÇANBARON K.E 3Y  (BERKSOY-SERAY NUR)  (SAĞANAK) isimli safkanı yeniden çalışmalarına başlamıştır.

T.İ.AKSOY'un sahibi olduğu ,İLTEBER K.E 3Y  (AYABAKAN-NALANIM)  (TAMERİNOĞLU) isimli safkanı bir süre geriye alınmıştır.

D.A.TUTAŞER'un sahibi olduğu ,CİHANIM K.E 3Y  (UÇANBEY-AKTAÇ)  (GİZBATUR) isimli safkanı idmanlara başlamıştır.

Ş.DİL'in sahibi olduğu ,ALİŞHAN K.A 4Y  (CAŞ-RODE.21)  (SAVA) isimli safkanı hazırlıklarına başlamıştır.

C.ÇALICIOĞLU'nun sahibi olduğu ,ROSAM K.D 3Y (TURBO - ALTIN ATEŞ)  (ANADOLU ATEŞİ) isimli safkanı ara verdiği idmanlarına yeniden başlamıştır.

**** Bir süre ara verdikten sonra yarış pistlerine geri dönen Yasin Pilavcılar, İstanbul, Kocaeli ve Bursa Hipodromları için menajer Tolgay Kadran ile anlaştı. 50 kiloya binebilen Yasin Pilavcılar’ı atlarına bindirmek isteyen at sahibi ve antrenörler 0553 697 44 38 nolu telefondan irtibata geçebilirler.

**** Jokey Gökhan Yıldız, menajer Buluthan Bulut ile anlaştı. Gökhan Yıldız'ın atlarına bindirmek isteyen at sahibi ve antrenörler 0543 231 14 00 nolu telefondan irtibata geçebilirler.

Faruk DEMİR