13 Şubat 2020 Perşembe günü Dubai’nin Meydan Hipodromu’nda yapılan 4.yarışında G2 Balanchine Koşusu’nda ülkemizi temsil eden PERİ LİNA, jokeyi Selim Kaya ile en son starta girip çok iyi bir start çıkışı yaparak bir anda ön tarafa gelmesi kolay tempoda liderliği alıp ilk 400 metre den sonra dışındaki MAAMORA liderlik mücadelesinde tempo bir anda yükselmesi  1000 startı geçilirken liderligi MAAMORA alması ikinciliği DIVINE IMAGE girmesi PERI LİNA binicisinin elinde az sermeye var gibi görünmesine rağmen son 400'den sonra PERİ LİNA jokeyi Selim Kaya'nın teşviklerine cevap vermeyip ilk 5’e girme şansı kalmayınca Selim Kaya safkanın ensesine basarak kendi halinde yarışı 7 bitirdi. Koşuyu MAGIC LILY jokeyi William Buick ile GODOLPHIN Ekürisi kazandı. Şampiyon PERİ LİNA’nın ekibine Dubai'de ülkemizi temsil ettikleri için teşekkür ederiz.

PERİ LİNA, kötü yarış koşması sonucu At hastanesinde yapılan muayenesi sonucu Birleşik Arap Emirlikleri Yarışçılık Otoritesi (ERA) yaptığı açıklamada, temsilcimiz Peri Lina’nın koşu sonrası gerçekleştirilen veteriner kontrollerinde kanama sorunu yaşadığı belirtildi.

Padoğun en güzel atı HATEYAPadoğun en güzel atı HATEYA

Seyis kız ve atı padoğun en güzel atı olan ödüllerini alırlarkenSeyis kız ve atı padoğun en güzel atı olan ödüllerini alırlarken