YAYINLANMA TARİHİ17:45, 22 Aralık 2018
CamiaTürkiye Jokey Kulübü Derneği, Türkiye Jokey Kulübü Derneği At Yetiştiriciliği ve Yarışları İktisadi İşletmesi ile Türkiye Jokey Kulübü Derneği At Yetiştiriciliği ve Islahı İktisadi İşletmesi’nin 2019 yılı bütçeleri ile ilgili Olağan Genel Kurul toplantısı 22 Aralık 2018 Cumartesi günü saat 10.30’da, 63 Asli Üyenin katılımıyla gerçekleştirilirken, en son Edip Çizmeci katılım gösterdi. İstanbul Veliefendi Hipodromu Şeref Salonu’nda gerçekleşti.
Toplantı, Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı tarafından açıldı. Yapılan önerilerin oylanması sonucunda, Divan Başkanlığına Behçet Homurlu, Üyeliklere de Serdar Kemal Özçolak, Hayrullah Doğan ve Tekin Arslanca seçildiler.
Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı, göreve gelinen günden itibaren gerçekleştirilen faaliyetler ve yapılması planlanan projeler ile ilgili Genel Kurul Üyelerine açıklamalarda bulundu.
TJK Kongresinde Serdal Adalı, Yasin Kadri Ekinci , Cüneyt Çalıcıoğlu'nun konuşmalarının tamamını ikinci sıradaki haberimizde bulabilirsiniz.