Adana'da Son Ayak Risk Edilebilir

1.Ayak: 1400 kum pistteki son koşusunu kalabalık grupta bekleme yaparak kuvvetli sprintiyle ikinci tamamlayan (6) ÖZOYUNCU formunu bulmaya başlaması ve koşuda süratli isimlerin olmasıyla etkili gelerek kazanabilir. Makineden 50 metre geç çıkarak dördüncü tamamladığı son yarışı dikkat çekici olan (7) YÜCEL bu kez düzgün çıkması durumunda rakiplerini avlayabilir. 1400 kumda 1.37.59 ile fotoyu önde geçtiği yarışı sonrası formunu sürdüren (3) EFKARLIEFE seri yapısıyla mutlaka yazılmalıdır. Üst üste kazandığı yarışları ardından bu pist ve mesafedeki son koşusunu üçüncü bitiren (1) AŞKARTAY güven verirken, inatçı bir yarış karakterine sahip bulunan (4) GÜVENAĞA boş bırakılması durumunda beyaz bayrak ayna yapabilir.

2.Ayak: 1400 kum pistteki son koşusunu 1.26.07 ile kazanan (5)LASTBEST süper formunu sürdürmesiyle rakiplerini yine geride bırakabilir. Ankara çim pistindeki son koşularında adından söz ettirerek idmanlarında gayet iyi görünen (9) CAPTAIN AMERICA en ciddi rakibi konumundadır. Kilosunun ağır olmasına rağmen her geçen gün daha iyi duruma gelen (1) ESPİNOZA jokeyi G.Kocakaya ile yazılmalıdır. Gücü nispetinde başarılı koşan (6) FEARLESS RIVAL bu ayaktaki sürpriz atım olacaktır.

3.Ayak: Start aldığı iki yarışında da tabelada yer bulan (3) EMİRDEMİR'in kazanabileceği grubu bulmasıyla kuponlara öncelikle yazılması taraftarıyım. 1400 kum pistteki son koşusunu dördüncü tamamlayıp sürekli kendisini geliştiren (6) KARA CİBEK bu safkandan sonra değerlendirilmesi gereken bir isimdir. 1400 kumda 1.40.46 ile ikinci bitirdiği yarışı sonrası özenle hazırlanan (10) SARIBAŞAK kesinlikle ihmale gelmeyecek güçte görünürken, (1) CANBERKE çim ve kum pistteki son koşularında adından söz ettirmesiyle bu kez fotoyu önde geçebilecek güçtedir. Koştuğu her yarışı sonrası daha farklı duruma geldiğini son dördüncülüğünde gösteren (5) HADİBE OĞLUM devreye girebilecek diğer safkandır.

4.Ayak: Mükemmel bir forma sahip bulunarak şu ana kadar kum pistte start aldığı yarışlarında geçilmeyen (2) GENERAL BRIELLA kendisi kadar iyi durumda olan ekürisi (7) SPEEDY EDA ile iştirak edeceği bu yarışında bence yine rakiplerini geride bırakacak güçtedir. Ankara 1500 kum pistindeki son koşusunu General Brıella'nın 1 boy gerisinde 2.bitiren (6) REPAIR MAN yakın rakip gördüğüm isimdir. Ankara 1300 kum pistindeki son koşusunu makineden dört boy geç çıkmasına rağmen kazanma başarısını gösteren (5) POWER SOUL'a da dikkat edilmeli.

5.Ayak: Her geçen gün daha iyi duruma geldiğini son yarışını 1400 kum pistte dördüncü tamamlayarak gösteren (4) BABA RAMAZAN pist ve mesafenin verdiği avantajı değerlendirmesi durumunda bence kazanacaktır. Geçen hafta 1900 kum pistte kazanarak gücüne ulaştığını gösteren (6) BAMSİ BEY'i en ciddi rakip görüyorum. Tabelada yer bulduğu yarışından sonra çok daha iyi duruma geldiğini gördüğüm (9) MELİKENUR'un da jokeyi Müslüm Çelik ile adından söz ettirebileceği görüşündeyim.

6.Ayak: Bölünen Maiden koşunun diğer ayağında 1400 kum pistteki son koşusunu ikinci bitirirken bu grup için 1.38.90 gibi iyi bir derece elde ederek dikkatimi çeken (2) BAŞ AT'ın kazanmasını bekliyorum, jokeyi G.Kocakaya ile bence tek yazılabilir. Rakip olarak ve bahis oyunlarında değerlendirilmesini önereceğim diğer isimler 84 gün ara vermesine rağmen düzenli hazırlanan (7) KÖYLÜ EFEM ile 1400 kumdaki son koşusunu 2.tamamlayıp idmanlarınoa gelişme içerisinde olan (3) ENİSHAN olacaktır.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 6.7.3.1.4

2.Ayak: 5.9.1.6

3.Ayak: 3.6.10.1.5

4.Ayak: 3.6.5

5.Ayak: 4.6.9

6.Ayak: 2