Bakan Pakdemirli, İmamoğlu'nu takip ettiği kadar Türk atçısını takip etseydi bugün 200 bin aile mağdur olmazdı

Bakan Pakdemirli, Ekrem İmamoğlu'nu takip ettiği kadar Türk atçısını takip etseydi bugün 200 bin aile mağdur olmazdı

YAYINLANMA TARİHİ02:01, 25 Mayıs 2020

Camia
Haber Detay Görsel

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli 20 Mart 'tan itibaren COVID-19 salgın hastalıktan dolayı ertelenen at yarışlarını TJK tüm önlemlerini alarak atçılık dernekleri ile birlikte ortak karar alıp imza atarak tüm sorumluluğu üstlenmelerine rağmen 15 Mayıs'ta yarışların başlamasını istemelerine Pakdemirli onay vermeyerek at yarışlarını başlatmadı.

Brezilya'da bir günde 881 kişi, Fransa'da 400'ün üstünde kişi vefat etmesine rağmen yarışlara yeniden start verildi. Ülkemizde ise AVM'ler, kuaförler, berberler açıldı lakin alınacak sıkı tedbirlerle at yarışlarının yeniden start almasına izin verilmemektedir. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ihracatına izin verilmeyen limonu üreticisinden 100 ton aldı ve İstanbul halkına dağıtıyor. Bakan Pakdemirli, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "14 Mayıs'ta 10 ton limon ihracatının yeniden yapılacağını müjdelemek isterim, bu konuda kendine kimse pay çıkarmasın" dedi. Pakdemirli, Ekrem İmamoğlu'nu takip ettiği kadar Türk atçısını takip etseydi bugün geçimini at yarışlarından sağlayan 200 bin aile mağdur olmazdı. 

Pakdemirli,  canlı yayında Türk atçısı için " istesek de istemesek de otoriteyiz " demişti. Türk atçısı, at yarışı basını Bakan Pakdemirli'nin bu açıklamasını unutmayacak. Gönül isterdi ki Türk çiftçisini alkışlarken Türk atçısını da mağdur etmesin ve Dubai'de atlarımızın daha evvelki yıllarda elde ettiği başarılarını, devlete yılda 2,5 milyar katkısını da alkışlasın. 

 www.liderform.com.tr

Çarşamba İstanbul’da 3.4.8. ve Elazığ’da 3.4.7. Koşuların analizi

05 Kasım Çarşamba günü İstanbul’da 3.4.8. ve Elazığ’da 3.4.7. Koşuların analizleri yapıldı

04/11/2025

04 Kasım Salı Yurt Dışı Yabancı Yarış Tahminleri

Sitemizin 04 Kasım Salı GÜNCEL Yurt Dışı Yabancı Yarış Tahminleri

04/11/2025

Takip Edilmesi Gereken Safkanlar

02 Ekim Pazar günü İSTANBUL - Adana'da yapılan yarışlarda bir sonraki koşularında takip edilmesi gereken safkanlar

04/11/2025

GÜNCEL Ekibi'nden Takipçilerine 29.577,60 TL'lik Bursa 6'lısı

Yerli ve Yabancı Koşularda Altılı, Çifte ve İkili Bahis oyunlarında kazandırmaya devam ediyoruz

04/11/2025

+0.00