KOŞU NO: 2

8 numaraya kayıtlı HEEGRAN isimli atın binicisi Gökhan YILDIZ' ın, son düzlüğünde ata fazla sayıda ve usulsüz Kamçı ( 14 Adet) kullanarak yarış usul ve nizamlarını ihlal etmekten dolayı ifadeye çağırılmış ve savunma istem tebligatı yapılmış olup,kendisinin isteği üzerine savunmasını 7 gün içerisinde vereceğini belirtmiştir.

YARIŞIN VİDEOSU

KOCAELİ KARTEPE HİPODROMU'NDA DİĞER KOMİSERLER KURULU KARARLARI

ÇIKAN ATLAR :

KOSU NO:4,AT NO:2,At Adı:FIRST SHADOW,ÇIKIŞ NEDENİ: SAĞ ÖN AYAKTA ÖDEM VE TOPALLIK.

JOKEY DEĞİŞİKLİĞİ :

KOSU NO: 6,AT NO: 6,At Adı: TUMBUL ŞEN,KOŞMAYAN JOKEY: ERHAN YAVUZ,ÇIKIŞ NEDENİ: RAPORLU OLDUĞUNDAN,ATIN DEĞİŞEN JOKEYİ: SİNAN ÖZEN.

KOŞU NO: 3

6 numaraya kayıtlı LOKUM OĞLU isimli atın binicisi Alican İŞLEYEN son viraj dönülürken usulsüz kulvar değiştirerek yarış usul ve nizamlarını ihlal etmekten dolayı ifadeye çağırılmış ve savunma istem tebligatı yapılmış olup, kendisinin isteği üzerine aynı gün savunması alınmış ve Kurulumuzca savunması yetersiz görüldüğünden 6132 sayılı At Yarışları Kanunu ve buna dayanılarak çıkartılan At Yarışları Yönetmeliğinin 117. maddesinin 1. fıkrası (a) bendi uyarınca ihtar cezası ile cezalandırılmıştır.

KOŞU NO: 5

2 numarada kayıtlı ATLETİCO isimli atın antrenörü Yılmaz GÜNDOĞDİ deklere edilmiş seyisini doping mahallinde bulundurmadığından dolayı ifadeye çağırılmış ve savunma istem tebligatı yapılmış olup, kendisinin isteği üzerine savunması 7 gün içerisinde vereceğini ifade etmiştir.