Veliefendi Hipodromu'nda Covid-19 aşısı yapılmaya başlandı
YAYINLANMA TARİHİ02:39, 22 Haziran 2021
CamiaSağlık Bakanlığı Bakırköy İlçe Sağlık Müdürlüğü'yle yapılan işbirliği kapsamında, İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda görev yapan Türkiye Jokey Kulübü personeli ve at ilgililerine Covid-19 (Biontech) aşısı yapılmaya başlandı.
21 Haziran Pazartesi günü İlçe Sağlık Müdürlüğü'nün görevlendirdiği doktor ve hemşireler tarafından Türkiye Jokey Kulübü personeli ve yakınlarına uygulanan aşılama faaliyeti, 22 Haziran Salı gününden itibaren at ilgililerine yönelik olarak devam edecek ve 24 Haziran Perşembe (dahil) gününe kadar sürecektir.
Aynı hizmetin diğer hipodromlarımızda da verilebilmesi için ilgili İl ve İlçe Sağlık Müdürlükleriyle görüşmeler devam etmektedir.








Sitemizin 10 Kasım Pazartesi GÜNCEL Yurt Dışı Yabancı Yarış Tahminleri
10/11/2025
08 Ekim Cumartesi günü ANKARA - İZMİR - DİYARBAKIR'da yapılan yarışlarda bir sonraki koşularında takip edilmesi gereken safkanlar
10/11/2025
At Yarışlarında Yabancı Koşularda da Dünya'da bahis oyunlarında kazandırmada 1 numarayız
10/11/2025
Claiming Crown 2025: Churchill Downs’ta “Mavi Yaka Breeders’ Cup” Başlıyor
10/11/2025
