Uygun Grupta MEHMET BEY'i Günün En Sağlam İsmi Olarak Görüyorum "İSTANBUL"

1.Koşu: 5.10.2.1.6.9.3

2.Koşu: 2.1.4

3.Koşu: 3

4.Koşu: 1.7.2.6

5.Koşu: İngiiz kısraklarının Kv-7 yarışında; 1200 sentetik kum pistteki son koşusunu 1.10.79 derece ile ikinci tamamlarken formda gördüğüm (8) ROSE QUEEN ile 1500 sentetik kumda 1.30.68 ile son koşusunu kazanan (3) MAGIC FLUTE arasında mücadele bekliyorum.

6.Koşu: Son haftalarda Ankara çim pistindeki başarılı performansı ile tüm dikkatleri üzerine çeken (6) CHIEF RULER yine sevdiği mesafede koşacak olmasıyla favorim. Üst sıralarda yer bulup en son koşusunu beşinci bitiren (3) MAKE WAY bu grupta güven verirken, idman görünümü ve form durumu gayet iyi (5) LITTLE FRANKEL mutlaka yazılmalıdır. Ankara 1600 çim pistindeki son koşusunu az farkla kaybederek ikinci kalan (8) PATRIOT uygun kilosu ve jokeyi Erhan Aktuğ ile güven verirken, (4) VERTIGO bu kez uzun mesafede çok daha iyi sonuç alabilir. Ön tarafta istediği tempoyu bulması durumunda (1) SOLIDOHERMANOS beyaz bayrak ayna yapmaya çalışır.

7.Koşu: Son Grup yarışlarında güçlü rakiplerden etkilenen (2)BEYOND EXPECTATION'un bu kez Handikap-22 koşuda önde boş kalmasını bekliyor ve süratli yapısıyla ilk şansı tanıyorum. Pist ayırt etmeden üst üste kazandığı son koşuları ile fit durumda olduğunu belli eden (3) FLUTTERSHY uyum sağladığı jokeyi G.Kocakaya ile rakip görünürken, son beşinciliğinde aralarda kalmasıyla istediği sprintini yapamayan (5) BEST OF CANAN'ı mutlaka değerlendiriniz. 63 kilo ile start alacak olsa da bu aralar yükselişe geçtiğini gördüğüm (1) ÇAKIRDAĞLI'yı da yazmanızı öneririm.

8.Koşu: Arap safkanlarının Kv-8 yarışında; altı aya yakın süredir start almasa da Bursa'daki çalışmaları eksiksiz olan (1) KIYICI bilinen güç ve kalitesiyle rakiplerine üstünlük sağlamasını beklediğim isimdir. Başarılı ve istikrarlı yarışlarıyla fit durumda olduğunu gösteren (8) TOPAZ GIRL şansını yüksek bulduğum diğer safkan olup, 1400 sentetik kum pistte 1.32.37 ile kazanan (4) ŞANVERDİ bu kez üst gruba rağmen devreye girebilecek güçtedir. Çim pistin başarılı isimlerinden (5) MISTER WIN güvendiğim diğer isim olup, (2) SÜLÜNBİKE bu yarışında daha farklı koşmasını beklediğim diğer safkandır.

9.Koşu: Çim pistteki son yarışına geç adapte olarak etkili sprintiyle gelip üçüncülük elde eden (6) MEHMET BEY'in uygun grupta birincilikle tanışmasını bekliyorum, tek yazabilirsiniz.

10.Koşu: Satış-1 Koşusu'nda; dikkatimi çeken son dördüncülüğüne göre (11) SONDEMİRKIRIM başta değerlendirilmesi gereken isimdir. Uzun mesafede tabela dışı kaldıktan sonra gelişme gösteren (3) ÇAĞLAYANŞELALE bu grupta farklı koşmasını beklediğim isim olup, çim pistteki son yarışını yakın aralarla üçüncü bitiren (12) DAĞBEYİ şansı yüksek diğer safkandır. Bursa'da etkili sonuçlar aldıktan sonra bu defa sentetik kum piste çıkacak olan (5) KELEŞHAN ile toparlanmaya çalışan (4) EDAYAP dikkate alınması gereken diğer isimlerdir.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 8.3

2.Ayak: 6.3.5.8.4.1

3.Ayak: 2.3.5.1

4.Ayak: 1.8.4.5.2

5.Ayak: 6

6.Ayak: 11.3.12.5.4

OHO MAN Yine Kazanabileceği Grupta Start Alıyor "BURSA"

1.Koşu: 4.8.2.3.1

2.Koşu: 9.1.3

3.Koşu: 6.1.5.3

4.Koşu: 1

5.Koşu: Dişi İngiliz taylarının Maiden koşusunda; son üçüncülüğünde çıkış içerisinde gördüğüm (10) TAAFFEİTE uygun grupta önde gelen isimdir. Yarış koştukça kendisini geliştiren (11) WISH COME TRUE bu kez fotoyu önde geçebilecek kadar formda görünürken, (8) SPECTRE GIRL grubun en parlak performansına sahip ismi olmasıyla yazılmalıdır. İlk kez start alacak olan (5) LAST SAMMUR ekürisiyle birlikte güven verirken, artan form ve yarış tecrübesiyle (9) STELLA LEVISTA'yı da dikkate almanızı öneririm.

6.Koşu: Başarılı ve istikrarlı koşuları sonrası tabela dışında bitirdiği yarışında bekleneni verememiş olsa da (1) UÇAN YAPRAK bu grupta ilk şansı almayı hak ediyor. Son koşusunda jokeyini düşürerek derecesiz kalan (3) NİNOŞ CAN ilgi çeken yarış hazırlıklarıyla rakip görünürken, tabeladan düşmeyen (2) TACETTİN BEY'i mutlaka değerlendirmenizi öneririm. 1300 kum pistte fazla zorlanmadan Maiden'e veda eden (4) AVCI OĞLUM formunu koruyup hatta ileriye taşımasıyla bu grupta da etkili sonuç elde edebilir.

7.Koşu: 1300 çim pistteki son koşusunu 1.18.06 ile kazanırken fit durumda gördüğüm (5) OHIO MAN yine geride bırakabileceği rakiplerinin yanında bence tek yazılabilir.

8.Koşu: Yeni ilgililerinde sürekli daha iyi duruma geldiğini gördüğüm (9) SAMURAI KAJIKI'ye kilo avantajına da sahip bulunmasıyla ilk şansı tanıyorum. Çim pistteki son ikincilikleri başarılı (3) HARDMET formunu sürdürmesiyle rakip görünürken, (5) VECTOR uyum sağladığı binicisi Zülfükar Karabulut ile rakiplerini geride bırakabilir. Son yarışındaki ikinciliği 63 kiloya rağmen gayet başarılı olan (6) MELİNA HANIM ile kusursuz hazırlanan (1) CAFER BEY'i de dikkate alınız.

9.Koşu: Dişi İngilizlerin Maiden yarışında; her koşusu bir öncekinden başarılı olan (2) BORN WITH GRACE ile ilk startını dördüncü tamamlayıp bir süre istirahat ettirildikten sonra formunu sürekli geliştiren (5)KARIŞMASEN arasında mücadele bekliyorum.

10.Koşu: Kısa mesafelerde iyi koşan (9) KARAVAŞ'ı sürprize açık olan bu yarışta en şanslı isim olarak görüyorum. Aşama içerisindeki (4) SHEHZADE farkıl koşmasını beklediğim safkan olup, (8) YAKIŞIR SANA dinç gireceği bu yarışında mutlaka yazılmalıdır. Form durumu yeterli (1) AKŞAM MELTEMİ güven verirken, (7) EDİTÖR denk grupta start alacak olmasıyla şansını yüksek bulduğum diğer safkandır. (6) BELİNAY HATUN pist ve mesafeyi severken, (3) SULTANBEŞİR'den sürpriz bekliyorum.

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 10.11.8.5.9

2.Ayak: 1.3.2.4

3.Ayak: 5

4.Ayak: 9.3.5.6.1

5.Ayak: 2.5

6.Ayak: 9.4.8.1.7.6.3