İzmir Komiserler Kurulu kararları hep böyle olsun

20 Ocak Perşembe günü at yarışlarında 6 değişik binicilerin sözlü uyarı alması inşallah koşularımız hep bu kararlarla koşulur yüreklerimiz ağzımıza gelmez.

  KOMİSERLER KURULU KARARLARI  

2.KOŞU

1 numarada kayıtlı LAL ÇİÇEĞİ isimli atın binicisi Kaancan GÖKÇE start çıkışından bir süre sonra yarış usul ve esaslarına aykırı hareket ettiğinden sözlü olarak uyarılmıştır.

4 numarada kayıtlı MELTEM RÜZGARI isimli atın binicisi Erhan AKTUĞ start çıkışından bir süre sonra yarış usul ve esaslarına aykırı hareket ettiğinden sözlü olarak uyarılmıştır.

9 numarada kayıtlı ÇİĞ TANESİ isimli atın binicisi Oktay KIZILDAŞ start çıkışından bir süre sonra yarış usul ve esaslarına aykırı hareket ettiğinden sözlü olarak uyarılmıştır.

3.KOŞU

1 numarada kayıtlı ROBİN SON isimli atın binicisi Özcan YILDIRIM start çıkışından bir süre sonra yarış usul ve esaslarına aykırı hareket ettiğinden sözlü olarak uyarılmıştır

4.KOŞU

3 numarada kayıtlı BİCEROĞLU isimli atın binicisi Saadettin BOYRAZ start çıkışında yarış usul ve esaslarına aykırı hareket ettiğinden sözlü olarak uyarılmıştır.

5 numarada kayıtlı GÖKÇESTAR isimli atın binicisi Gökhan GÖKÇE start çıkışında yarış usul ve esaslarına aykırı hareket ettiğinden sözlü olarak uyarılmıştır.