M.B.ÇAKMAK Neden 7 Gün At Binmeme Cezası Aldı ?

21 Mart ŞanlıUrfa Komiserler Kurulu Kararları.

YAYINLANMA TARİHİ03:51, 22 Mart 2019

Duyurular
Haber Detay Görsel

11 nolu HİLMİCEMİM isimli atın binicisi M.B.ÇAKMAK' ın Tartı mahalınde kilosunu ayarlayamadığından dolayı ifadesi alınmış olup, kendisine 6132 sayılı At Yarışları Kanunu ve buna dayanılarak çıkartılan At Yarışları Yönetmeliğinin 120. maddesinnin (4-b1), (4-c) bentleri gereğince 458 TL para cezası ve 7 (Yedi) gün sanat icrasından men cezası ile cezalandırılmıştır.

KOMİSERLER KURULUNUN VERDİKLERİ DİĞER KARARLAR.

KOSU NO: 5,AT NO: 1,At Adı: KING OF DIAMONDS,ÇIKIŞ NEDENİ: Y-1'DEN Y-2' YE GEÇTİĞİ İÇİN BİNİCİ ATA BİNEMEDİĞİNDEN.

JOKEY DEĞİŞİKLİĞİ :

KOSU NO: 6,AT NO: 11,At Adı: UNUTBENİ,KOŞMAYAN JOKEY: MEHMET DOĞAN,ÇIKIŞ NEDENİ: RAPORLU OLDUĞUNDAN,ATIN DEĞİŞEN JOKEYİ: ERSİN KILIK.

KOSU NO: 3,AT NO: 4,At Adı: İNANLI OĞLU,KOŞMAYAN JOKEY: MEHMET DOĞAN,ÇIKIŞ NEDENİ: RAPORLU OLDUĞUNDAN,ATIN DEĞİŞEN JOKEYİ: VEDAT KIZMAZ.

KOSU NO:5,AT NO: 12,At Adı: RED EYE,KOŞMAYAN JOKEY: ERCAN ALTIN,ÇIKIŞ NEDENİ: RAPORLU OLDUĞUNDAN,ATIN DEĞİŞEN JOKEYİ: ÜMİT TAŞ.

KOŞU NO: 1

10 numaraya kayıtlı YALÇINGÜLÜ isimli atın binicisi M.B.ÇAKMAK' ın start çıkışı hatalı kulvar değişikliği nedeniyle ifadesi alınmış olup, kendisine 6132 sayılı At Yarışları Kanunu ve Yönetmeliğinin 117. maddesinin 4-a bendi gereğince İHTAR cezası ile cezalandırılmıştır.

KOŞU NO: 2

11 numaraya kayıtlı HİLMİCEMİM isimli atın binicisi Abdullah AR' ın Hatalı kamçı kullandığından dolayı nedeniyle ifadesi alınmış olup, kendisine 6132 sayılı At Yarışları Kanunu ve Yönetmeliğinin 117. maddesinin 4-a bendi gereğince İHTAR cezası ile cezalandırılmıştır.

KOŞU NO: 4

1 nolu BÜYÜK BEREN isimli atın binicisi M.FELHAN' ın Son düzlükte hatalı kulvar değişikliği nedeniyle ifadesi alınmış olup, kendisine 6132 sayılı At Yarışları Kanunu ve buna dayanılarak çıkartılan At Yarışları Yönetmeliğinin 117. Maddeleri gereğince (4-a),(4-b1) bentleri uyarınca İHTAR ve 458 TL para cezası ile cazalandırılmıştır.

KOŞU NO: 5

8 nolu ZEMANİ isimli atın binicisi T.YILMAZ' ın Son düzlükte hatalı kulvar değişikliği nedeniyle ifadesi alınmış olup, kendisine 6132 sayılı At Yarışları Kanunu ve buna dayanılarak çıkartılan At Yarışları Yönetmeliğinin 117. Maddeleri gereğince (4-a),(4-b1) bentleri uyarınca İHTAR ve 458 TL para cezası ile cazalandırılmıştır.

Sosyal at yarışı platformu: GANYAN KULÜBÜ- Sadece atyarışı.com’da

Türkiye’nin ilk sosyal at yarışı platformu: GANYAN KULÜBÜ- Sadece atyarışı.com’da!

22/10/2025

22 Ekim Çarşamba Yurt Dışı Yabancı Yarış Tahminleri

Sitemizin 22 Ekim Çarşamba GÜNCEL Yurt Dışı Yabancı Yarış Tahminleri

22/10/2025

LİDERFORM ve GÜNCEL Ekibi Her Günü Kazançlı Kapatıyor

At Yarışlarında sınır sistemi ile 6'lı ve 5'li Ganyan oyunlarında kazandırmaya devam ediyoruz

22/10/2025

Çarşamba İstanbul’da 5.6.7. ve Elazığ’da 4.5.7. Koşuların analizi

22 Ekim Çarşamba günü İstanbul’da 5.6.7. ve Elazığ’da 4.5.7. Koşuların analizleri yapıldı

21/10/2025

+0.00