Türkiye Jokey Kulübü Dernek ve İktisadi İşletmelerinin 2024 yılı Bütçeleri ve Tüzük Değişikliği ile ilgili Olağan Genel Kurul Toplantısı 24 Aralık 2023 Pazar günü saat 10.30’da İstanbul Bakırköy Hilton Otel’de 59 Asli Üye katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda Divan Başkanlığına Türkiye Jokey Kulübü eski Başkanlarından Behçet Homurlu, Divan Üyeliklerine ise Kemal Arif Turan, M. Ülkan Delikan, Balkar Balkaroğlu ve M. Sencer Girgin oy birliğiyle seçildiler.

Soldan sağa;  Balkar Balkaroğlu, M. Ülkan Delikan, Behçet Homurlu, Kemal Arif Turan ve M. Sencer Girgin

Toplantının açılışında; devletimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimiz ile Türkiye Jokey Kulübü ve tüm atçılık camiasından ebediyete intikal etmiş olan üyelerimizin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunuldu, ardından İstiklal Marşı okundu.

Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Serdal Adalı’nın açılış konuşmasının ardından Türkiye Jokey Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Özbelge, Türkiye Jokey Kulübü Dernek ve İktisadi İşletmelerinin 2024 yılı gelir gider tablosu ile yatırım bütçelerini Genel Kurul ile paylaştı.

Sunumdan sonra, Türkiye Jokey Kulübü eski Başkanlarından Ömer Faruk Girgin ve Asli Üye Cüneyt Çalıcıoğlu birer konuşma yaptı.

Türkiye Jokey Kulübü Genel Müdürü Tuncel Aydın ise Merkezi Bahis Sisteminin yenilenmesi hakkında Genel Kurula bilgiler sundu.

Soldan sağa; Gülnur Gülerce (Yönetim Kurulu Üyesi), Tuğban İzzet Aksoy (Yönetim Kurulu Üyesi), Ahmet Özbelge (Genel Sekreter), Serdal Adalı (Başkan), Adil Mert Kaya (Genel Sayman), Hakan Yücetürk (Yönetim Kurulu Üyesi) ve Şükrü Erdem (Yönetim Kurulu Üyesi)

Türkiye Jokey Kulübü Dernek ve İktisadi İşletmelerinin 2024 yılı bütçeleri ayrı ayrı oylamaya sunularak oy birliğiyle kabul edildi.

Soldan sağa; Burak Konuk (Genel Müdür Yardımcısı), Mehmet Şirin Bozkurt (Genel Müdür Yardımcısı), Murat Kuluöztürk (Genel Müdür Yardımcısı), Tuncel Aydın (Genel Müdür) ve Ahmet Kılınç (Genel Müdür Yardımcısı)

Toplantı gündeminin 5’inci maddesi uyarınca, dernek tüzüğünün muhtelif maddelerinde yapılan değişiklik önerileri görüşüldü ve oylanarak karara bağlandı.

Dilek ve öneriler gündem maddesinin ardından Genel Kurul sona erdi.