İzmir Şirinyer Hipodromu sabah idman ları ve yarış günleri pandemi yasakları sürecince, kurallara uyarak canlılığını koruyor. Yetkili olan ( at sahibi, antrenör, seyis) kişiler mümkün olduğunca  hipodroma gelerek bu canlılığa katkıda bulunuyor.

Peyzaj düzenlemesi harika diyebileceğimiz   hipodromumuz, aktif durumunu yapıcı bir şekilde TJK çalışanları sayesinde yaşatıyor.

Bu bağlamda tüm yetkili kurumlar çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bunun en güzel örneklerinden TYAYSD hem çalışma anlamında, hem İzmir şubesi başkanı Özcan SELİK 'İn makamında misafir kabul etmesi İzmir' deki atçılığın sıcak bir ortamda gerçekleşmesini sağlıyor. TYAYSD İzmir şubesi Başkanı Özcan SELİK 'in bu gün ki konuğuda kısa süre içerisinde başarılı olan ve çalışkanlığı ile herkesin saygısını kazanan at sahibi Oğuz DAĞLAROĞLU  oldu. Kendisi camiamıza ki çalışmalarına hız verirken dostlarını ve arkadaşlarına da vakit ayırtığını bizlere gösterdi. Neşeli bir ortamda koyu sohbetlere sahne olan Oğuz beyin ziyaretinde Özcan beyin yakın arkadaşı Efes dalış merkezi okulu sahibi Cengiz ARSLAN'da kayıtsız kalmayarak katıldı.

TYAYSD İzmir şubesi Başkanı Özcan SELİK 'i ziyaret eden at sahibi Oğuz DAĞLAROĞLU'nun dostluklarının  devam etmesini dileriz.

Necati DOĞAN