KAPRİZ'e Güveniyorum

1.Ayak: Maiden yarış ile başlayacak olan ilk ayakta son yarışında makineden 6 boy geç çıkarak tabela dışı kalan (2) ÇELİK YELEK'in bu grupta öncelikle değerlendirilmesini tavsiye ederim. 77 gün aradan sonra piste çıkacak olan (11) HAZELİMİZ hız kazandırdığı çalışmalarıyla ciddi rakibi olacaktır. Grubun tecrübeli isimlerinden (8) UMUTBEY'den bu defa kapalı gözlük çıkartılırken değerlendirilmesini tavsiye ediyorum. Üst gruptaki son Şartlı-5 koşusunda beşinci olan (9) BEST OF WEST ile yarış gördükten sonra idmanlarında sürekli daha iyi duruma geldiğini gördüğüm (5) OĞLUM DOĞU ise bu koşudaki sürprizlerim olacaktır.

2.Ayak: İstanbul 1400 sentetik kumunda kazanıp ardından yine aynı pist ve mesafede ikinci olurken kapalı gözlük denenen (7) EGETAY'ı ilk şanslı isim olarak görüyorum. 2100 çim ve 1400 kumda pist ve mesafe ayırmadan kazanan (5)MİRDAR fit durumunu sürdürmesiyle en ciddi rakibidir. Çim pistte üst üste kazanarak kumdaki son koşusunu beşinci bitiren (1) BERKTİMUR mutlaka değerlendirilmelidir. 1400 kumda 1.36.36 ile kazandığı yarışı sonrası fit durumu devam eden (2) ÇABUK mutlaka yazılmasını önereceğim diğer isimdir.

3.Ayak: Ankara kum pistindeki uzun mesafeli yarışlarını kazandıktan sonra İstanbul sentetik kumunda tabela dışı kalan (2) BLACK METAL gayet formda bir isim olup tekrar çıkacağı kaba kum pistte benim favorimdir. 1500 ve 2000 kum pistteki son yarışlarını üst üste ikinci bitiren (5) KING SERKAN eküri avantajıyla en ciddi rakibidir. Son altıncılığında her ne kadar bekleneni verememiş olsa da (10) UNCHAINED önde istediği tempoyu bulması durumunda kendisini tanıyan jokeyi G.Kocakaya ile beyaz bayrak ayna yapabilir. Bu yarışına dinç girecek olan (1) ANADOLU ASLANI 1200/1.13.4 1.01.3 25.0 Ç dereceli galobunda tüm dikkatleri üzerine çekmesiyle devreye girebilir. İstanbul 2400 çim pistindeki son koşusunu kazandıktan sonra etkili formu devam eden (3) JAWINGER'in de iyi durumu sürmesiyle değerlendiriniz.

4.Ayak: Mükemmel bir form yakalayıp son üç koşusunu üst üste kazanan (2) ROCK KINGDOM ağır olan kilosuna rağmen yine sevdiği mesafede start alacak olması ve uyum sağladığı jokeyi G.Kocakaya ile birincilik serisine yenisini ekleyebilir. Daha güçlü rakipleri arasındaki son Kv-8 yarışını Adana 2000 kum pistinde 4.tamamlarken beğendiğim (6) IGUAZU FALLS kusursuz hazırlanması ile yakın rakibi görünürken, birlikte yazılmalarını tavsiye ediyorum.

5.Ayak: Kaizbert temsilcisi (7) KAPRİZ Ankara 1500 kum pistindeki son yarışını kazandıktan sonra formunu daha da ileriye taşırken rakiplerinin uygun olmasıyla benim programdaki tek önerimdir. Diyarbakır 1200 kumunda kazanarak ardından yine aynı pist ve mesafede üçüncülük elde eden (1) BÜLENT BRA ise bu safkana yakın rakip gördüğüm isimdir.

6.Ayak: İyi bir form tutararak pist ve mesafe ayırt etmeden başarılı yarışlarını izlediğimiz (8) SAPADERE'yi ilk şanslı isim olarak görüyorum. 2000 kum pistteki son koşusunu kazanırken bu grubu geride bırakan (11)SARNIÇ BEYİ en ciddi rakibidir. Grubun formda ve istikrarlı diğer ismi (9) ARİFCAN kesinlikle ihmal edilmemesini tavsiye edeceğim safkandır. Son yarışında geç kaldığı için istediği sonucu alamayan (4) BABAHAKKI ile uzun mesafelerde iyi koşan (12) BÜYÜKKALE sonlardaki sprinti ile ses getirebilecek diğer isimdir.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2.11.8.9.5

2.Ayak: 7.5.1.2

3.Ayak: 2.5.10.1.3

4.Ayak: 2.6

5.Ayak: 7

6.Ayak: 8.11.9.4.12