Barış Kurdu 7. sıralamada koşuyu bitirdi 8 kamçı kullandı

28 Kasım Pazar günü İzmir Şirinyer Hipodromu'nda yapılan 5 koşuda son vırajı 7'inci GÜLALLAR ile dönmesi bariyer dibinden bir ara dördüncü duruma girer gibi olmasına rağmen son 50 de dama demesi 8 kırbaç kullanmaktan dolayı Komiserler kurulundan 7 gün yasal hakkını kullandı.

KOMİSERLER KURULU KARARI

2 numarada kayıtlı TEKİNCİ isimli atın binicisi Şevhat GÖKÇE son düzlükte yarış usul ve esaslarına aykırı hareket ettiğinden sözlü olarak uyarılmıştır.

6 numarada kayıtlı GÜLALLAR isimli atın binicisi Barış KURDU start çıkışından bir süre sonra yarış usul ve esaslarına aykırı hareket ettiğinden sözlü olarak uyarılmıştır.

6 numarada kayıtlı GÜLALLAR isimli atın binicisi Barış KURDU son düzlükte fazla sayıda kamçı kullanmak (8 kamçı) suretiyle yarış usul ve esaslarına aykırı hareket ettiğinden savunmasının alınması amacıyla Kurulumuza çağırılmış ve savunma istem yazısı kendisine tebliğ edilmiştir. Adı geçen binici savunmasını yasal süresi içerisinde vereceğini beyan ettiğinden gerekli işlem savunmanı takiben yapılacaktır.