Yarışa Protesto Çekildi Komiserler kurulu red etti, Jokeye 5 gün at binmeme cezası verildi

Yarışa Protesto Çekildi Komiserler kurulu red etti, Jokeye 5 gün at binmeme cezası verildi

YAYINLANMA TARİHİ03:46, 12 Nisan 2019

Duyurular
Haber Detay Görsel

KOŞU NO: 4

Koşuda 6 numarada kayıtlı KIVRAKTAY isimli atın Antrenörü RAMAZAN COŞKUN, 5 numarada kayıtlı YÜREKLİ TAY isimli atın, atının aksiyonunu son düzlükte bozduğu gerekçesiyle koşuya protesto çekmiştir. Yapılan inceleme sonucunda; Protesto oy birliği ile reddedilmiştir.

Koşuda 5 numarada kayıtlı YÜREKLİ TAY isimli atın Binicisi YUNUS EMRE YÜKSEL, koşuda son düzlükte hatalı kulvar değiştirmiştir. Binici YUNUS EMRE YÜKSEL; 6132 Sayılı Kanunun 4. maddesi ve At Yarışları Yönetmeliğinin 117. Maddesinin 1. Fıkrasının (B-1), (C), Bendleri gereğince 458 TL para cezası ve 5 gün sanat icrasından men cezası ile cezalandırılmıştır.

www.Liderform.com.tr ğörüşü, Son 200 den sonra YÜREKLİ TAY  KIVRAKTAY'ın Sprint kulvarına girdi KIVRAKTAY 'ın gücü biraz tükenmeye başlamasına rağmen bu koşu sıralaması bize göre  0/60 değişebilirdi Komiserler kurulu kararınada bu koşuda saygı gösterilmeli ortaya yakın bir karardır.

YARIŞIN VİDEOSU

PROTESTO KARARI

At Yarışında Büyük Mücadele: G1 Çaldıran Koşusu

At Yarışında Büyük Mücadele: G1 Çaldıran Koşusu nefesleri kesecek

25/10/2025

Pazar İstanbul’da 5.7.10. ve Adana’da 4.5.9. Koşuların analizi

26 Ekim Pazar günü İstanbul’da 5.7.10. ve Adana’da 4.5.9. Koşuların analizleri yapıldı

25/10/2025

25 Ekim Ankara hipodromunda Jokey röportajları sizlere

Jokey VEDAT ABİŞ'in ve HİŞMAN ÇİZİK'in röportajları

25/10/2025

İzmir Yarışlarında Pist Değişikliği

Bugün İzmir Şirinyer Hipodromu’nda çim pistin çok ağır (5.3) olması nedeniyle çim pist koşularının kum piste alınmıştır

25/10/2025

+0.00