11 nolu HİLMİCEMİM isimli atın binicisi M.B.ÇAKMAK' ın Tartı mahalınde kilosunu ayarlayamadığından dolayı ifadesi alınmış olup, kendisine 6132 sayılı At Yarışları Kanunu ve buna dayanılarak çıkartılan At Yarışları Yönetmeliğinin 120. maddesinnin (4-b1), (4-c) bentleri gereğince 458 TL para cezası ve 7 (Yedi) gün sanat icrasından men cezası ile cezalandırılmıştır.

KOMİSERLER KURULUNUN VERDİKLERİ DİĞER KARARLAR.

KOSU NO: 5,AT NO: 1,At Adı: KING OF DIAMONDS,ÇIKIŞ NEDENİ: Y-1'DEN Y-2' YE GEÇTİĞİ İÇİN BİNİCİ ATA BİNEMEDİĞİNDEN.

JOKEY DEĞİŞİKLİĞİ :

KOSU NO: 6,AT NO: 11,At Adı: UNUTBENİ,KOŞMAYAN JOKEY: MEHMET DOĞAN,ÇIKIŞ NEDENİ: RAPORLU OLDUĞUNDAN,ATIN DEĞİŞEN JOKEYİ: ERSİN KILIK.

KOSU NO: 3,AT NO: 4,At Adı: İNANLI OĞLU,KOŞMAYAN JOKEY: MEHMET DOĞAN,ÇIKIŞ NEDENİ: RAPORLU OLDUĞUNDAN,ATIN DEĞİŞEN JOKEYİ: VEDAT KIZMAZ.

KOSU NO:5,AT NO: 12,At Adı: RED EYE,KOŞMAYAN JOKEY: ERCAN ALTIN,ÇIKIŞ NEDENİ: RAPORLU OLDUĞUNDAN,ATIN DEĞİŞEN JOKEYİ: ÜMİT TAŞ.

KOŞU NO: 1

10 numaraya kayıtlı YALÇINGÜLÜ isimli atın binicisi M.B.ÇAKMAK' ın start çıkışı hatalı kulvar değişikliği nedeniyle ifadesi alınmış olup, kendisine 6132 sayılı At Yarışları Kanunu ve Yönetmeliğinin 117. maddesinin 4-a bendi gereğince İHTAR cezası ile cezalandırılmıştır.

KOŞU NO: 2

11 numaraya kayıtlı HİLMİCEMİM isimli atın binicisi Abdullah AR' ın Hatalı kamçı kullandığından dolayı nedeniyle ifadesi alınmış olup, kendisine 6132 sayılı At Yarışları Kanunu ve Yönetmeliğinin 117. maddesinin 4-a bendi gereğince İHTAR cezası ile cezalandırılmıştır.

KOŞU NO: 4

1 nolu BÜYÜK BEREN isimli atın binicisi M.FELHAN' ın Son düzlükte hatalı kulvar değişikliği nedeniyle ifadesi alınmış olup, kendisine 6132 sayılı At Yarışları Kanunu ve buna dayanılarak çıkartılan At Yarışları Yönetmeliğinin 117. Maddeleri gereğince (4-a),(4-b1) bentleri uyarınca İHTAR ve 458 TL para cezası ile cazalandırılmıştır.

KOŞU NO: 5

8 nolu ZEMANİ isimli atın binicisi T.YILMAZ' ın Son düzlükte hatalı kulvar değişikliği nedeniyle ifadesi alınmış olup, kendisine 6132 sayılı At Yarışları Kanunu ve buna dayanılarak çıkartılan At Yarışları Yönetmeliğinin 117. Maddeleri gereğince (4-a),(4-b1) bentleri uyarınca İHTAR ve 458 TL para cezası ile cazalandırılmıştır.