Bursa Osmangazi Hipodromu’nda Engelliler Haftası’na mahsus etkinlikler 14 Mayıs salı günü yapıldı.
YAYINLANMA TARİHİ23:59, 14 Mayıs 2019
Camia10-16 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Engelliler Haftası kapsamında 14 Mayıs Salı günü Bursa Osmangazi Hipodromu’nda çeşitli etkinlikler düzenlendi.
Engelliler Haftası kapsamında, Bursa Osmangazi Hipodromu’nda bulunan At’la Terapi Merkezi’nde eğitim alan Saibe Durmaz Özel Eğitim Meslek Okulu’nun hafif düzey zihinsel engelli çocuk grubu ve aileleri adına birtakım aktiviteler gerçekleştirildi.

At’la Terapi Merkezi’nin içerisine kurulan parkurları en önce bitirebilmek için yarışan çocuklar, keyifli anlar yaşadı. Tüm görevleri en hızlı ve doğru şekilde bitiren öğrenciye kupa verilirken, diğer tüm katılımcılara günün anısına madalya takdim edildi.

Programın sonunda, çocuklar, piknik alanında kendileri için düzenlenen pikniğe katıldı ve ikramların tadını çıkardı. Pasta kesimi ve hediye dağıtımı ile noktalanan etkinlik sonrası öğrenciler ve aileleri hipodromumuzdan mutlu bir şekilde ayrıldı.


19 Kasım Çarşamba günü İstanbul’da 4.5.9. ve Elazığ’da 3.4.8. Koşuların analizleri yapıldı
18/11/2025
16 Kasım Pazar İSTANBUL - ADANA'da yapılan yarışlarda bir sonraki koşularında takip edilmesi gereken safkanlar
18/11/2025
Sitemizin 18 Kasım Salı GÜNCEL Yurt Dışı Yabancı Yarış Tahminleri
18/11/2025
Japan Cup 2025 İçin Geri Sayım: Tokyo’da Dev Koşu 30 Kasım’da
18/11/2025
