Koşuya Protesto Çekildi Komiserler Kurulu Ne Karar Verdi?

3 Mart Pazar Günü İzmir Hipodromu'nda Komiser Kurulu Kararları.

YAYINLANMA TARİHİ00:52, 04 Mart 2019

TJK
Haber Detay Görsel

KOMİSERLER KURULU KARARI

6.KOŞU

4 numarada kayıtlı CONGENIAL SON isimli atın antrenörü, 5 numarada kayıtlı URLA ZAMANI isimli atın jokeyinin kendi atını engellediği gerekçesiyle protesto çekmişlerdir. Kurulumuzca yapılan inceleme sonucunda, protestonun reddine karar verilmiştir.

4 numarada kayıtlı CONGENIAL SON isimli atın aprantisi Nasuh AKTAŞ, son düzlükte iki defa hatalı kulvar değiştirdiğinden savunmasının alınması amacıyla Kurulumuza çağırılmış ve aynı tarihte savunmasını vermiştir. Konu ile ilgili olarak 6132 Sayılı At Yarışları Kanununun 4. Maddesi ve At Yarışları Yönetmeliğinin 122/7 maddesi (a) ve (b) bendi gereği ihtar ve 458 TL para cezası ile cezalandırılmıştır.

PROTESTO VİDEOSU

5 numarada kayıtlı URLA ZAMANI isimli atın aprantisi Mürsel KAYİŞ, son düzlükte hatalı kulvar değiştirdiğinden ve protestoya neden olduğundan savunmasının alınması amacıyla Kurulumuza çağırılmış ve aynı tarihte savunmasını vermiştir. Konu ile ilgili olarak 6132 Sayılı At Yarışları Kanununun 4. Maddesi ve At Yarışları Yönetmeliğinin 122/7 maddesi (a) bendi gereği ihtar cezası ile cezalandırılmıştır.

9 numarada kayıtlı KAVACIK BEYİ isimli atın aprantisi Arif Okan PAZAR, son düzlükte hatalı kulvar değiştirdiğinden savunmasının alınması amacıyla Kurulumuza çağırılmış ve aynı tarihte savunmasını vermiştir. Konu ile ilgili olarak 6132 Sayılı At Yarışları Kanununun 4. Maddesi ve At Yarışları Yönetmeliğinin 122/7 maddesi (a) bendi gereği ihtar cezası ile cezalandırılmıştır.

6.KOŞU'NUN TAM VİDEOSU

1.KOŞU

1 numarada kayıtlı AMAZING LIVE isimli atın jokeyi Onur ÖZTÜRK, son düzlükte hatalı kulvar değiştirdiğinden savunmasının alınması amacıyla Kurulumuza çağırılmış ve aynı tarihte savunmasını vermiştir. Konu ile ilgili olarak 6132 Sayılı At Yarışları Kanununun 4. Maddesi ve At Yarışları Yönetmeliğinin 122/7 maddesi (a) bendi gereği ihtar cezası ile cezalandırılmıştır.

1.KOŞU'NUN TAM VİDEOSU

3.KOŞU

2 numarada kayıtlı BAŞKONAKLI isimli atın aprantisi Alperen OLUK, yarışın yaklaşık son 900 metrelerinde hatalı kulvar değiştirdiğinden savunmasının alınması amacıyla Kurulumuza çağırılmış ve aynı tarihte savunmasını vermiştir. Konu ile ilgili olarak 6132 Sayılı At Yarışları Kanununun 4. Maddesi ve At Yarışları Yönetmeliğinin 122/7 maddesi (a) bendi gereği ihtar cezası ile cezalandırılmıştır.

7 numarada kayıtlı UĞURSEL isimli atın jokeyi Nevzat AVCİ, son düzlükte hatalı kulvar değiştirdiğinden savunmasının alınması amacıyla Kurulumuza çağırılmış ve aynı tarihte savunmasını vermiştir. Konu ile ilgili olarak 6132 Sayılı At Yarışları Kanununun 4. Maddesi ve At Yarışları Yönetmeliğinin 122/7 maddesi (a) ve (b) bendi gereği ihtar ve 458 TL para cezası ile cezalandırılmıştır.

3.KOŞU'NUN TAM VİDEOSU

YARIŞ DÜNYASINDA NELER OLUYOR? HABER ALMAK İSTİYORSANIZ www.Liderform.com.tr BİZİMLE KALIN.

06 Kasım Perşembe Yurt Dışı Yabancı Yarış Tahminleri

Sitemizin 06 Kasım Perşembe GÜNCEL Yurt Dışı Yabancı Yarış Tahminleri

06/11/2025

Yurt dışı ve yurt içi Güncel Haberler

6 Kasım Perşembe 2025

06/11/2025

Hong Kong’da Zarafet ve Hız Buluşuyor

Hong Kong’da Zarafet ve Hız Buluşuyor: Sa Sa Ladies’ Purse Day 2025 Bu Pazar Sha Tin’de Parlayacak

06/11/2025

Takip Edilmesi Gereken Safkanlar

04 Ekim Salı günü ADANA - KOCAELİ'de yapılan yarışlarda bir sonraki koşularında takip edilmesi gereken safkanlar

06/11/2025

+0.00