İzmir'de üzücü kazada hastaneye sevk edilen jokeylerimizden maalesef iyi haberler gelmedi

14 Ekim Perşembe günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda yapılan 3. koşuda son 600 metrede DUTY  BEAUTY ön ayakları kayarak jokeyi  Ahmet Oluk ile beraber yıkılması bu safkana takılan MANDALORIAN binicisi Burak Averbak ile birlikte yıkıldı yıkılan iki safkan At Hastanesine Jokeyler Ambulansla Hastaneye sevk edildi doktorların ilk tetkitletinde Ahmet Oluk sağ köprücük kemiği kırıldığı ve sol el bileği de kırılmıştır. 15 Ekim Cuma günü Ahmet Oluk ameliyat olacaktır. Burak Averbak diz çapraz bağlarından sıkıntı olup tedavisi sürerken ödemleri geçtikten 1 ay sonra ameliyat olacaktır. Her iki jokeyimize geçmiş olsun diyor acil sifalar diliyoruz.

KOMİSERLER KURULU KARARI 3.KOŞU

2 numarada kayıtlı MANDALORIAN isimli at koşunun yaklaşık son 600 metrelerinde binicisi ile birlikte düşmüştür. Bahse konu at saha veteriner hekimlerince muayene edilmiş son arka bacakta travmaya bağlı kanama ve şişlik tespit edildiğinden at hastanesine sevk edilmiştir. Ayrıca 7 gün istirahati uygun görülmüştür.

5 numarada kayıtlı DUTY BEAUTY isimli at koşunun yaklaşık son 600 metrelerinde binicisi ile birlikte düşmüştür. Bahse konu at saha veteriner hekimlerince muayene edilmiş burun ve oral bölgede kanama son arka bacak ve abdominal bölgede sıyrıkklar tespit edildiğinden at hastanesine sevk edilmiştir. Ayrıca 7 gün istirahati uygun görülmüştür.

Söz konusu atların binicileri Burak AVERBAK ile Ahmet OLUK doktor tarafından muayene edilerek hastaneye sevk edilmişlerdir.