ÇIKAN ATLAR : 

KOSU NO3/ AT NO 8/ At Adı DEMİRFIRTINASI/ÇIKIŞ NEDENİ/START MAHALLİNE GİDERKEN JOKEYİ DÜŞÜRDÜĞÜNDEN VE JOKEYİNE VERİLEN DOKTOR RAPORUNA İSTİNADEN.

KOSU NO 4/AT NO 13/ At Adı HAWKEYE /ÇIKIŞ NEDENİ/START MAKİNASINA GİRİŞTE HUYSUZLUK YAPARAKYARIŞI GECİKTİRDİĞİNDEN.

KOSU NO 6/AT NO 5/At Adı OYA/ ÇIKIŞ NEDENİ GASTROENTERİTİS.

KOŞU NO: 2

2 numarada kayıtlı NEDİMHAN isimli atın jokeyi Tolga YILDIZ , yarışın son 900 metrelerinde hatalı kulvar değiştirdiğinden savunmasının alınması amacıyla Kurulumuza çağırılmış ve aynı tarihte savunmasını vermiştir. Konu ile ilgili olarak 6132 Sayılı At Yarışları Kanununun 4. Maddesi ve At Yarışları Yönetmeliğinin 122/7. maddesi (a) ve (b) bendi gereği ihtar ve 458 TL para cezası ile cezalandırılmıştır.

KOŞU NO: 3

8 numarada kayıtlı DEMİRFIRTINASI isimli antrenörü Aziz TEKE yarış usul ve esaslarına aykırı hareket ettiğinden savunmasının alınması amacıyla Kurulumuza çağırılmış ve aynı tarihte savunmasını vermiştir. Konu ile ilgili olarak 6132 Sayılı At Yarışları Kanununun 4. Maddesi ve At Yarışları Yönetmeliğinin 117/1 maddesi (a) bendi gereği ihtar cezası ile cezalandırılmıştır.

KOŞU NO: 4

5 numarada kayıtlı WAR LEGEND isimli antrenörü Kenan DURSUN yarış usul ve esaslarına aykırı hareket ettiğinden savunmasının alınması amacıyla Kurulumuza çağırılmış ve aynı tarihte savunmasını vermiştir. Konu ile ilgili olarak 6132 Sayılı At Yarışları Kanununun 4. Maddesi ve At Yarışları Yönetmeliğinin 117/1 maddesi (a) bendi gereği ihtar cezası ile cezalandırılmıştır. 

13 numarada kayıtlı HAWKEYE isimli antrenörü Regaip YILDIZ yarış usul ve esaslarına aykırı hareket ettiğinden savunmasının alınması amacıyla Kurulumuza çağırılmış ve aynı tarihte savunmasını vermiştir. Konu ile ilgili olarak 6132 Sayılı At Yarışları Kanununun 4. Maddesi ve At Yarışları Yönetmeliğinin 117/1 maddesi (a) bendi gereği ihtar cezası ile cezalandırılmıştır.

KOŞU NO: 6

1 numarada kayıtlı INNOVATION isimli atın jokeyi Tolga YILDIZ , son düzlükte hatalı kulvar değiştirdiğinden savunmasının alınması amacıyla Kurulumuza çağırılmış ve aynı tarihte savunmasını vermiştir. Konu ile ilgili olarak 6132 Sayılı At Yarışları Kanununun 4. Maddesi ve At Yarışları Yönetmeliğinin 122/7. maddesi (a) bendi gereği ihtar ve cezası ile cezalandırılmıştır.

KOŞU NO: 8

10 numarada kayıtlı EVDEGÜL isimli atın jokeyi Atakan Cem DAĞDEVİREN , son düzlükte hatalı kulvar değiştirdiğinden savunmasının alınması amacıyla Kurulumuza çağırılmış ve aynı tarihte savunmasını vermiştir. Konu ile ilgili olarak 6132 Sayılı At Yarışları Kanununun 4. Maddesi ve At Yarışları Yönetmeliğinin 122/7. maddesi (a) bendi gereği ihtar ve cezası ile cezalandırılmıştır.