Form ve Hazırlıkları Çok İyi DAGMAR Kazanır

1.Ayak: Altılının ilk ayağı zor bir yarışla başlayacak olup son koşusunu 1500 kumda 3.tamamlayıp gelişme içerisinde olduğunu belli eden (2) ÇAĞLAYANŞELALE başta önerimdir. Kilosu ağır olmasına rağmen form durumu bu grup için yeterli (1) SİYAHTAY en ciddi rakip gördüğüm isimdir. Bu yarışı ile tekrar çıkışa geçmesini beklediğim (8) DİLANUR jokeiy E.Aktuğ ile devreye girecek güçte olup, (9) ŞANS KAYNAĞI eküri avantajına sahip bulunarak Bursa'daki son üçüncülüğüne göre yazılmalıdır. Önde istediği tempoyu bulması halinde (5) UÇAN ABLA beyaz bayrak ayna yapmaya çalışacak olup, (4) TATLIÇAĞ sentetik kumda iyi koşmasını beklediğim bir isim.

2.Ayak: 2000 kumdaki son yarışını üçüncü bitirip idmanlarında formunda gelişme gösteren (8) SANTORINI bu grupta favorimdir. Her ne kadar son koşuları pek başarılı olmasa da (5) LIBERTALIA jokeyi Ö.Yıldırım ile farklı koşmasını beklediğim isimdir. Sonlardaki sprintine güvendiğim (7) PELE AND DIDO bu aralar formunda artış kaydetmesiyle mutlaka yazılmalıdır. 83 gün aradan sonra pisti çıkacak olan (3) ROBERTA MIA yarış hazırlıklarında gayet iyi görünmesi ve jokeyi G.Kocakaya ile bence kuponların olmazsa olmazıdır.

3.Ayak: Mükemmel bir forma sahip bulunan (1) DAGMAR sentetik kumda üst üste kazanıp en son 1800 çim pistteki Gr-2 koşusunu ikinci tamamlarken kendisini tanıyan jokeyi V.Abiş ile bence fotoyu önde geçecektir, tek yazabilirsiniz. 1400 ve 1500 sentetik kumda üst üste kazanarak formunu sürdüren (4) MY PRIVATE bu safkandan sonraki tavsiyem olacaktır.

4.Ayak: 129 gün aradan sonra ilk kez koşacak olmasına rağmen eksiksiz yarış hazırlıkları ile dikkatimi çeken (2) BEYOND REDEMPTION sevdiği mesafede start alacak olmasıyla başta şans verdiğim isimdir. Grubun formda isimlerinden olan ve son yarışlarında tabeladan düşmeyen (4) KAYI BEYİ kazanabilecek güçte olan diğer safkandır. Son yarışında tabela dışı kalsa da bir önceki 1200 sentetik kum yarışını 1.11.12 derece ile kazanan (1) VECTOR mutlaka kuponlara yazılmasını tavsiye edeceğim diğer isimdir.

5.Ayak: İlk koşusunu tabela dışında tamamlayıp her geçen gün gelişme içerisinde olduğunu idman pistinde tespit ettiğim (4) MUTLU EFE'nin bu kez farklı koşabilecek güçte olduğuna inanıyor, ilk şansı tanıyorum. Ankara'dak tabela dışında tamamladığı yarışından sonra hazırlıklarında çok daha iyi duruma geldiğini gördüğüm (3) GUEST OF HONOUR bu safkana yakın rakip görünürken, kuponlara birlikte yazılmaları taraftarıyım.

6.Ayak: Jokeyi Ö.Yıldırım ile uyum içerisinde olan (3) TORHAN TAY'ın kusursuz idman görünümü ile çok daha iyi koşabileceği görüşündeyim. Üst üste kazanarak son koşusunda yine bekleme yaparak müthiş sprintiyle ikincilik elde eden (2) O LA LA yine jokeyi H.Karataş ile rakiplerini avlayabilecek güçtedir. Her yarışını bir öncekinden daha başarılı koşarak fit duruma ulaştığını gördüğüm (6) AKGOBAK değerlendirilmesini tavsiye edeceğim isimdir. (4) ELİTTAY tabeladan düşmeyerek genel durumunun iyi olduğunu gösterirken, (1) KAHRAMANEFE 1500 sentetik kumda kazanıp son 1300 sentetik kum altıncılığında da dikkatimi çekmesiyle yazılmalıdır. 1400 sentetik kumdaki son koşusunu kazanıp idmanlarında gücüne güç kattığını gördüğüm (5) HOPADAN yine devreye girmesini beklediğim diğer safkandır.

ALTILI GANYAN TAHMİNİM

1.Ayak: 2.1.8.9.5.4

2.Ayak: 8.5.7.3

3.Ayak: 1

4.Ayak: 2.4.1

5.Ayak: 4.3

6.Ayak: 3.2.6.4.1.5