Türkiye Jokey Kulübü Nalbantlık Eğitim Programı düzenliyor

Atçılık sektörünün en önemli paydaşlarından olan nalbantların, mesleki gelişimlerinin ve dolayısıyla sektördeki hizmet kalitesinin artırılması maksadıyla nalbantlık eğitim programı düzenlenecektir.

Eğitim programına, atçılık sektöründe bugüne kadar hizmet vermiş nalbantlar başvurabilecek olup, programa katılmak isteyen nalbantların kabulü Kulübümüz tasarrufunda olacaktır.  Kulübümüz tesislerinde hizmet vermek isteyen nalbantların eğitim programını başarı ile tamamlama zorunluluğu bulunmaktadır. Eğitim programını başarıyla tamamlayamayan nalbantların 2023 yılından itibaren Kulübümüz tesislerinde hizmet vermelerine izin verilmeyecektir.

Eğitim programının koşulları:

Eğitim programı azami 4 modül olacak şekilde planlanmaktadır. Eğitim programının ilk modülü aşağıda belirtilen tarih ve hipodromlarda gerçekleştirilecektir. Nalbantlar, aşağıda belirtilen 2 hipodromdan birinde ilk modüle katılım sağlayabileceklerdir. Kalan 3 modülün ise 2022 yılı içinde tamamlanması planlanmakta olup, tarihleri bilahare ilan edilecektir.

24-25 Mayıs 2022 / İstanbul Veliefendi Hipodromu

26-27 ayıs 2022 / İzmir Şirinyer Hipodromu

Eğitim programı kapsamında, programın yapıldığı illerin dışından katılacak olan nalbantların konaklamaları ile öğle yemekleri Kulübümüz tarafından karşılanacaktır.

Başvurular 20 Mayıs 2022 tarihine kadar mesai saatleri içinde tüm Hipodrom/Hara Müdürlüklerine yapılacaktır.

İlgililere önemle duyurulur.

Başvuru örnek formu 

TÜRKİYE JOKEY KULÜBÜ

 

 

At yarışları bir şans oyunu olmayıp bilgi ve takip gerektirir

  16 Sayfa LİDERFORM’da kazanmanız için aradığınız herşeyi bulabilirsiniz  

Performansının bol olduğu değişik bilgisayar istatistikleri ile safkanların ve jokeylerin son performans durumları, kazandıran otoriteleri ile 34 yıldır yarışseverlere hizmet etmeye devam ediyor.At yarışları bir şans oyunu olmayıp bilgi ve takip gerektirmektedir.

16 sayfa LİDERFORM 34 yıldır kazandırıyor, kazandırmaya devam ediyor.

 

  At yarışında kazanmanız için tüm faktörleri bir araya getiren bilgi hazinesi  

 

 15 MAYIS PAZAR / İSTANBUL   

 3. ÇİFTE : 2-3/6 ÇİFTE  11,75

 4. KOŞU : 6/1 SIRALI İKİLİ  52,60

 5. KOŞU : 5/3 SIRALI İKİLİ  28,35

 4. ÇİFTE : 6/5 ÇİFTE  50,55

 

Ayrıca 15 Mayıs 2022 Pazar günü İstanbul’da (6/5/1-4-14/5/4/16) şeklinde sonuçlanıp 496,98 TL veren 2.6’lı Ganyanı gazeteniz LİDER FORM özel altılısında doğru tahmin ederek bir kez daha kazanmanın zevkini yaşattı!

Bizi izlemeye devam edin!