ÇIKAN ATLAR :

KOSU NO  2. AT NO 11. At Adı DİYAHAR.ÇIKIŞ NEDENİ START HAKEMİNİN EMRİNE GİRMEDİĞİNDEN.

KOSU NO 3.AT NO 9. At Adı MY ONLY LOVE.ÇIKIŞ NEDENİ START HAKEMİNİN EMRİNE GİRMEDİĞİNDEN.

KOSU NO 4.AT NO 1. At Adı BABA ABDULLAH.ÇIKIŞ NEDENİ SOL ÖN AYAKTA TOPALLIK.

KOSU NO 6. AT NO 10.At Adı SALİHAĞA.ÇIKIŞ NEDENİ ÖN AYAK EKLEMLERİNDE ÖDEM.

ANTRENÖR DEĞİŞİKLİĞİ :

KOSU NO 5. AT NO 5.At Adı KORALAY.ATIN ANTRENÖRÜ BEYDA TANRIKULU.ÇIKIŞ NEDENİ RAPORLU OLMASI.ATIN DEĞİŞEN ANTRENÖRÜ MAHMUT KEKLİK.

KOSU NO 7.AT NO 4.At Adı EZMİRA.ATIN ANTRENÖRÜ BEYDA TANRIKULU ÇIKIŞ NEDENİ RAPORLU OLMASI.ATIN DEĞİŞEN ANTRENÖRÜ MAHMUT KEKLİK.

KOŞU NO: 2

3 nolu HUUT isimli atın binicisi H.PARILDAR' ın Son düzlükte hatalı kulvar değişikliği nedeniyle ifadesi alınmış olup, kendisine 6132 sayılı At Yarışları Kanunu ve buna dayanılarak çıkartılan At Yarışları Yönetmeliğinin 117. Maddeleri gereğince (4-a),(4-b1) bentleri uyarınca İHTAR ve 458 TL para cezası ile cazalandırılmıştır.

11 nolu DİYAHAR isimli at start hakeminin emrine girmediğinden, Atın Antrenörü A.E.KARAKURT' un konu ile ilgili ifadesi alınmış olup, kendisine 6132 S.K. ve At Yarışları Yönetmeliğinin 117. Maddesnin (4-a), (4-b1) bendi gereğince İHTAR ve 458 TL. para cezası verilmiştir. DİYAHAR isimli ata eğitilinceye kadar Yönetmeliğin 9/J maddesi uyarınca 15 (Onbeş) gün süre ile idman ettirilip starta alışıncaya kadar koşulara girmekten yasaklama cezası verilmiştir.

KOŞU NO: 3

9 nolu MY ONLY LOVE isimli at start hakeminin emrine girmediğinden dolayı Atın Antrenörü D.H.ÖZEL' in konu ile ilgili ifadesi alınmış olup, kendisine 6132 S.K. ve At Yarışları Yönetmeliğinin 117. Maddesnin (4-a) bendi gereğince İHTAR cezası verilmiştir. MY ONLY LOVE isimli ata eğitilinceye kadar Yönetmeliğin 9/J maddesi uyarınca 15 (Onbeş) gün süre ile idman ettirilip starta alışıncaya kadar koşulara girmekten yasaklama cezası verilmiştir.

KOŞU NO: 4

10 nolu TINASOĞLU isimli atın binicisi İ.ÇİZİK' in Start çıkışı hatalı kulvar değişikliği nedeniyle ifadesi alınmış olup, kendisine 6132 sayılı At Yarışları Kanunu ve buna dayanılarak çıkartılan At Yarışları Yönetmeliğinin 117. Maddeleri gereğince (4-a),(4-b1) bentleri uyarınca İHTAR ve 458 TL para cezası ile cazalandırılmıştır.

KOŞU NO: 5

8 nolu APASBEY isimli at start çıkışı sağlıklı koşmadığından dolayı Atın Antrenörü A.TOPRAK' ın konu ile ilgili ifadesi alınmış olup, kendisine 6132 S.K. ve At Yarışları Yönetmeliğinin 117. Maddesnin (4-a) bendi gereğince İHTAR cezası verilmiştir. APASBEY isimli ata eğitilinceye kadar Yönetmeliğin 9/J maddesi uyarınca 15 (Onbeş) gün süre ile idman ettirilip starta alışıncaya kadar koşulara girmekten yasaklama cezası verilmiştir.