Boğaziçi Koşusu’nu FINESSE jokeyi Selim Kaya ile zaferle noktaladı
YAYINLANMA TARİHİ21:30, 04 Eylül 2018
TJK3+ yaşlı İngilizlere mahsus koşuyu, Ergun Kalabak’ın sahibi olduğu, Selim Kaya idaresindeki FINESSE (Luxor - Flying Saucer / Eagle Eyed), en yakın rakibinin 3,5 Boy önünde kazanmayı bildi. Çim pistte 2400 metre üzerinden yapılan yarışta tabelanın ikinci basamağına yerleşen isim Halis Karataş ile start alan HASAFET (Youmzain - Reemeya / Bernardini) oldu. SERHUNCAN (Mountain Cat - Fincan / Devir) jokeyi Ahmet Çelik idaresinde üçüncülükte yer alırken, Gökhan Kocakaya’nın bindiği OĞLUM BERAT (Victory Gallop - Halling Charge / Halling) da tabelayı tamamladı. 250.000 TL birincilik ikramiyeli yarışta FINESSE için bitiriş derecesi 2.28.91 olurken, farklar 3,5 Boy - Burun - 4,5 Boy şeklinde sonuçlandı.
Saat 17.00’deki koşunun ardından Şeref Tribünü’nde düzenlenen törende kazanan safkanın sahibi Ergun Kalabak, Boğaziçi Kupası’nı Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Yücetürk’ün elinden aldı.
Kupa törenine TJK Genel Sekreteri Sadettin Atığ, TJK Genel Saymanı Adil Mert Kaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Özbelge ve Yüksel Göktürk ile Yönetim Kurulu Genel Koordinatörü Dr. Ender Aydıner de katıldı.
Jockey Club Derby 2025: Belmont Park’ta Sezonun Büyük Finali
18/09/2025
Sınır sistemi ile kazandırmaya devam ediyoruz. Bu kez de GÜNCEL Ekibinden Takipçilerine 24.229,20 TL'lik İstanbul 2.6'lısı
18/09/2025
17 Eylül Perşembe günü Ankara’da 6.7.10. ve İzmir’de 3.4.8. Koşuların analizleri yapıldı
17/09/2025
17 Eylül Çarşamba günü İstanbul Veliefendi hipodromu
17/09/2025