İngiliz / 24 Yaş
ORİJİN GREAT VINTAGE (NZ) - DANEHILL (USA)
RENK B
ANTRENÖR C.H.Y.H.KONG
SAHİP
TÜM GELİRİ NaN
SON YARIŞ TARİHİ 9 Haziran 2007
Çim %97 (33)Çim %97 (33)
Sentetik %3 (1)Sentetik %3 (1)
TARİH | ŞEHİR | JOKEY | KG | ŞART | PİST | MESAFE | P.D | TAKI | DERECE | ST | TÜMÜ KAÇINCI | G.N | H.P | AGF% | İkr. | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
09/06/2007 | Y.T.CHENG | 56 | HAND | 1400 | Normal | KG | () | 6 | 13/4 | |||||||
30/04/2006 | G.MOSSE | 55.5 | HAND | 1600 | Normal | KG | () | 1 | 14/8 | |||||||
05/02/2006 | C.SOUMILLON | 55 | HAND | 1400 | İyi | KG | () | 9 | 14/10 | |||||||
22/01/2006 | C.MUNCE | 58.5 | HAND | 1800 | İyi | KG | () | 11 | 14/10 | |||||||
26/12/2005 | W.M.LAI | 58 | HAND | 1800 | İyi | KG | () | 10 | 14/7 | |||||||
05/11/2005 | W.M.LAI | 57 | HAND | 1400 | İyi | () | 9 | 12/8 | ||||||||
26/10/2005 | W.M.LAI | 58 | HAND | 1800 | İyi | () | 10 | 12/12 | ||||||||
05/10/2005 | W.M.LAI | 51 | HAND | 1650 | İyi | () | 11 | 12/12 | ||||||||
24/09/2005 | W.M.LAI | 51 | HAND | 1600 | Biraz Yumuşak | KG | () | 7 | 12/5 | |||||||
14/09/2005 | C.K.TONG | 53 | HAND | 1650 | İyi | KG | () | 12 | 12/12 | |||||||
04/09/2005 | W.M.LAI | 54 | HAND | 1400 | Biraz Yumuşak | KG | () | 8 | 14/10 | |||||||
26/06/2005 | C.W.WONG | 53.5 | HAND | 1800 | Çok Yumuşak | KG | () | 14/11 | ||||||||
18/06/2005 | K.W.TSUI | 53 | HAND | 1400 | Çok Yumuşak | KG | () | 12 | 14/2 | |||||||
21/05/2005 | K.W.TSUI | 53.5 | HAND | 1400 | Çok Yumuşak | KG | () | 13 | 14/11 | |||||||
26/03/2005 | E.SAINT-MARTIN | 53.5 | HAND | 2000 | Normal | KG | () | 7 | 12/12 | |||||||
16/03/2005 | E.SAINT-MARTIN | 53.5 | HAND | 1600 | Normal | KG | () | 4 | 14/4 | |||||||
27/02/2005 | E.SAINT-MARTIN | 58.5 | HAND | 1800 | Biraz Yumuşak | KG | (1.51.70) | 3 | 14/1 | |||||||
26/12/2004 | E.SAINT-MARTIN | 59.5 | HAND | 1800 | İyi | KG | () | 3 | 14/2 | |||||||
24/11/2004 | K.S.YU | 57 | HAND | 1000 | Normal | KG | () | 3 | 12/10 | |||||||
06/11/2004 | C.K.TONG | 57 | HAND | 1400 | İyi | KG | () | 1 | 14/3 |
1/2