C.S.TAVUKCU'nun sahibi olduğu ,HEYCANLI D.E 3Y  (BANKNOTE (GB)-MY ACCOUNT)  (UNACCOUNTED FOR (USA)) isimli safkanı bir süre geriye alınmıştır.

A.ANAFARTA'nın sahibi olduğu ,RIGHT HUNTER D.E 3Y  (TORUK MACTO(IRE)-FAIRWUALA(IRE))  (UNFUWAIN (USA)) isimli safkanı bir süre geriye alınmıştır.

Y.AKDUMAN'ın sahibi olduğu , FLAMBOYANT A.D 2Y (CUVEE (USA) - TURTLE CREEK (USA))  (SKY CLASSIC (USA)) isimli safkanı bir süre geriye alınmıştır.

V.ARACI'nın sahibi olduğu ,KREACHER D.A 5Y  (DEHERE (USA)-ACES DANCING (GER))  (BIG SHUFFLE (USA)) isimli safkanı bir süre ara verdiği idmanlarına yeniden başlamıştır. 

V.ARACI'nın sahibi olduğu ,ARAGORN K.E 2Y  (NATIVE KHAN (FR)-YESO (GB))  (SIXTIES ICON (GB)) isimli safkanı yeniden pist çalışmalarına başlamıştır.

N.ÖZET'in sahibi olduğu ,WINGED WOMAN D.D 3Y  (MENDIP (USA)-BLACK MAGIC WOMEN)  (MUJTAHID (USA)) isimli safkanı bir süre geriye alınmıştır.

E.ATMAN'ın sahibi olduğu ,SHARIFA D.D 3Y  (DAI JIN (GB)-SABBATH (USA))  (PULPIT (USA)) isimli safkanı bir süre geriye alınmıştır.

N.DEMİRKOL'un sahibi olduğu ,SENSİZİM D.D 2Y  (ZOFFANY (IRE)-PHRASE (GB))  (ROYAL ANTHEM (USA)) isimli safkanı giderilen bazı problemlerinin ardından yeniden idmanlarına başlamıştır.

K.GÜLMEZ'in sahibi olduğu ,MY VELENA D.D 2Y (INSPECTOR - SANDY)  (HURRICANE RUN) isimli safkanı bir süre geriye alınmıştır.

T.ÇİFTÇİ'nin sahibi olduğu ,AYTEMİZ D.A 5Y  (SPORTS HERO (USA)-CESARET)  (BULLMARKET) isimli safkanı kısa bir süre ara verdiği idmanlarına yeniden başlamıştır.

M.KAYA'nın sahibi olduğu ,KAYABERT K.E 3Y (KAIZBERT (RU) - JAPONGÜLÜ)  (BLEDA) isimli safkanı idmanlarına kısa bir aradan sonra yeniden başlamıştır.

M.ÇELİK'in sahibi olduğu ,KURTADAM K.E 3Y  (ÇELİKSÖMEK-BAĞGÜZELİ)  (KAYHANBEY) isimli safkanı hazırlıklarına yeniden başlamıştır.

H.AKBULUT'un sahibi olduğu ,KINALI KUZU K.K 5Y  (CAŞ-DUDU)  (SEZGİNBEY) isimli safkanı ara verdiği yarış hazırlıklarına yeniden başlamıştır.

S.ODACIOĞLU'nun sahibi olduğu ,BEKİR K.E 3Y  (BİLGİN-SÜBEYHİKIZI)  (ÖZGÜNHAN) isimli safkanı idmanlara başlamıştır.

A.KARAÇİZMELİ'nin sahibi olduğu ,İZDAHİ D.A 4Y  (DEHA-İZAY)  (AL-IŞIK) isimli safkanı kısa bir aradan sonra yeniden hazırlıklarına başlamıştır.

A.ÖZET'in sahibi olduğu ,OLRIC K.E 3Y  (DEHA-ŞANS MELEĞİ)  (HİSARHAN) isimli safkanı bir süre geriye alınmıştır.

**** Jokey İbrahim Halil Ketme, İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Bursa Hipodromları için menajer Mustafa Baydan ile anlaştı. İbrahim Halil Ketme'yi atlarına bindirmek isteyen at sahibi ve antrenörler 0545 860 80 90 nolu telefondan irtibata geçebilirler.

Faruk DEMİR