SON DÜZLÜK’TEN YAYINCILIK TARİHİNE GEÇECEK REKOR!

Her hafta sonu canlı yayın ile Türk ulusal ve yerel yayıncılık tarihinin en uzun soluklu programı olan “Son Düzlük” 22. sezonunu kutluyor.

Türkiye’nin yenilikçi dijital yayın platformu D-Smart, her yaş ve ilgi alanına özel yayınları aboneleri ile buluşturmaya devam ediyor. 

At yarışı severlerin D-Smart 74. Kanal’da takip ettiği Tay TV’de yayınlanan Son Düzlük programı 22. sezonunu kutluyor. Senelerdir kesintisiz ve düzenli olarak devam eden program her hafta sonu (Cumartesi/Pazar 10:30-13:00) 2,5 saat canlı yayın ile Türk ulusal ve yerel yayıncılık tarihinin en uzun soluklu programı olarak bir rekora imza atıyor. Bugüne kadar ortalama 6000 saat canlı yayın yapılan programı Hakan Cantınaz, Tolgahan İmal ve Eray Balcı hazırlayıp sunuyor.

Programda atçılık sektörünün gündemi belirlenirken sadece atlara dair değil hayata dair her şey konuşuluyor, güne ait koşular değerlendiriliyor, tahmin ve yorumlar yarışseverlerle buluşuyor. Özel konu ve konuklarla sektörün dinamikleri belirlenirken konuşulan konular atçılık gündemine damga vuruyor.

Son 10 yıldır sosyal medyadan gelen izleyici katılımlarıyla interaktif bir şekilde yapılan program 11 nisan tarihinde 22. Sezonunu kutlayarak bir rekora imza attı. Tüm ekip programın başarısını stüdyoda pasta keserek kutladı.

D-Smart abonesi olmak için 0 850 266 00 00 numaralı telefondan D-Smart Çağrı Merkezi’ni arayabilir, www.dsmart.com.tr üzerinden başvurabilir ya da en yakın D-Smart yetkili satıcısına uğrayabilirsiniz.

Cep telefonundan, tabletten, bilgisayardan, Smart TV’den izleyebilmek için D-Smart GO’ ya ayrıca da abone olabilirsiniz. Bunun için www.dsmartgo.com.tr adresine kayıt olup, ilgili paketi satın alabilirsiniz.