Ali Kaçman Neden 10 gün At Binmeme Cezası aldı

Koşunun Tamamına Protesto Çekildi

YAYINLANMA TARİHİ02:19, 02 Mayıs 2019

Duyurular
Haber Detay Görsel

KOŞU NO: 6

7 numaraya kayıtlı olarak koşan PROXY isimli atın antrenörü Nedim KÖÇKEN, kurulumuza vermiş olduğu dilekçesinde; tüm koşuyu protesto ettiğini bildirmiştir. Çekilen protesto kurulumuzca incelenmiş olup, protestonun reddine karar verilmiştir.

5 ve 2 numaraya kayıtlı olarak koşan CANGUVEN ve ASLAN KOÇUM isimli atların antrenörleri Yasin DEMİRKIRAN ve Murat ÖZTÜRK kurulumuza vermiş oldukları dilekçelerinde; 9 numaraya kayıtlı olarak koşan MISTER BOND isimli atın jokeyinin kendi atlarını engellediğinden neticeyi protesto ettiklerini bildirmişlerdir. Çekilen protesto kurulumuzca incelenmiş olup, protestonun kabulüne karar verilmiş ve derece değişikliği yapılmıştır. Ayrıca jokey Ali KAÇMAZ, koşu esnasında son düzlükte usulsüz kulvar değiştirip içindeki atların koşu yolunu daraltmak suretiyle faul yaparak derece değişikliğine sebep olduğundan dolayı kurulumuza çağırılmış ve savunma tebligatı yapılmış olup kendisinin isteği üzerine aynı gün savunması alınmıştır. Savunması kurulumuzca yetersiz görüldüğünden 6132 sayılı At Yarışları Kanunu ve buna dayanılarak çıkartılan At Yarışları Yönetmeliğinin 122. maddesinin 7. fıkrasının (b) ve (d) bentleri uyarınca tribün ve eklentileri dışında, yarışlarla ilgili yer ve tesislere girmekten ve sanat icra etmekten 10 (on) gün süre ile geçici olarak yasaklanmış ve ayrıca 458 TL para cezası ile cezalandırılmıştır. 

PROTESTO VİDEOSU

19 Ekim Pazar Yurt Dışı Yabancı Yarış Tahminleri

Sitemizin 19 Ekim Pazar GÜNCEL Yurt Dışı Yabancı Yarış Tahminleri

19/10/2025

Yorumcumuz ERCAN TEMELTAŞ'tan Bir 6'lı daha.Bu kezde 29.251,25 TL

LİDERFORM, Yorumcusu Ercan Temeltaş, Cumartesi Ankara'da birinci ve ikinci altılıyı buldu

19/10/2025

Cox Plate 2025: Uluslararası Devler Moonee Valley’de

Cox Plate 2025: Uluslararası Devler Moonee Valley’de Çarpışıyor, Via Sistina Sahneye Çıkıyor

19/10/2025

İstanbul Yarışlarında PİST Değişikliği

Bugün İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda çim pist ölçümünün çok ağır (5.3) olması nedeniyle çim pist koşuları sentetik piste alındı

19/10/2025

+0.00