17 Mart Pazar İZMİR Komiser Kurulu Kararları

17 Mart Pazar İZMİR Komiser Kurulu Kararları

YAYINLANMA TARİHİ13:12, 18 Mart 2019

Camia
Haber Detay Görsel

JOKEY DEĞİŞİKLİĞİ

Koşu No

At No

At Adı

Koşmayan Jokey

Çıkış Nedeni

Atn Değişen Jokeyi

4

6

BIG DADAŞ

Özcan Yıldırım

Hastaneye Sevk

A.Cem Dağdeviren

6

1

CAN DADAŞ

Özcan Yıldırım

Hastaneye Sevk

Gökhan Gökçe

8

7

BARUTEFE

Majıt Mamedov

Raporlu

Sercan TIRPAN

KOŞU NO: 2

7 numarada kayıtlı EMİRİN GÖZDESİ isimli antrenörü Necati KULAK yarış usul ve esaslarına aykırı hareket ettiğinden savunmasının alınması amacıyla Kurulumuza çağırılmış ve aynı tarihte savunmasını vermiştir. Konu ile ilgili olarak 6132 Sayılı At Yarışları Kanununun 4. Maddesi ve At Yarışları Yönetmeliğinin 117/1 maddesi (a) bendi gereği ihtar cezası ile cezalandırılmıştır.

10 numarada kayıtlı MAHSUS MAHAL isimli atın jokeyi Nevzat AVCİ , start çıkışında hatalı kulvar değiştirdiğinden savunmasının alınması amacıyla Kurulumuza çağırılmış ve aynı tarihte savunmasını vermiştir. Konu ile ilgili olarak 6132 Sayılı At Yarışları Kanununun 4. Maddesi ve At Yarışları Yönetmeliğinin 122/7. maddesi (a) ve (b) bendi gereği ihtar ve 458 TL para cezası ile cezalandırılmıştır.

KOŞU NO 4

4 numarada kayıtlı NERUDA isimli antrenörü Ceyhun YEDİREN yarış usul ve esaslarına aykırı hareket ettiğinden savunmasının alınması amacıyla Kurulumuza çağırılmış ve aynı tarihte savunmasını vermiştir. Konu ile ilgili olarak 6132 Sayılı At Yarışları Kanununun 4. Maddesi ve At Yarışları Yönetmeliğinin 117/1 maddesi (a) bendi gereği ihtar cezası ile cezalandırılmıştır.

KOŞU NO: 9

1 numarada kayıtlı BİTİRİM DADAŞ isimli antrenörü Regaip YILDIZ yarış usul ve esaslarına aykırı hareket ettiğinden savunmasının alınması amacıyla Kurulumuza çağırılmış ve aynı tarihte savunmasını vermiştir. Konu ile ilgili olarak 6132 Sayılı At Yarışları Kanununun 4. Maddesi ve At Yarışları Yönetmeliğinin 117/1 maddesi (a) bendi gereği ihtar cezası ile cezalandırılmıştır.

7 numarada kayıtlı GÜZ PINARI isimli antrenörü Begüm ARAS atını yeterince eğitmediğinden ve atının startı geciktirdiğinden savunmasının alınması amacıyla Kurulumuza çağırılmış ve aynı tarihte savunmasını vermiştir. Konu ile ilgili olarak 6132 Sayılı At Yarışları Kanununun 4. Maddesi ve At Yarışları Yönetmeliğinin 117/1 maddesi (a) ve (b) bendi gereği ihtar ve 458 TL para cezası ile cezalandırılmıştır.

Salı günü Adana’da 4.5.7. ve Antalya’da 2.3.7. Koşuların analizi

17 Mart Salı günü Adana’da 4.5.7. ve Antalya’da 2.3.7. Koşuların analizleri yapıldı

17/03/2026

Takip Edilmesi Gereken Safkanlar

14 Mart Cumartesi İSTANBUL - ADANA'da yapılan yarışlarda bir sonraki koşularında takip edilmesi gereken safkanlar

16/03/2026

16 Mart Pazartesi Yurt Dışı Yabancı Yarış Tahminleri

Sitemizin 16 Mart Pazartesi GÜNCEL Yurt Dışı Yabancı Yarış Tahminleri

16/03/2026

GÜNCEL Ekibi'nden Takipçilerine 10.598,00 TL'lik İzmir 6'lısı.

At Yarışlarında kazandırmaya devam ediyoruz. Ücretsiz 16 sayfa LİDERFORM, 8 sayfa GÜNCEL, 4 sayfa SAATLİ PUANLI ve YABANCI GÜNCEL kazanmakta size yeter.

16/03/2026

+0.00