fazla kamçı kullanmaktan 28 gün toplamda 35 gün at binmeme cezası hangi jokeye verdi
YAYINLANMA TARİHİ12:57, 23 Şubat 2019
Camia2 numarada kayıtlı GÜNGÖRAĞA isimli atın jokeyi Hüseyin ŞİMŞEK, son düzlükte hatalı kulvar değiştirdiğinden ve yanındaki ata yaklaştığından savunmasının alınması amacıyla Kurulumuza çağırılmış ve aynı tarihte savunmasını vermiştir. Konu ile ilgili olarak 6132 Sayılı At Yarışları Kanununun 4. Maddesi ve At Yarışları Yönetmeliğinin 117/1 maddesi (c) bendi gereği 7 (yedi) gün süreyle sanat icrasından men cezası ile cezalandırılmıştır.
Ayrıca Jokey Hüseyin ŞİMŞEK son düzlükte fazla sayıda kamçı kullandığından savunmasının alınması amacıyla Kurulumuza çağırılmış ve aynı tarihte savunmasını vermiştir. Konu ile ilgili olarak 6132 Sayılı At Yarışları Kanununun 4. Maddesi ve At Yarışları Yönetmeliğinin 123/6 maddesi gereği diğer cezasının bitiş tarihinden itibaren 28 (yirmisekiz) gün süreyle sanat icrasından men ayrıca 458 TL para cezası ile cezalandırılmıştır.
Koşunun videosunu izlemek için TIKLAYINIZ
Koşunun protesto videosunu izlemek için TIKLAYINIZ
Sitemizin 14 Temmuz Pazartesi GÜNCEL Yurt Dışı Yabancı Yarış Tahminleri
14/07/2025
12 Temmuz Cumartesi günü ANKARA - İZMİR - DİYARBAKIR'da yapılan yarışlarda bir sonraki koşularında takip edilmesi gereken safkanlar
14/07/2025
14 Temmuz Pazartesi günü Bursa’da 5.6.10. ve Elazığ’da 4.5.8. Koşuların analizleri yapıldı
13/07/2025
At Yarışlarında sınır sistemi ile Yurt içinde ve dışında Altılı ganyan bulmaya devam ediyoruz
13/07/2025