DAGMAR günün bankosu "İSTANBUL"

1.Ayak: Bir üst gruplarda Kocaeli'de ve İstanbul'da mücadele verdiği son yarışlarında başarılı bir performans sergileyen grubun en formda ismi (1) DUNGANGA bu kez kazanabileceği grubu buldu, favorimdir. Hayatının ilk yarışını 1400 sentetik pistte koşup dördüncü olurken fotoyu diri geçişi ile beğendiğim bu koşusuna daha iyi durumda girecek olan (8) RULING LADY ve son iki koşusunda Bursa'da ve Kocaeli'de yakın aralıklar ile ikinci kalan sentetik pisti de tanıyan (10) SOLİ favorimin en yakın rakipleri olup bu pistteki üçüncülüğünün ardından iki ay ara vermesine rağmen düzenli idmanda olan (9) SECRET IMAGE ihmal edilmemelidir.

2.Ayak: Her geçen gün artan bir form durumuna sahip bulunan sıkı hazırlığı sahip (2) SÜRGÜN KRAL ve İstanbul'da 1500-1200 sentetikte kazanan, 1500 sentetik pistte iki kez ikincilik yapan, son koşusunda bu pist-mesafede üçüncülük yapan formu iyi (1) MÜTTEFİK arasında geçmesini beklediğim bir koşu.

3.Ayak: Son beş yarışını da kazanma başarısını gösteren kusursuz forma sahip (1) DAGMAR'ın sevdiği sentetik pistte start öncesi titizlik yapmaması halinde yine kazanmasını bekliyor, Vedat Abiş ile tek tutuyorum.

4.Ayak: Antalya sentetik pistteki son yarışlarında başarılı ve istikrarlı sonuçlar alan, Ankara Hipodromu'nda hazırlanıp İstanbul'a formda gelen (4) MADCAP sevdiği sentetik pistte favorim. Bu pist-mesafedeki başarılı koşularının ardından düzenli idmanlarında güzel formunu koruduğunu belli eden (1) BAHRAIN favorimin öncelikli rakipleri. Uzayan mesafe lehine olan (6) PERFECT PLAYER ihmal edilmemeli. Uzun mesafeye rağmen Ö.Yıldırım'ın bindiği (2) MYBOYTOMO ihmale gelmez. Ön tarafta istediği tempoyu bulabilmesi halinde formda safkan (3) HUMAN TORCH bitirmeye çalışacaktır. Son yarışını fazlaca ölçü almadığım (5) JARHEAD'i de yazarak bu ayağı kapatalım.

5.Ayak: Son yarışlarını ve form durumlarını diğer rakiplerine göre yeterli karşıladığım (8) SPREZZATURA ve (9) TIMELESS arasında geçmesini beklediğim birincilik mücadelesi bence Maiden'dan çıkanı belirleyecektir.

6.Ayak: Fazla at yazılmasını tavsiye ettiğim bir koşu. Aprantisi Berk.Gökçe ile iyi bir uyum içerisinde olup uzun mesafelerdeki son yarışlarında başarılı bir performans sergileyen (2) PASSION RUNNER ilk atım. Son metrelerde etkili sprint atabilen istikrarlı safkan (3) SAUDADE favorimin öncelikli rakibi. Son haftalarda artan form grafiğini bu kez birincilikle süsleyebilecek duruma gelen (7) ROCKET SCIENCE ihmal edilmemeli. Tedaviden çıktıktan sonra geçen hafta İzmir'de bir yarış gördükten sonra toparlanan grubun kaliteli ismi (10) KARAKRALİÇE diğer şanslı atım. Her yarışını bir öncekinden daha başarılı koşmaya başlayan ve antrenörünün üzerine titreyerek hazırladığı (5) ANADOLU RÜYASI'sız kupon olmaz. Uzun mesafeli tempolu yarışlarını seven (1) KANDIRA GÜZELİ bitirmeye çalışacaktır. Sentetik pisti seven (4) ADAL ile artan form durumuna sahip (9) MİRA LİNDA daha sonra değerlendirdiğim isimlerdir.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 1-8-10-9

2.Ayak: 2-1

3.Ayak: 1

4.Ayak: 4-1-6-2-3-5

5.Ayak: 8-9

6.Ayak: 2-3-7-10-5-1-4-9

BEYAZIŞIK'ın bir kez daha kazanmasını bekliyorum 

BİRİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 3-5

2.Ayak: 1-6-5

3.Ayak: 3-4-2-1

4.Ayak: 7-2-3-8

5.Ayak: 6-2-1-4-3

6.Ayak: 3

İKİNCİ ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 7-2-3-8

2.Ayak: 6-2-1-4-3

3.Ayak: 3

4.Ayak: 3-5

5.Ayak: 7-1-2-6

6.Ayak: 1-3-2-6-5-4