İngiliz / 18 Yaş
ORİJİN COOKIE CUTTER (IRE) - NIGHT SHIFT (USA)
RENK B
ANTRENÖR T.NEWCOMBE
SAHİP Mr Justin Hay
TÜM GELİRİ 11.079
SON YARIŞ TARİHİ 14 Mayıs 2014
Çim %25 (11)Çim %25 (11)
Sentetik %75 (33)Sentetik %75 (33)
TARİH | ŞEHİR | JOKEY | KG | ŞART | PİST | MESAFE | P.D | TAKI | DERECE | ST | TÜMÜ KAÇINCI | G.N | H.P | AGF% | İkr. | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
14/05/2014 | M.DWYER | 53.5 | 1220 | Çok Yumuşak | DBYP | () | 6 | 12/7 | 55 | |||||||
30/04/2014 | R.ATKINSON | 53.1 | 1210 | Ağır | DBKG | () | 1 | 9/5 | 56 | |||||||
08/04/2014 | H.BENTLEY | 60.3 | 1410 | Sentetik | DBYP | () | 7 | 11/7 | 55 | |||||||
19/03/2014 | E.WALSH | 55.8 | 1410 | Sentetik | DBYP | () | 3 | 12/8 | 55 | |||||||
04/03/2014 | G.LEE | 60.3 | 1410 | Sentetik | DBYP | (1.30.14) | 5 | 11/1 | 51 | 2,59B | ||||||
05/01/2014 | C.CATLIN | 57.2 | 1210 | Hızlı | () | 1 | 13/7 | 53 | ||||||||
17/12/2013 | M.HARLEY | 55.8 | 1410 | Sentetik | DB | () | 2 | 7/3 | 55 | 289 | ||||||
02/12/2013 | M.HARLEY | 60.3 | 1610 | Hızlı | () | 14 | 14/14 | 60 | ||||||||
19/11/2013 | C.CATLIN | 59.4 | 1210 | Sentetik | YP | () | 11 | 13/10 | 63 | |||||||
22/10/2013 | M.HARLEY | 55.3 | 1210 | Çok Ağır | YP | (1.18.26) | 3 | 16/1 | 49 | 1,94B | ||||||
08/10/2013 | L.KENIRY | 54 | 1600 | Biraz Yumuşak | YP | () | 1 | 14/8 | 50 | |||||||
04/09/2013 | O.MURPHY | 58.5 | 1150 | Sert | YP | () | 5 | 7/6 | 51 | |||||||
26/08/2013 | R.HUGHES | 55.8 | 1220 | Normal | YP | (1.10.46) | 11 | 13/1 | 46 | 1,94B | ||||||
06/08/2013 | M.J.M.MURPHY | 54.9 | 1210 | Çok Yumuşak | () | 13 | 12/5 | |||||||||
09/07/2013 | L.KENIRY | 59.4 | 1440 | Sentetik | () | 7 | 12/12 | |||||||||
14/05/2013 | M.HARLEY | 60.3 | 1420 | Çok Ağır | () | 11 | 16/9 | |||||||||
16/10/2012 | A.ATZENI | 57.6 | 1440 | Sentetik | () | 11 | 11/7 | |||||||||
04/10/2012 | H.BENTLEY | 56.2 | 1610 | Hızlı | () | 4 | 13/5 | |||||||||
23/05/2012 | A.ATZENI | 55.3 | 1610 | Hızlı | KG | () | 3 | 10/8 | ||||||||
17/05/2012 | J.DUERN | 54.9 | 1400 | Normal | () | 1 | 14/9 |
1/3