Türkiye Jokey Kulübü; 1975 yılından beri gelişen teknolojiye direnmeye inat edercesine koşulara ait fotoğraflar içerisinde sadece kupalı koşuların fotoğraflarını basın ile paylaşmaya devam, diyor.

Türkiye Jokey Kulübü’nün maaşlı fotoğrafçıları olup fotoğrafçıları, tüm koşuların fotoğraflarını almalarına rağmen TJK tarafından müsaade edilmediği için basın ile paylaşılmıyor. 25 Kasım Perşembe günü İzmir Şirinyer Hipodromu’ndaki KV-6 günün 5. Koşusunda son 200 metre nefesleri kesti. Nitekim kupa olmadığı için fotoğraf da yok. 27 Kasım Cumartesi günü İstanbul Veliefendi Hipodromu’ndaki 8. Koşuda Şartlı-1 yarışı kazanan TIME TO SHINE, 2021 yılı 2 Yaşlı İngiliz sentetik pist rekoru kırdı. Tabii yine koşunun fotoğrafları basın ile paylaşılmadı.

Gelişmiş ülkelerde her bir koşuya ait birbirinden renkli fotoğraf kareleri sosyal medya hesaplarında yarışsever ile anında paylaşılırken Afrika ve İran gibi at yarışçılığı gelişmekte olan ülkelerde de yakın zaman diliminde teknolojiden faydalanıldığını görmek mümkün.

46 yıldır süregelen uygulamada özellikle son 15 yıl gelişen teknolojiye entegre olamayan bir gerçek, daha ne kadar zamana direnmeye devam edecek ?

www.liderform.com.tr