30 Kasım Pazartesi günü Bursa Osmangazi Hipodromu'nda yapılan 7. koşu A-3 koşusu 2 Yaşlı İngiliz 8 tayın katıldığı 1300 metre kum pist koşusun'da start ile birlikte liderliği AŞAN BABA alıp farkı bir boya çıkarması MAGIC ROCK ikinci RESTGO sırasıyla  son viraja girerken sıralama böyle görünse dönüldükten sonra son 200 ortama kulvardan LUCKY JUSTEN  yarışın liderliği yapan AŞAN BABA ve bu metrelerde 7.inc durumda olan aradaki birinci ile arasında 6 boy fark olması  yapmış olduğu müthiş sprintı ile fotaya üç safkan başa baş girmeleri nefesleri kesti fotodan boyun farkıyla LUCKY JUSTEN 1.2O.42 ile Jokeyi N.Avcı ile birinci SEA BREEZE 1.20.45 derecesi T.Yıldız ile ikinci  AŞAN BABA 1.20.42 ile T.Tokaçoğlu ile üçüncü oldu.

1300 metre kum pistte 8 safkanın katılımıyla gerçekleşen koşuyu, Yalçın Türe’nin sahibi, Alp Şemsettin Evcimen’in de yetiştiricisi olduğu Lucky Justen (Justenuffhumor - I Want Luck / Unaccounted For) jokeyi Nevzat Avci ile kazandı. Serdar Seren Görgü tarafından antrene edilen al erkek tay böylece 6. startında 4. galibiyetini elde etti.

Son metrelerdeki heyecan dolu mücadeleden Tolga Yıldız idaresindeki Sea Breeze (Invincible Son - Seacleef / A.P.Indy) ikinci sırada ayrılırken, iç kulvardaki Aşan Baba (Yonaguska - Never Back Down / Sea Hero) da Kadir Tokaçoğlu ile üçüncülüğe yerleşti. Daha geride İsmail Dinar’la Owerti (Rampoldi - Fumika / Okawango) dördüncülükte, Mehmet Kaya’yla Magic Rock (El Corredor - Nur Sabah / Bin Ajwaad) da beşincilikte yer aldı.

Lucky Justen için bitiriş derecesi 1.20.42, koşudaki farklar ise Boyun - Baş - 2 Boy - Boyun şeklinde sonuçlandı.