16 Şubat Cumartesi günü İstanbul Veliefendi Hibodromu

Komiserler Kurulu Kararı

YAYINLANMA TARİHİ01:17, 17 Şubat 2019

Yarışlar
Haber Detay Görsel

KOŞU NO: 1

4 numaraya kayıtlı olarak koşan PERİ MASALI isimli atın antrenörü Emrah ÇUKURKAŞ, atını yeteri kadar eğitemeyerek start makinesinden geç çıkış yapmasına sebebiyet vermesinden dolayı kurulumuza çağırılmış, konu ile ilgili savunma istemi kendisine tebliğ edilmiş ve kendi isteği üzerine aynı gün savunması alınmıştır. Savunması kurulumuzca yetersiz görüldüğünden 6132 sayılı At Yarışları Kanunu ve buna dayanılarak çıkartılan At Yarışları Yönetmeliğinin 117. maddesinin 1. fıkrası (a) bendi uyarınca ihtar cezası ile cezalandırılmıştır.

7 numaraya kayıtlı GÖDEK isimli atın antrenörü Serdar YILMAZ, atını yeteri kadar eğitemeyerek start makinesine geç giriş yapmasına sebebiyet vermesinden dolayı kurulumuza çağırılmış, konu ile ilgili savunma istemi kendisine tebliğ edilmiş ve kendi isteği üzerine aynı gün savunması alınmıştır. Savunması kurulumuzca yetersiz görüldüğünden 6132 sayılı At Yarışları Kanunu ve buna dayanılarak çıkartılan At Yarışları Yönetmeliğinin 117. maddesinin 1. fıkrası (a) ve (b-1) bentleri uyarınca ihtar ve 458 TL para cezası ile cezalandırılmıştır.

KOŞU NO: 4

1 numaraya kayıtlı DİDACTİC isimli atın antrenörü Atakan ŞIVGIN, atını yeteri kadar eğitemeyerek start makinesine giriş yapamamasına sebebiyet vermesinden dolayı kurulumuza çağırılmış, konu ile ilgili savunma istemi kendisine tebliğ edilmiş ve kendi isteği üzerine aynı gün savunması alınmıştır. Savunması kurulumuzca yetersiz görüldüğünden 6132 sayılı At Yarışları Kanunu ve buna dayanılarak çıkartılan At Yarışları Yönetmeliğinin 117. maddesinin 1. fıkrası (a) ve (b-1) bentleri uyarınca ihtar ve 458 TL para cezası ile cezalandırılmıştır.

KOŞU NO: 5

2 numaraya kayıtlı olarak koşan ALWAYS PERFECT isimli atın jokeyi Gökhan GÖKÇE, son düzlükte yarış usul ve nizamlarını ihlal ettiğinden dolayı kurulumuza çağırılmış, konu ile ilgili savunma istemi kendisine tebliğ edilmiş ve kendi isteği üzerine aynı gün savunması alınmıştır. Savunması kurulumuzca yetersiz görüldüğünden 6132 sayılı At Yarışları Kanunu ve buna dayanılarak çıkartılan At Yarışları Yönetmeliğinin 117. maddesinin 1. fıkrası (a) ve (b-1) bentleri uyarınca ihtar ve 458 TL para cezası ile cezalandırılmıştır.

Yarış dünyasında neler oluyor? Haber almak istiyorsaniz www.liderform.com.tr bizimle kalın.

Takip Edilmesi Gereken Safkanlar

25 Kasım Salı ADANA - ANTALYA'da yapılan yarışlarda bir sonraki koşularında takip edilmesi gereken safkanlar

27/11/2025

27 Kasım Perşembe Yurt Dışı Yabancı Yarış Tahminleri

Sitemizin 27 Kasım Perşembe GÜNCEL Yurt Dışı Yabancı Yarış Tahminleri

27/11/2025

LİDERFORM ve GÜNCEL Ekibini Takip Edenler Daima Kazanıyor

At Yarışlarında Sınır sistemi ile Altılı Ganyan, Çifte ve İkili sıralı bahis oyunlarında kazandırmaya devam ediyoruz

27/11/2025

Perşembe İzmir’de 2.3.4. ve Antalya’da 3.5.6. Koşuların analizi

27 Kasım Perşembe günü İzmir’de 2.3.4. ve Antalya’da 3.5.6. Koşuların analizleri yapıldı

27/11/2025

+0.00